Last Minute

ponuda važi od 29.06.2015.

6 noći - Tasos-Skala Potamia

vila rania
Vila Rania

smena od 01.07.
smeštaj 1/3+1 app 65€ po osobi
smeštaj 1/4 app 69€ po osobi
smeštaj 1/3 app 85€ po osobi
smeštaj 1/2 app 119€ po osobi

6 noći - Tasos-Potos
vila meandros
Vila Meandros
smena od 01.07.
smeštaj 1/4 dpl 79€ po osobi

 
10 noći - Pefkohori
vila eleni beach
Vila Eleni Beach
smena od 01.07.
smeštaj 1/3+1 app 119€ po osobi
10 noći - Paralija
vila valentina
Vila Valentina
smena od 03.07.
smeštaj 1/3 std 139€ po osobi
smeštaj 1/2 std 195€ po osobi
10 noći – Leptokarija
vila sofia
Vila Sofija
smena od 03.07.
smeštaj 1/4 app 109€ po osobi
 
10 noći - Polihrono
vila pavlos
Vila Pavlos
smena od 06.07.
smeštaj 1/2+K app 
119€ po osobi
smeštaj 1/2 app 169€ po osobi
10 noći - Pefkohori
vila aris
Vila Aris
smena od 06.07.
smeštaj 1/3 app 
105 po osobi
smeštaj 1/2 app 159€ po osobi
10 noći - Tasos-Potos
vila meandros
Vila Meandros
smena od 07.07.
smeštaj 1/3+1 dpl 125€ po osobi
smeštaj 1/4 dpl 
129€ po osobi
10 noći - Tasos-Skala Potamia
vila rania1
Vila Rania
smena od 07.07.
smeštaj 1/3+1 app 120€ po osobi
smeštaj 1/4 app 125€ po osobi
smeštaj 1/3 app 155€ po osobi
10 noći - Leptokarija
vila elvina
Vila Elvina
smena od 08.07.
smeštaj 1/2 std 169€ po osobi
10 noći - Asprovalta
vila roula
Vila Roula
smena od 09.07.
smeštaj 1/2 std 175€ po osobi
10 noći - Asprovalta
vila maria
Vila Maria Adonis
smena od 09.07.
smeštaj 1/3 std 99€ po osobi
10 noći - Stavros
vila cipos
Vila Cipos
smena od 09.07.
smeštaj 1/3 std 129€ po osobi
10 noći - Paralija
vila valentina
Vila Valentina
smena od 13.07.
smeštaj 1/5 app 105€ po osobi
smeštaj 1/4 app 129€ po osobi
smeštaj 1/4 std 
89€ po osobi
smeštaj 1/3 std 109€ po osobi
smeštaj 1/2 std 155€ po osobi

Last minute ponude važe do popune slobodih kapaciteta. 
Cene su izražene na bazi smeštaja po osobi u slučaju sopstvenog prevoza.
Za termine posle 09.06 plaća se redovna cena autobuske karte koja se nalazi u tabeli autobuskog prevoza ispod tabele smeštaja kod opisa svake vile. Broj noćenja koji se razlikuje od 5, 10 ili 15 se mogu uplatiti isključivo u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza.
Cene su izražene za smeštaj po osobi i odnose se na najam apartmana. Dvoje dece se računa kao jedna odrasla osoba. Jedno dete do 10 godina može da deli ležaj sa roditeljima.Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banka Intesa na dan uplate.

Last Minute Grčka - Ponude Za Leto 2015

Last Minute ponude su fenomenalno rešenje ako tražite način da letovanje 2015 provedete jeftinije. U našim Last Minute ponudama za leto 2015 nudimo Vam povoljno letovanje u Grčkoj u terminima za sledećih nekoliko nedelja. Na ovoj stranici ćete pronaći savršene ponude za leto 2015 u trenutno najpopularnijim i najboljim letovalištima koje nudi Grčka.

Ako ste odlučili da Grčka bude Vaša sledeća destinacija gde ćete provesti leto i nekoliko predivnih dana odmora, ovo je stranica na kojoj možete pronaći aktuelne Last Minute ponude za aranžmane za leto 2015. Budite inspirisani našim Last Minute akcijskim sniženjima i pronadjite destinaciju po Vašoj meri. Pored dobrog provoda koji Vam može pružiti samo Grčka, sa nekim našim popustom uspećete čak i da uštedite.

