LETOVANJE 2016

Tasos Leto 2016Sarti Leto 2016Polihrono Leto 2016Hanioti Leto 2016Pefkohori Leto 2016Asprovalta Leto 2016Nea Vrasna Leto 2016Stavros Leto 2016Nei Pori Leto 2016Leptokaria Leto 2016Paralia Leto 2016Kalamici Leto 2016

Čekajući letovanje 2016. turistička agencija Hellena Travel na vreme je spremila program “Leto 2016 ” u kome se nalaze kako apartmani, tako i hoteli koje nudi severna Grčka. Uz First Minute popust već sada možete rezervisati aranžman za sledeće letovanje. Letovanje 2016 je na samo par meseci od nas…

Za Vaše letovanje u Grčkoj za leto 2016. turistička agencija Hellena Travel uvrstila je u svoju ponudu vile (apartmani, studiji) na severu Grčke: Halkidiki na Kasandri (Polihrono, Hanioti, Pefkohori ) na poluostrvu Sitonija mesto Sarti. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta – Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori, u zalivu Strimonikos mesta: Nea Vrasna, Vrasna Paralia i Stavros …Od ostrva Vam predlažemo letovanje na prelepom ostrvu Tasos i mestu Potos.

LETOVANJE 2016

Letovanje 2016 je pred nama. Pripremili smo ponudu za leto 2016 i ujedno se zahvaljujemo svim našim prošlogodišnjim putnicima. U skladu sa praksom ranijih godina i ovog leta našim klijentima nudimo popuste. Za sve rezervacije napravljene do 01.03.2016. za one koji aranžman isplate u celosti prilikom rezervacije odobravamo popust od 10%!

GRČKA LETO 2016

Apartmani i hoteli u Grčkoj: Halkidik: Kasandra i Sitonija, Asprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Olimpska rivijera: Paralija, Leptokarija, Nei Pori, ostrvo Tasos. Polihrono, Hanioti i Pefkohori su sinonim za Halkidiki, tako da se zasluženo nalaze u našoj ponudi za letovanje 2016. Sarti, jedno od najlepših mesta na poluostrvu Sitonija je uvršteno u program Leto 2016.

LETOVANJE 2016 – POLIHRONO

U mestu Polihrono, vile Janis Beach, Eleni, Polistilo Spiti, Lemonia, Erodios, Elsa i vila Janis i Rea – Magda, provešćete predivno letovanje uz plavetnilo i kristalno čisto more, kao i poznatu gostoljubivost domaćina.

LETOVANJE 2016 – HANIOTI

U biseru Halkidikija mestu Hanioti možete uživati u mnoštvu prodavnica, restorana, barova, taverni, parku punom zelenila, suncu i peščanoj plaži, živom noćnom životu, a boravak u vilama Golden Beach i Leontis samo će upotpuniti Vaš dobar utisak o ovom mestu i Vaše letovanje uz kristalno čisto more učiniti prijatnijim.

LETOVANJE 2016 – PEFKOHORI

Pefkohori je jedno od najpopularnijih mesta za letovanje, omiljeno mesto za sve generacije. Peskovita plaža uz šetalište i naravno kristalno bistro more samo su neki od razloga zbog kog sve generacije iz godine u godinu biraju Pefkohori za svoje letovanje. Za razliku od drugih mesta, Pefkohori ima bogat noćni život jer sa prvim većernjim satima postaje mesto za zabave i noćne izlaske. Hellena Travel je za Vašu dobru zabavu i ugodan boravak za leto 2016. u svoju ponudu uvrstila vilu Elena koja se nalazi mirnom delu Pefkohorija na samo 60m od plaže, kao i vilu Keti u istom kraju kako bi u miru i tisini mogli da uzivate u zivom mestu.

LETOVANJE 2016 – SARTI

Na poluostrvu Sitonija (Sitonia), za naše turiste odabrali smo mesto Sarti koje privlači svojim mediteranskim šarmom i važi za mesto za porodični odmor uz prelepo more. Sarti ima 3 kilometra dugu plažu, dok cela Sitonija ima lepu prirodu, razne uvale i prelepe plaže. Za Vaše letovanje u Sartiju preporučujemo apartmane Lefterios, Elizabeta, Atina i Trifon.

OLIMPSKA RIVIJERA
Olimpska (Olimpijska) rivijera u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, turistička destinacija za odmor i uživanje, koju sa istoka zapljuskuje Egejsko more, a sa zapada štit planinai Olimp, poznata je po mestima koja se nalaze uz peskovitu obalu dužine oko 70km.
Na ovoj rivijeri za leto 2016 nudimo smeštaj u najlepšim mestima rivijere: Paralia (Paralija), Leptokarija (Leptokarija) i Nei pori. U ponudi naše agencije nalaze se brojni apartmani kao i hoteli.

