LETO – GRČKA 2019

Leto 2019 i Grčka mogu biti odlična kombinacija za Vaš predstojeći odmor i letovanje. Ukoliko tražite katalog ponuda sa cenama i popustima, naš program za letovanjeLeto Grčka 2019” može Vam ponuditi sve neophodne informacije vezane za odmor u Grčkoj. Na pravom ste mestu ako hoćete da nadjete ponudu najboljih aranžmana za leto 2019 u Grčkoj. Provedite godišnji odmor u Grčkoj, a na našem sajtu pronadjite sve potrebne informacije koje su Vam neophodne za to.

TASOS

Leto Grcka 2019 TasosTasos je odmaralište sa prvenstveno sasvim novim vilama i kućama, i stvarno dobro sredjenom plažom, a najaktuelniji program “Tasos 2019″ Vam može ponuditi prvoklasan privatan smeštaj koji Tasos u ovom trenu ima.

Na Tasosu nećete naći vodene parkove, kao i akvarijumi, kvartovi sa luksuznim hotelima i marina sa luksuznim jahtama, tržne centre i mega-markete, kineske i italijanske restorane, McDonaldse, noćni provod i slično. Oduševljenje u vama na Tasosu će izazvati sitne stvari, čista voda, lep pogled, divlja uvalica, lepa plaža, maslina stara hiljadu godina, zalazak sunca, miris borova, ljubazni stanovnik ostrva – drugim rečima priroda. Ako želite bolje upoznati Tasos morate nabaviti automobil ili skuter, kako bi krenuli u avanturu upoznavanja ostrva. Opseg ostrva iznosi oko 95 km, tako da ga za nešto više od sat vremena možete celoga obići.

SARTI

Leto Grcka 2019 SartiKontaktirajte nas, pogledajte šta aktuelni letnji program “Sarti 2019″ može da vam priušti i za predstojeće leto u Grčkoj rezervišete neki od aranžmana.

Sarti predstavlja idealno odredište za stvarno uživanje. Mesto poseduje izuzetan šarm, jako predusretljive i gostoprimljive meštane, divnu plažu kao i sve ostalo što je potrebno i bez čega se ne može zamisliti kvalitetan i ležeran odmor. Taverni i restorana ima puno, usluga je izuzetna, cene su više nego povoljne. U Sartiju ne postoje klasične turističke atrakcije, zato je ponuda različitih izleta stvarno bogata, ovo vam omogućava da Grčku upoznate i istražite na sasvim drugačiji način.

POLIHRONO

Leto Grcka 2019 PolihronoAko ste zainteresovani za letovanje u Grčkoj i planirate da Polihrono bude Vaša turistička destinacija za leto 2019, naš program pod imenom “Polihrono 2019″ može Svima obezbediti odlične aranžmane i vrhunski smeštaj.

Polihrono se nalazi u središnjem delu poluostrva Kasandre. Vozeći se autoputem E-75 od Beograda prema Atini, najpre se trebate isključiti prema Solunu. Zatim pratite Egnata Odos, koja predstavlja glavnu trasu Soluna. Pratite saobraćajnu signalizaciju za Kalamari. Dok se vozite Ring roud-om, obići ćete oko celog Soluna, pa će vam grad ostati na vašoj desnoj strani i predivan panoramski pogled na glavni grad severne Grčke. Sledeće skretanje vas očekuje na isključenju za Nea Moudaniu, dalje nastavljate putem, prolazite Nea Moudaniu i stižete do Kasandre, Kada stignete na Kasandru onda će vas put sam dovesti do Polihrona.

HANIOTI

Leto Grcka 2019 HaniotiAko hoćete da provedete nezaboravno letovanje 2019 u Grčkoj i da imate godišnji odmor na moru kojeg ćete se sećati rado, pozovite nas telefonom i proverite šta naš letnji program “Hanioti 2019″ može da trenutno ponudi.

U Haniotiju peščana plaža je srazmerno uska, medjutim dugačka je pa se pruža bez prekida na sever prema Polihronu i na jug ka Pefkohoriju. Uz plažu se pruža šetalište koga prati veliki bujni park, onda opet šetalište pored koga se nalazi živopisna crkva, a od nje senovite uličice se pružaju ka glavnom trgu. Glavni magistralni put od Haniotija u jednom smeru vodi prema Pefkohoriju, a u drugom smeru ka Polihronu. Od plaže do magistrale svega je oko 500 metara širine. Teren se od magistrale prema moru blago spušta, pa su sve vile, restorani, taverne, prodavnice i butici smešteni u tom pojasu izmedju plaže i magistrale. Tako da su svi apartmani u vilama jako blizu mora.

