Pozovite odmah 018/209-022 011/20-30-353
Autobuski Prevoz Fudeks

O Nama

Turistička agencija “Hellena Travel“ osnovana je aprila 2006. godine u Nišu i nalazi se u Dušanovom bazaru lok. broj 24.

Od 23.02.2010. posedujemo novu licencu za organizatora putovanja OTP 387/2010.

Ujedinjujući znanje sa ambicijom, naš tim mladih, profesionalnih i stručnih ljudi je stvorio dinamičanu, moderanu i uspešanu agenciju, a veliki broj stalnih korisnika naših usluga najbolji je pokazatelj da profesionalnost, visok kvalitet usluge, briga o putnicima i ljubaznost jesu osnovne smernice u poslovanju naše turističke agencije Hellena Travel.

Od svog osnivanja započeli smo prodaju aranžmana Grčke za područje Halkidikija, gde smo svojim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima stekli veliko poverenje i ostvarili izuzetnu saradnju.

Osim bogate ponude smeštaja u Grčkoj, našim klijentima su na raspolaganju letovanja, zimovanja, grupni i individualni aranžmani svih domaćih i svetskih destinacija. Uz saradnju sa partnerima, vršimo izdavanje polisa putnog osiguranja bez odlaska u osiguravajuća društva, prodaju autobuskih i avio karata za sve destinacije i rezervacije hotelskog smeštaja u svetu.

Naša agencija se, pored gore navedenog, bavi i kompletnom organizacijom đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, organizacijom rekreativnih nastava, letovanja i zimovanja dece i omladine, organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, seminara, kongresa, savetovanja, manifestacija…

Kako bi ste se što lakše odlučili kuda otići na putovanje, na odmor i relaksaciju, gde uživati sa svojim najmilijima, posetite nas i izaberite svoje mesto za odmor ili kontaktirajte naše subagente iz mesta širom Srbije (Beograd, Niš, Novi Sad, Subotica, Kragujevac, Kruševac, Vranje, Smederevo, Leskovac, Valjevo, Kikinda, Vrbas i mnogi drugi).

Vaš, Hellena Travel Tim

Hellena Travel Tim

Scroll to Top