Tasos Last Minute

tasos last minuteLast Minute popusti za Tasos 2015 su idealno rešenje ukoliko želite letovanje provesti u Grčkoj. Gostoprimstvo i ljubaznost grčkog naroda i bogato kulturno-istorijsko nasledje učiniće da Vam leto 2015 i Grčka ostanu u najlepšem sećanju. Mnogi svrstavaju Grčku medju najbolje i najtraženije svetske destinacije za letovanje, a naš aktuelni Last Minute program "Tasos Last Minute" nudi mogućnost da po povoljnoj ceni uživate u lepotama koje Grčka nudi.

last minute tasosIskoristite šansu, uštedite i provedite leto 2015 na Tasosu uz akcijske popuste "Tasos Last Minute". Na stranicama našeg sajta pročitajte sve potrebne informacije koje se odnose na stvari vezane za Last Minute ponude za Tasos, a ukoliko budete imali dodatna pitanja, kontaktirajte nas mejlom ili pozovite nas telefonom.

Sarti Last Minute

sarti last minuteUz Last Minute popust u poziciji ste da sebi obezbedite aranžmane za najatraktivnije hotele i apartmane u Grčkoj i još pritom i uštedite. Spremili smo za Vas najbolje ponude za Sarti, i ako Grčka želite da bude Vaša destinacija za leto 2015 - na pravom mestu. Ovde na sajtu naše agencije možete naći sve potrebne informacije vezane za Last Minute popuste, kao i savete i preporuke za leto 2015.

last minute sartiPronadjite aktuelne cene za Sarti 2015 i odaberite jedan od aranžmana za letovanje po svojoj meri. U trenutnoj ponudi "Sarti Last Minute" nudimo Vam mogućnost da leto 2015 provedete u Grčkoj po sjajnim uslovima i po fenomenalnoj ceni. Program "Sarti Last Minute" Vam nudi vile i hotele u Sartiju, idealne za letovanje pojedinaca, parova kao i za nezaboravno letovanje u Grčkoj za roditelje sa decom.

Kalamici Last Minute

kalamitsi last minuteAktuelni program "Kalamici Last Minute" nudi Vam fenomenalnu mogućnost da leto 2015 provedete na čudesnim plažama u Grčkoj uz prelepo kristalno čisto more. Naš sajt Vam nudi detaljne informacije u vezi svega što Grčka ima u svojoj letnjoj ponudi za leto 2015, stoga pročitajte detaljne informacije koje se odnose na letovanje u Grčkoj i na Last Minute popuste, i nadjite za sebe najbolje aranžmane za letovanje u Paraliji. Last Minute cenovnici nude Vam način da uštedite novac za predstojeće letovanje, kao i da pročitate sve i saznate najbitnije informacije vezane za godišnji odmor 2015 u Grčkoj.

last minute kalamiciSve informacije u vezi naših aranžmana za leto 2015 i našu celokupnu ponudu, nalaze se na stranicama našeg sajta. Ukoliko budete imali bilo kakve nedoumice i budu Vam trebale dodatne informacije, možete nam se uvek obratiti preko mejla ili pozvati nas direktno telefonom. Za leto 2015 i letnji odmor u Grčkoj, program "Kalamici Last Minute" omogućava da sa značajnim popustom i po fantastičnoj ceni provedete leto uz provod kakav Grčka samo može da ponudi.

Polihrono Last Minute

polihrono last minuteAko tražite Last Minute popust i provereno dobro rešenje za predivan odmor, Grčka je izbor kakav samo možete poželeti. Polihrono i Grčka Vam nude fantastičnu priliku  da imate aktivan i zanimljiv odmor, kao i provereno dobru zabavu. Naš program pod imenom "Polihrono Last Minute" izvrsno je rešenje za Vas ako želite da uživate u ljubaznosti Grka, fenomenalnim gurmanskim specijalitetima i dobrim vinima.

last minute polihronoMnogi svrstavaju Grčku medju najatraktivnije i najpopularnije destinacije za odmor kod turista iz Evrope, pa i celog sveta, a i turisti sa ovih prostora iz godine u godinu u sve značajnijem broju provode svoje letovanje tamo. Naša agencija Vam za leto 2015 nudi akcijski program pod imenom "Polihrono Last Minute", koji omogućava da po izuzetno povoljnoj ceni uživate u svemu maločas pomenutom. Ukoliko hoćete da provedete leto 2015 u Grčkoj i tražite Last Minute ponude za najbolje vile i apartmane - na pravom ste mestu!