PEFKOHORI

Leto Grcka 2019 PefkohoriPefkohori je savremeno mesto sa dobro sredjenim plažama, a smeštaj u pažljivo probranim apartmanima i hotelima iz najaktuelnijeg letnjeg programa “Pefkohori 2019″ ispuniće prohteve i najprobirljivijih turista.

Pefkohori je grčko turističko naselje na poluostrvu Kasandra, poznatije kao “prvi prst” na Halkidikiju. Nalazi se jugoistočno od Soluna na oko 100 km rastojanja, Izbeglice iz Turske su početkom 19. veka osnovali ribarsko selo na mestu današnjeg naselja. Osim potomaka prvih naseljenika iz Male Azije, Grka, danas, stalno stanovništvo ovog mesta čine još i Cincari, koji su prepoznatljivi po svetloj boji kose, kao i izbeglice iz Albanije. Tu i tamo za ovo mesto se čuje naziv Kapsochora (u prevodu to je “spaljena zemlja”), mesto je ovaj naziv dobilo zato što su ga pirati u nekoliko navrata spalili do temelja. Pefkohori će vam pružiti priliku da provedete svaršen letnji odmor, iz razloga što su njegove ponude koncipirane tako da daju sve što je potrebno da jedno savremeno letovalište ima. Pefkohori ima veliki broj manjih i većih dobro snabdevenih prodavnica, a tokom šetnje u priobalnom delu nadomak mora zateći ćete mnoštvo manjih ili većih raznih prodavnica, restorana, kafića i barova.

ASPROVALTA

Leto Grcka 2019 AsprovaltaZa leto 2019 i Vaš odmor u Grčkoj izaberite letnji aranžman iz naše velike naše trenutno najaktuelnije letnje ponude “Asprovalta 2019″ i priuštite sebi godišnji odmor za pamćenje.

Obala Asprovalte godinama je nagradjivana plavom zastavom Evropske Unije. Usluge u gradu na najvišem nivou kao i savršeno uredjena plaža, zabava i smeštaj u veoma pažljivo biranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, primamiće i najprobirljivije goste. Gostoljubivost i otvoreno srce meštana Asprovalte osetiće svaki posetilac. Bogatstvo tradicije vidi se na svakom koraku u svakodnevnom životu, igri pesmi i poslu, obilaskom Narodnog muzeja Asprovalte pruža vam se mogućnost da saznate mnogo više o njihovoj istoriji. Nemojte propustiti da obidjete crkvu Svetog Djordja u kojoj ćete videti ikonu ovog sveca, koja je tu doneta u 16.-17. veku. Nikako nemojte preskočiti posetu Stagiri, rodnom mestu antičkog filozofa Aristotela.

NEA VRASNA

Leto Grcka 2019 Nea VrasnaNea Vrasna je definitivno naša iskrena preporuka za godišnji odmor 2019, i stoga slobodno pozovite nas telefonom i proverite šta u ovom trenutku imamo u najnovijim ponudama za godišnji odmor 2019 u turističkom programu “Nea Vrasna 2019″.

U većini restorana u Nea Vrasni nudi se dnevni meni čija se cena kreće od 4 do 6 eura, čija je ponuda naravno jako raznovrsna. U ponudi se nalaze kako vrlo ukusna jela grčke nacionalne kuhinje, tako i od neverovatnog broja različitih internacionalnih specijaliteta. Svako će ovde zasigurno naći nešto za sebe i to će biti po njihovom ukusu. Neki od restorana imaju poslovnu politiku da srpskim turistima nude ekstra popuste, što nije neuobičajeno u mnogim ugostiteljskim objektima u letovalištima u Grčkoj. U Nea Vrasni na manje od 15 minuta hoda od centra mesta nalazi se supermarket LIDL. Tu možete obaviti kupovinu po stvarno ekstra povoljnim cenama. Asortiman je raznolik i ovde ćete verovatno naći sve što bi vam moglo zatrebati tokom letnjeg odmora.

 

STAVROS

Leto Grcka 2019 StavrosPozovite nas telefonom, proverite šta naš aktuelni program “Stavros 2019″ može da ponudi i nadjite sebi sjajno rešenje za divan letnji odmor 2019 u Grčkoj koji ćete pamtiti dugo.

