Pozovite odmah 018/209-022 011/20-30-353
Autobuski Prevoz Fudeks

First Minute 2022 Grčka

FIRST MINUTE 2022 PONUDE – GRČKA LETO 2020

Grčka First Minute ponude za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija.

Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori.

Takodje u zalivu Strimonikos u ponudi imamo mesta Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros, kao i Tasos.

Grcka Leto 2020 - First Minute Popusti

FIRST MINUTE 2022 PONUDE – specijalna ponuda za popularne destinacije za leto 2020.

POPUST od -5%! Privatan smeštaj – apartmani i vile u Grčkoj. Pronadjite najbolje First minut 2022 ponude sa turističkom agencijom “Helena Travel”.

ASPROVALTA FIRST MINUTE 2022

First Minute 2020 Asprovalta First MinuteProgram “Asprovalta First Minute” nudi popust i pristupačne cene za apartmanske i hotelske smeštaje za predstojeće leto 2022. Aranžmani iz programa namenjeni su za letnji odmor pojedinaca, parova ili za porodično letovanje.

Program “Asprovalta First Minute” nudi mogućnost da Vam leto 2022 ostane u najlepšem sećanju. Provedite letovanje u Grčkoj – pozovite nas ili nas kontaktirajte mejlom i raspitajte se za First Minute popust, cene, hotelski i apartmanski smeštaj i sve važne informacije.

HANIOTI FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute HaniotiPogledajte naš trenutno najaktuelniji cenovnik za ponudu “Hanioti First Minute” i otkrijte zašto su baš neke letnje destinacije iz naših aranžmana najtraženije kod mnogobrojnih srpskih turista, ali takodje i turista iz Evrope.

Nudimo apartmanski smeštaj, na našem sajtu se mogu naći aktuelni cenovnici za leto 2022, kao i najvažnije informacije po pitanju svega vezanog za Hanioti.

Letnji program “Hanioti First Minute” može Vam ponuditi odlične aranžmane, popust i cene za najatraktivnije i najpoznatije vile ili hotele koje Hanioti trenutno ima.

Provedite lep godišnji odmor u Grčkoj u letovalištu Hanioti uz First Minute popust.

LEPTOKARIA FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute LeptokarijaNajpovoljnije ponude i First Minute popust za letovanje i za odmor u Grčkoj omogući će Vam naš turistički program “Leptokaria First Minute“. Naša agencija Vam može ponuditi po neverovatno pristupačnim cenama, aranžmane za letovanje u Grčkoj za leto 2022.

Letnji program “Leptokaria First Minute” nudi odlično mogućnosti da se provede nezaboravno leto 2022 uz prekrasno kristalno čisto more i čudesne plaže koje Leptokarija ima.

Na našem sajtu nalaze se aktuelni cenovnici i najvažnije informacije u vezi svega vezanog za odmor u Grčkoj, a za sve dodatne informacije vezane za First Minute popust pozovite nas telefonom ili kontaktirajte mejlom.

NEA VRASNA FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute Nea VrasnaUkoliko želite da Nea Vrasna sa njenim izvrsnim kupalištima za leto 2022 postane Vaša destinacija za godišnji odmor za pamćenje – First Minute popust je rešenje za Vas! Priuštite sebi nezaboravno uživanje, ali istovremeno i uštedite uz turistički program “Nea Vrasna First Minute“.

Apartmani, detaljni cenovnik i informacije vezane za First Minute popust i Nea Vrasnu, kao i celokupnu ponudu za leto 2022 nalaze se na stranicama našeg sajta.

Pogledajte naš trenutno najaktuelniji cenovnik za ponudu “Nea Vrasna First Minute” i priuštite mogućnost odličnog akcijskog sniženja cena za letnji odmor 2022 u Grčkoj.

NEI PORI FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute Nei PoriDa li biste voleli da nadjete dobre aranžmane i First Minute popust za Nei Pori za leto 2022? Uz najaktuelniji program “Nei Pori First Minute” omogućite sebi trenutke nezaboravnog uživanja u zaista prekrasnim plažama, predivnom moru i provedite lep odmor i predivno letovanje u Nei Poriu.

Pročitajete sve informacije vezane za First Minute popust i za odmor u Nei Poriu – vile, aranžmani, cene i popusti.

Program pod imenom “Nei Pori First Minute” Vam nudi po krajnje dobrim cenama prelepe plaže, more predivne boje i mogućnost da letujete i uštedite.

PARALIA FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute ParaliaPročitajte sve vezano za First Minute popust i nadjite najpovoljnije ponude za letovanje 2022 u Paraliji. Za letovanje i odmor u Grčkoj, naš turistički program pod nazivom “Paralia First Minute” Vam može ponuditi sa popustom po neverovatno pristupačnim cenama nezaboravno letovanje sa dobrom zabavom i provodom.