Hanioti Last Minute

last minute haniotiPogledajte naš program "Hanioti Last Minute", odaberite aranžman sa akcijskim popustom i saznajte zašto su baš neke destinacije iz naše ponude najtraženije kod mnogobrojnih srpskih turista. Mnogim našim klijentima je Grčka jedina letnja destinacija nekoliko godina unazad, a sada se i Vi možete uveriti zašto je to tako. Sa našom Last Minute ponudom imate mogućnost da provedete prijatan godišnji odmor u Grčkoj, a da pritom i uštedite.

hanioti last minuteU našoj ponudi imamo apartmanski smeštaj, a na stranicama našeg sajta možete naći najaktuelnije cenovnike za leto 2015. Pored toga, na našem sajtu nudimo Vam i detaljne i neophodne informacije vezane za Hanioti 2015 i letovanje u Grčkoj. Program za leto 2015 "Hanioti Last Minute" naše agencije nudi Vam odlične aranžmane, popuste i cene za najatraktivnije i najpoznatije vile ili hotele koje Hanioti i Grčka trenutno imaju.

Pefkohori Last Minute

pefkohori last minuteLast Minute popusti i ponude za Pefkohori omogućavaju Vam da leto 2015 provedete u jednom od najpopularnijih letovališta Grčke. U ponudi imamo provereno dobre vile i apartmane, a na sajtu naše agencije se nalaze trenutno aktuelni cenovnici, ali i cene vezane za popust "Pefkohori Last Minute". Ovaj program Vam omogućava odmor u Pefkohoriju, ali je to istovremeno i fenomenalan način da ujedno i letujete i uštedite.

last minute pefkohoriAgencija HellenaTravel nudi akcijski popust "Pefkohori Last Minute" uz koji možete da pronadjete najbolje popuste i da leto provedete u Grčkoj uz neverovatno dobre cene. Na našem sajtu pročitajte sve neophodno za letovanje 2015, a ako Vam budu zatrebale i neke dodatne informacije, slobodno nas pozovite telefonom ili kontaktirajte nas mejlom.

Asprovalta Last Minute

asprovalta last minuteNaša ponuda "Asprovalta Last Minute" nudi fantastičan popust i izuzetno pristupačne cene za sve apartmanske i hotelske smeštaje za leto 2015 i letovanje u Grčkoj. Svi aranžmani iz našeg letnjeg programa namenjeni su za odmor kako pojedinaca i parova, tako i za porodično letovanje roditelja sa decom.

last minute asprovaltaPonuda "Asprovalta Last Minute" svima nudi mogućnost da leto 2015 ostane u najlepšem mogućem sećanju. Ne propustite priliku i provedite letovanje u Grčkoj. Za sva pitanja vezana za Asprovaltu, pozovite nas telefonom ili kontaktirajte mejlom. Raspitajte se na vreme za Last Minute popust za bilo koji aranžman koji Vam se učini po meri. Daćemo Vam sve potrebne informacije vezane za cene, hotelski i apartmanski smeštaj, kao i sve ostalo što budete želeli da saznate.

Nea Vrasna Last Minute

last minute nea vrasnaUz akcijski program "Nea Vrasna Last Minute" omogućite sebi nezaboravno uživanje i letovanje u Grčkoj, ali istovremeno i uštedite. Ako planirate da Nea Vrasna za leto 2015 bude Vaša sledeća letnja destinacija za dane odmora, ali bi voleli da pronadjete ponude po nižim cenama - naš Last Minute popust je idealno rešenje za Vas.

nea vrasna last minuteAkcijske cene i informacije vezane za Last Minute popust za leto 2015 i Nea Vrasnu, kao i detaljne informacije vezane za letovanje u Grčkoj 2015 možete pronaći na stranicama našeg sajta. Pogledajte cene za naš trenutno aktuelni cenovnik "Nea Vrasna Last Minute" i omogućite sebi odmor uz odlično akcijsko sniženje cena. Provedite letnji odmor 2015 za pamćenje i uživajte u svemu što Vam samo Grčka može pružiti.