Kada je reč o mestu za letovanje, Stavros se tu još uvek nalazi u fazi razvoja, u svakom slučaju predstavlja veoma ugodno mesto za odmor. Radi se o malom mirnom i prijatnom letovalištu koje nudi interesantne sadržaje za turiste i veoma pristojne cene. Stavros nije mesto za žurke i noćne provode a i mesta za večernje izlaske takodje nema puno, ipak u ovom letovalištu ima par noćnih lokala. Diskoteka “Cross” je najpoznatije mesto za izlaske i zabave u Stavrosu. U Stavrosu plaže su peščane, redovno se održavaju, a čiste se svakog jutra. Postoji deo plaže gde je more izuzetno plitko i bez obzira koliko daleko idete prema pučini voda je stalno iste dubine i to oko pola metra. Drugi deo plaže fizički je odvojen od ovog prvog dela molom, i on je znatno bolji i dubina vode povećava se postepeno, pa je samim tim i bolji za kupanje i plivanje.

 

NEI PORI

Leto Grcka 2019 Nei PoriAko bi želeli Nei Pori da bude grčka turistička destinacija za Vaše letovanje 2019 u Grčkoj, naš letnji program “Nei Pori 2019″ nudi velik izbor izuzetno vrhunskog smeštaja.

Nei Pori je primorsko selo i poznato grčko letovalište nalazi se u Centralnoj Makedoniji u oblasti Pijerija. Prvi stanovnici prefekture Pijerija bili su Tračani iz plemena Pijeri, po njima je ova grčka prefektura i dobila ime. Položaj prefekture na glavnom grčkom putu Solun – Atina omogućilo je njen brz razvoj, naročito u privrednim granama kao što su turizam i poljoprivreda. Nei Pori se nalazi ispod Olimpa na 160 kilometara od makedonske granice a udaljenost od središta upravnog okruga Katerini iznosi samo 43 kilometra. Prvobitno naselje “Stari Pori” se nalazi u brdu nekoliko kilometara od obale. Severno od Nei Porija udaljeno svega nekoliko kilometara je popularno letovalište Platamon, a na jugu močvare severne delte reke Pinios.

LEPTOKARIA

Leto Grcka 2019 LeptokariaZa one koji bi želeli da Leptokarija bude njihova buduća destinacija za nezaboravno proveden odmor, program “Leptokaria 2019″ baš sve obezbedjuje što je neophodno za nezaboravan letnji odmor 2019 u Grčkoj.

Leptokarija je lepo mesto možete naići na bezbroj pratećih atrakcija a i veliki broj svakojakih turističkih ponuda za koje se nadate da ćete naći kada se nadjete negde na odmoru. Glavna ulica u Leptokariji je glavno mesto za večernje šetnje. Početak glavne ulice rezervisan je za malu decu gde se nalazi veliki broj zabavnih sadržaja, ka na primer vazduhom punjeni dvorci za skakanje, tobogani, tromboline, ljuljaške, vrteške i tome slično. U večernju šetnju možete krenuti pored plaže, posećivati mnogobrojne klubove obilaziti diskoteke gde možete slušati i našu muziku, a možete i vreme da trošite na šoping u brojnim prodavnicama gde su cene jako pristupačne.

PARALIA

Leto Grcka 2019 ParaliaParalija je mesto za letovanje sa mahom novim vilama i kućama, ali takodje i jako lepo uredjenom plažom, a najaktuelniji turistički program “Paralia 2019″ Vam može obezbediti najbolji privatni smeštaj koji Paralija u ovom trenu ima.

Paralija je naselje i opština koja se nalazi na istoku grčke oblasti Pieria. Sedište opštine je u Kalitei. Paralija po zadnjem popisu održanom 2011. godine ima 1.124 stanovnika a u celoj opštini ima 6.803 stanovnika. Tokom godine u Paraliji po pitanju privrednih grana dominira uglavnom poljoprivreda, ali i turizam je veoma razvijen tokom letnjih meseci. Paralija je svakako jako poznata po svojim restoranima, tavernama, hotelima, barovima i noćnim klubovima. Na istoku se nalazi zaliv Thermian, dok se skoro duž cele obale prostiru peščane plaže. Najbliža železnička stanica i bolnica se nalaze u gradu Katerini a udaljenost do tamo je samo oko 6 kilometara.

Naš letnji program ” Leto Grčka 2019” Vam može ponuditi mogućnost da pronadjete odlične aranžmane i popuste za leto 2019 i letovanje u Grčkoj. Nudimo odličan i raznovrstan apartmanski i hotelski smeštaj za letovanje 2019, a aktuelni popusti i ponuda smeštaja mogu Vam priuštiti nezaboravan godišnji odmor. Pozovite nas, rezervišite za sebe najbolji aranžman na vreme i provedite predivno leto 2019 u Grčkoj.

LETO 2019

Program “Leto 2019” je u mogućnosti da Vam obezbedi privatan smeštaj i sigurno sve neophodno za uživanje na letnjem odmoru. Grčka je vrhunska turistička destinacija za odmor i leto 2019 i dealno rešenje da se ode na more. Uz naš …