Naš letnji program “Paralia First Minute” Vam nudi mogućnost da provedete odlično leto 2022 uz prekrasno kristalno čisto more i čudesne plaže Paralije. Svi aktuelni cenovnici,

First Minute popusti i najvažnije informacije u vezi svega vezanog za odmor 2020 u Grčkoj nalaze se na sajtu, a za sve dodatne informacije obratite nam se mejlom ili telefonom.

PEFKOHORI FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute PefkohoriPogledajte naše ponude i First Minute popust za Pefkohori za vile i apartmane iz naše raznolike ponude. Na sajtu se nalaze cenovnici i sve informacije vezane za letnji program “Pefkohori First Minute“. Ovaj naš program Vam nudi aranžmane za odmor u Pefkohoriju, kao i način da letujete i uštedite.

Aktuelni program agencije Hellenatravel “Pefkohori First Minute” nudi Vam mogućnost da pronadjete najbolji First Minute popust i smeštajni aranžman po neverovatno dobroj ceni.

Pročitajte sve što Vam je potrebno za godišnji odmor 2022, a ukoliko Vam budu potrebne neke dodatne informacije pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte mejlom.

POLIHRONO FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute PolihronoU slučaju da tražite First Minute popust i predivan provod, aktivan odmor i provereno dobru zabavu, onda je definitivno program pod imenom “Polihrono First Minute” izvrsno rešenje za Vas.

Ljubaznost Grka, odlični gurmanski specijaliteti i dobra vina svrstavaju Grčku medju najpopularnije destinacije za odmor kod naših turista, ali svakako i mnogobrojnih turista iz Evrope, pa i sveta.

Letnji program naše agencije pod nazivom “Polihrono First Minute” omogućava Vam po najpovoljnijoj ceni uživanje u svemu tome.

Ako želite da provedete godišnji odmor u Grčkoj i tražite ponude za vile i apartmane, kao i cene i First Minute popust za Polihrono – na pravom ste mestu!

SARTI FIRST MINUTE 2022

First Minute Sarti First MinuteAko tražite First Minute popust za najatraktivnije hotele i apartmane u Grčkoj i najbolje ponude za Sarti – na pravom mestu. Na našem sajtu možete naći sve neophodne informacije u vezi First Minute popusta za leto 2022 kao i sve vezano za cene za Sarti 2022.

Odaberite aranžman za letovanje iz naše trenutne ponude “Sarti First Minute” koja nudi Vam mogućnost da provedete leto u Grčkoj po krajnje povoljnim uslovima i vrlo dobrim cenama.

Aktuelni program naše agencije pod imenom “Sarti First Minute” Vam može ponuditi fenomenalne vile i hotele sa First Minute popustom, idealne za odmor pojedinaca, parova ili za prelepo porodično letovanje u Grčkoj.

STAVROS FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute StavrosLetnji program naše agencije “Stavros First Minute” Vam nudi mogućnost da nadjete fenomenalne aranžmane za privatan smeštaj za leto 2022 u Grčkoj.

Ova letnja destinacija nudi mešavinu veličanstvenog istorijskog nasledja, elitnih odmarališta i vrhunskih plaža. Godišnji odmor u Grčkoj neka vam ostane u najlepšem sećanju.

U toku je prodaja aranžmana za Stavros uz First Minute popuste i uz izuzetno dobre cene.

Pogledajte aktuelni cenovnik “Stavros First Minute“, odaberite neki od aranžmana za sebe i pozovite nas da se raspitate o svemu što Vas zanima.

Provedite lep godišnji odmor u Grčkoj sa nekim našim aktuelnim First Minute popustima i atraktivnim aranžmanima za Stavros.

TASOS FIRST MINUTE 2022

First Minute First Minute TasosTasos i First Minute popusti za leto 2022 su idealna kombinacija ako želite provesti letovanje u Grčkoj i da Vam odmor ostane u prelepom sećanju.

Gostoprimstvo grčkog naroda, druželjubivost, i bogato kulturno-istorijsko nasledje svrstavaju Grčku u najtraženije destinacije za letovanje na svetu.

Naš aktuelni program “Tasos First Minute” nudi popust i mogućnost da po najpovoljnijoj ceni uživate u svim maločas nabrojanim stvarima.

Uštedite i nadjite najbolji način da uživate uz lepo leto uz turistički program “Tasos First Minute“.

Pročitajte sve potrebne informacije koje se odnose na stvari vezane za Tasos ili nas pozovite telefonom.

Za letovanje 2022 u Grčkoj turistička agencija Hellena Travel nudi First Minute popuste za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija.

Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori.

Takodje u zalivu Strimonikos u ponudi imamo mesta Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros, kao i Grčko ostrvo Tasos.

Program “First Minute 2022” za leto 2022 Vam nudi sjajnu mogućnost da letujete i uštedite. Pozovite nas i rezervišite svoj aranžman na vreme.

Ostvarite značajan popust i provedite prelepo i nezaboravno letovanje 2022 u Grčkoj sa agencijom Hellena Travel.

Scroll to Top