LETOVANJE 2016 – PARALIJA

Paralija (Paralia) najveće turističko mesto olimpske regije Pieria je jedno od najživljih mesta u severnoj Grčkoj sa brojnim radnjama za šoping, dosta mesta za noćni provod i zabavu. Paralia važi za mesto u koje radi noćnog provoda ne dolaze samo turisti, već cela Olimpska rivijera i čitava severna Grčka. Paralija je centar trgovine i zabave kojoj se turisti iznova vraćaju, te je bila i logičan izbor za leto 2016. Za vaše letovanje u Paraliji, odabrali smo apartmane u vili Valentina.

LETOVANJE 2016 – LEPTOKARIJA

Leptokaria (Leprokarija) je mesto koje svim generacijama pruža odlične uslove za dobro letovanje. Široka peščano-šljunkovita plaža i čisto more sa postepenim ulazom idealno je za plivanje i rekreaciju i uživanje na suncu. Za Vaše letovanje 2016 i odmor u ponudu smo uvrstili vile Ahilion, Nikos, Dimitris, Vasiliki i Jorgos. Mesto je idealno za izlete kao što su Olimpa, manastira Platamona i Meteora, uživanje i nezaboravan provod za leto 2016.

LETOVANJE 2016 – NEI PORI

Nei Pori je najmirnije mesto oblasti Pieria. Mnogi restorani, taverne, dosta mogućnosti za šetnju, odmor i zabavu u Grčkom ambijentu uz jako široku peščanu i lepo uređenu plažu, toplo i čisto more omogućiće Vam predivan odmor za letovanje 2016. Turistička agencija Hellena Travel Vam za Leto 2016 predlaže vilu Fotini na oko 100-tak od plaže i Dionisos, Giromania i Atos koja se nalaze na 10-tak m od plaže i koje pružaju odlične mogućnosti za mirno porodićno letovanje.

LETOVANJE 2016 – TASOS

Tasos je najsevernije grčko ostrvo, veoma je popularno među srpskim turistima. Tasos je ostrvo koje krasi prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale. Tasos je mesto kako za porodice tako i za parove koji žele da se odmore daleko od svakodnevne gužve, radske vreve i provedu letovanje 2016 u predivnoj prirodi ostrva Tasos.

Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga sa predivnim maslinjacima, vinogradima, jedno je od najzelenijih i najlepših ostrva u Grčkoj, bogato je borovim šumama koje se spuštaju sve do mnoštva prelepih peščanih plaža i uvala i kristalno čistog mora. Svakog dana svog boravka možete ići na drugu plažu i otkrivati nove uvale i lepote koje nudi ostrvo Tasos.

LETOVANJE 2016 – ASPROVALTA

Asprovalta je letovalište na severu Grčke, u zalivu Strimonikos i nalazi se na 80 km od Soluna i 8 km od mesta Stavros i Nea Vrasna. Asprovalta je gradić sa lepim kućama i sređenim ulicama i ima samo 3.640 stanovnika, nalazi se u centralnoj Makedoniji. Obala Asprovalte nagrađivana je plavom zastavom Evropske unije. Asprovalta može da se pohvali lepim kućama i uređenim ulicama lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, brojnim tavernama, kafeima i prodavnicama.

Za svoj program, Letovanje 2016 i za Vaše letovanje u Asprovalti, turistička agencija Hellena Travel obezbedila je apartmane u vilama: Andrea i Stavrula Provedite Leto 2016 sa agencijom Hellena Travel, u Asprovalti i neka Vam letovanje ostanu u najlepšem sećanju.

LETOVANJE 2016 – NEA VRASNA

Nea Vrasna (Vrasna) nalazi se u zalivu Strimonikos 6 km od Stavrosa i samo 500m od Asprovalte do koje se možete prošetati, i na oko 80km od Soluna. Grčka predusretljivost, uredjene ulice, prelepo šetalište, široka peščana plaža, kao i grčko gostoprimstvo samo su neki od razloga zbog kojih je Vrasna mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje. Nea Vrasna poseduje plažu dugačku oko 7km i široku i do 100m. Nea Vrasna je upravo zbog mira i tišine, prelepe morske vode i mirne plaže omiljeno mesto srpskih turista za letovanje. Za letovanje 2016 za Vas smo izabrali apartmane – vila Anastasia na oko 100m od plaže i vila Alkis na oko 5m od plaže.

LETOVANJE 2016 – STAVROS

Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga još nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen je oko 80 km od Soluna i samo 4 km od Asprovalte što Vam pruža mogućnost prelepe šetnje. Jedno letovanje za drugim Srpski turisti dolaze ovde na odmor zbog čega je upravo Stavros destinacija Srpskih turista i za letovanje 2016. Stavros predstavlja idealno mesto za porodičo letovanje jer je mirno mesto bez mnogo buke. Stavros je polazna tačka za plaže, uvale i izletišta, zbog čega je baš Stavros naša topla preporuka za leto 2016. Za vaše letovanje u mestu Stavros Hellena Travel je u svoj program “Stavros Leto 2016” uvrstila apart hotel Stavros Beach, apart hotel Rendina Beach i vilu Stratos na plazi. Svaki od ovih objekata ima bazen i nalaze se na par koraka od predivne plaže.