Stavros Last Minute

stavros last minuteSa nekim od naših Last Minute popusta za atraktivne aranžmane za Stavros, možete provesti prelep godišnji odmor 2015 u Grčkoj. Program naše agencije "Stavros Last Minute" nudi Vam mogućnost da pronadjete ponude za provereno dobar privatan smeštaj u Grčkoj za leto 2015. Grčka je letnja destinacija koja nudi mešavinu kulturno-istorijskog nasledja, modernih elitnih odmarališta i vrhunskih plaža pored kristalno čistog mora, a sve to možete videti i doživeti uz neki od naših letnjih aranžmana.

last minute stavrosUz Last Minute popust u poziciji ste da provedete leto 2015 u Grčkoj i da Vam ono zauvek ostane u najlepšem mogućem sećanju. Prodaja aranžmana za Stavros i leto 2015 je i toku, stoga ne propustite šansu da uz Last Minute popuste i uz izuzetno dobre cene odaberete neki od naših aranžmana, da letujete, ali i uštedite. Pozovite nas telefonom ili kontaktirajte mejlom i raspitajte se o svemu što bi hteli da znate.

Nei Pori Last Minute

last minute nei poriUkoliko želite da nadjete odlične cene, dobre Last Minute ponude i popuste za Nei Pori za leto 2015 - na pravom ste mestu! Uz naš aktuelni program "Nei Pori Last Minute" sebi omogućite nezaboravno uživanje u prekrasnim plažama Grčke, ali pored svega toga imate i mogućnost da uštedite.

nei pori last minuteProvedite lep odmor i predivno letovanje 2015 u Nei Poriu. Pronadjite sve informacije u vezi sa Last Minute popustima i ponudama za odmor u Grčkoj. Vile, aranžmani, cene i saveti nalaze se na stranicama našeg sajta, a ponuda naše agencije pod imenom "Nei Pori Last Minute" omogućava Vam da po krajnje pristupačnim cenama uživate u prelepim plažama, kristalno čistom moru i svemu što Grčka nudi.

Leptokaria Last Minute

leptokarija last minuteLast Minute popust za leto 2015 omogući će Vam da provedete nezaboravan odmor kakav samo Grčka može da pruži.  Turistički program pod nazivom "Leptokaria Last Minute" naše agencije Vam može po neverovatno pristupačnim cenama ponuditi aranžmane za leto 2015 u Grčkoj.

last minute leptokarijaProgram "Leptokaria Last Minute" nudi Vam mogućnost da provedete nezaboravno letovanje uz prekrasno kristalno čisto more i čudesne plaže u Leptokariji. Na sajtu naše turističke agencije nalaze se aktuelni Last Minute cenovnici i najvažnije informacije u vezi svega vezanog za letovanje u Grčkoj, a za sve eventualne dodatne informacije oko naših Last Minute popusta i ponuda pozovite nas direktno telefonom ili kontaktirajte nas mejlom.

Paralia Last Minute

paralia last minuteZa leto 2015 i odmor u Grčkoj, naš program pod nazivom "Paralia Last Minute" može Vam omogućiti da sa popustom i po izuzetno dobrim cenama provedete letovanje uz zabavu i uz provod kakav samo Grčka može da Vam ponudi. Naš aktuelni program "Paralia Last Minute" nudi mogućnost da provedete leto 2015 uz čudesne plaže Paralije i prekrasno kristalno čisto more Grčke.

last minute paraliaNa stranicama našeg sajta pročitajte sve neophodne informacije vezane za Last Minute popust i za sebe nadjite ponude za leto 2015 i letovanje u Paraliji. Naši aktuelni cenovnici vezani za Last Minute popuste mogu Vam ponuditi sve najvažnije informacije vezane za odmor 2015 u Grčkoj, ali i omogućiti da uštedite novac. Sve neophodne informacije koje se odnose na leto 2015 i našu ponudu nalaze se na našem sajtu, dok za bilo kakve dodatne informacije možete nam se obratiti mejlom ili pozvati nas telefonom.

Za leto 2015 i letovanje u Grčkoj agencija Hellena Travel nudi Vam Last Minute popuste za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija. Kada je u pitanju Olimpska rivijera, u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori. U zalivu Strimonikos u ponudi su mesta Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros, kao i ostrvo Tasos.