LETOVANJE


Tasos Leto 2016


Sarti Leto 2016


Polihrono Leto 2016


Hanioti Leto 2016


Pefkohori Leto 2016


Asprovalta Leto 2016


Nea Vrasna Leto 2016


Stavros Leto 2016


Nei Pori Leto 2016


Leptokaria Leto 2016


Paralia Leto 2016


Kalamici Leto 2016


First Minute Leto 2016

Letovanje u Grčkoj možete provesti po krajnje povoljnim uslovima uz našu turističku letnju ponudu i uz naše odlične cene. Saznajte sve neophodne i aktuelne informacije koje se odnose na stvari vezane za letovanje. Provedite leto 2016 i letnji odmor u Grčkoj, a najbolje destinacije i najatraktivnije ponude iz naših programa za letovanje neka Vam pruže najlepše dane odmora do sada.

TASOS

Ukoliko je Tasos bilo letovalište gde ste već proveli dane odmora i hoćete i ovog leta tamo da provedete Vaš odmor, ili sada biste želeli prvi put provesti leto i letnji odmor baš tamo, program “Tasos 2016″ Vam može obezbediti privatni smeštaj u sjajnim hotelima ili vilama.

SARTI

Sarti je mesto za letnji odmor koje nudi baš sve što bi turistima bilo bitno , kao i uistinu sve ono što jedno letovalište treba da ima, a naš najaktuelniji turistički program “Sarti 2016″ obezbedjuje apsolutno sve što bi Vam bilo potrebno.

POLIHRONO

Najaktuelniji turistički program “Polihrono 2016″ može da vam omogući izvrsne aranžmane za sve one koji žele da pronadju stvarno dobro rešenje za prekrasno letovanje 2016.

HANIOTI

Najaktuelniji turistički program “Hanioti 2016″ može Vam ponuditi razna rešenja za nezaboravno provedeno letovanje 2016, more i leto u Grčkoj koje će Vam ostati u najprijatnijem sećanju.

PEFKOHORI

Pefkohori je letovalište kao stvoreno za lepo provedeno leto 2016, a sa nekim našim letnjim aranžmanom iz programa “Pefkohori 2016″ lako ćete zaboraviti na telefon, TV, gradsku gužvu, buku i vrevu.

ASPROVALTA

Naš letnji program “Asprovalta 2016″ nudi divne aranžmane za letnji odmor za sve one koji traže fantastično rešenje za lepo leto 2016.

NEA VRASNA

U slučaju da hoćete da provedete leto 2016 u Grčkoj, a Nea Vrasna da bude Vaša predstojeća turistička destinacija u Grčkoj, da se prijatno odmorite, nadjete sebi rešenje za godišnji odmor i omogućite sebi uživanje u čistom moru i plažama, naš najaktuelniji turistički program “Nea Vrasna 2016″ predstavlja stvarno dobro rešenje za Vas.

STAVROS

Ako je Stavros bilo grčko letovalište gde ste već proveli odmor i planirate i predstojećeg leta tamo da provedete letnji odmor na moru, ili sada hoćete prvi put provesti letovanje tamo, program “Stavros 2016″ Može da vam obezbedi privatan smeštaj u prelepim vilama ili hotelima.

NEI PORI

Nei Pori je mesto za letnji odmor kao stvoreno za dobro provedeno leto 2016, a sa nekim letnjim aranžmanom iz programa “Nei Pori 2016″ ćete lako zaboraviti na telefon, TV, gradsku gužvu, buku i vrevu.

LEPTOKARIA

Leptokarija ima specifičan šarm, izuzetno gostoljubive i srdačne meštane, veličanstvenu plažu, a letnji program “Leptokaria 2016″ može vam obezbediti privatan smeštaj i baš sve ostalo potrebno za divno proveden godišnji odmor.

PARALIA

Paralija se može reći da je prvoklasno odredište za Vaš letnji odmor u Grčkoj, a program “Paralia 2016″ Vam može ponuditi najidealnija rešenja ukoliko želite da svoje probleme i posao prepustite zaboravu, i da u opuštanju i odmoru provedete fantastično leto 2016.

Letovanje i leto 2016 u Grčkoj mogu Vam priuštiti prelepe uspomene kojih ćete se uvek rado sećati. Pogledajte naše ponude za letovanje u Grčkoj, pozovite nas i rezervišite neki od letnjih aranžmana za hotelski ili apartmanski smeštaj na vreme.

PEFKOHORI LETO 2017 – VILA ARIS

Vila Aris se nalazi u širem centru Pefkohorija, na oko 330 metara udaljenosti od plaže. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmane koji sadrže spavaću sobu sa dva ležaja, dok se još jedan ležaj nalazi u kuhinjskom delu, kao i trokrevetne …