LETOVANJE 2016

Grčka, kolevka civilizacije je zemlja u kojoj se spajaju legende, mitovi, istorija, antika, duh olimpijskih igara sa prelepom prirodom, plavetnilom mora, dugačkim peščanim plažama i modernim letovalištima, idealna je destinacija za letovanje 2016.

Predusretljivost grčkog naroda, njihova toplina i gostoljubivost utical sui na brz razvoj turizma i želju turista za ponovnim dolaskom i daljem uživanju u ovoj predivnoj zemlji. Gastronomski specijaliteti giros, tzaziki, kalamarakia, xtapodi, baklava, ouzo samo su neke od specifičnosti koje pruža Grčka, dok druželjubivost i opuštenost, muzika i igra svrstavaju Grčku među najpoželjnije turističke destinacije na svetu.

Od mnogobrojnih ostrva i poluostrva na kojima se može uživati, za naše turiste su najznačajnija ostrva Tasos, Zakintos, Lefkada, Krf, Rodos, Krit, Skiatos sa predivnim peskovitim plažama koje zapljuskuju Egejsko, Jonsko i Mediteransko more.

Poluostrvo Halkidiki sa Kasandrom, Sitonijom i Atosom, Olimpska rivijera i mesta Paralija, Leptokarija, Nei Pori, zaliv Strimonikos sa mestima Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros, ostrvo Tasos, odredišta su mnogih turista iz Srbije za leto 2016 koji se zbog uvek izazovnih i slikovitih mesta i predela, bogatog noćnog života, prelepih plaža i toplog mora vraćaju u Grčku kako bi svoje leto 2016 i odmor proveli uživajući okruženi lepotom.

LETO 2016

Za letovanje 2016, već će decembra ove godine biti aktuelne cene za program “leto 2016”. Za leto 2016 do nove godine primenjivaće se posebni uslovi plaćanja za ovogodišnje klijente. U ponudi za letovanje 2016 opet će se naći Tasos, Sarti, Pefkohori, Hanioti, Polihrono. Leptokarija, Nei Pori, Paralija, Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros.

LETOVANJE 2016 – TASOS LETO 2016 – VILA RENA LENA

LETOVANJE 2016 – STAVROS LETO 2016 – VILA CIPOS (TSIPOS)

LETOVANJE 2016 – NEI PORI LETO 2016 – VILA MIKE’S APARTMENTS

LETOVANJE 2016 – VRASNA PARALIA – VILA DIMITRIS

LETOVANJE 2016 – NEA VRASNA LETO 2016 – VILA MARIA DESPINA

LETOVANJE 2016 – NEA VRASNA LETO 2016 – VILA ALEKSANDROS (ALEXANDROS)

LETOVANJE 2016 – TASOS LETO 2016 – VILA MARIA (MARIJA)

LETOVANJE 2016 – TASOS LETO 2016 – VILA LAMPIRIS

LETOVANJE 2016 – HOTELI HALKIDIKI

LETOVANJE 2016 – NEI PORI LETO 2016 – VILA LICA

LETOVANJE 2016 – PEFKOHORI LETO 2016 – VILA ARIS

LETOVANJE 2016 – PEFKOHORI LETO 2016 – VILA CHRIS (HRIS)

LETOVANJE 2016 – PEFKOHORI LETO 2016 – VILA ILIOS

LETOVANJE 2016 – PEFKOHORI LETO 2016 – VILA ELENI BEACH

LETOVANJE 2016 – POLIHRONO LETO 2016 – VILA VASILIS

LETOVANJE 2016 – LEPTOKARIJA LETO 2016 – VILA ATRIUM

LETOVANJE 2016 – NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA APARTMANI

LETOVANJE 2016

LETOVANJE 2016 – TASOS LETO 2016 – POTOS LETOVANJE 2016

LETOVANJE 2016 – PARALIA, LEPTOKARIA I NEI PORI

LETOVANJE 2016 – VRASNA APARTMANI LETO 2016

LETOVANJE 2016 – LETO 2016 – NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA

LETOVANJE 2016 – HALKIDIKI – LETO 2016

LETOVANJE 2016 – ZAKINTOS LETO 2016 – LAGANAS 2016

LETOVANJE 2016 – ZAKINTOS APARTMANI 2016

LETO 2019

Program “Leto 2019” je u mogućnosti da Vam obezbedi privatan smeštaj i sigurno sve neophodno za uživanje na letnjem odmoru. Grčka je vrhunska turistička destinacija za odmor i leto 2019 i dealno rešenje da se ode na more. Uz naš …

GRČKA 2019

Čekajući letovanje 2019. turistička agencija Hellena Travel na vreme je spremila program “Grcka 2019” u kome se nalaze kako apartmani, tako i hoteli koje nudi severna Grčka. Uz First Minute popust već sada možete rezervisati aranžman sa popustom za letovanje …

GRČKA LETO 2019

GRČKA LETO 2019 Za letovanje u Grčkoj za sezonu 2019. turistička agencija Hellena Travel uvrstila je u svoju ponudu hotele, vile (apartmani, studiji) i hotele na severu Grčke: Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori). Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta – …