TASOS

Ukoliko planirate da provedete leto 2016 u Grčkoj i da imate godišnji odmor kojeg ćete se rado sećati, kontaktirajte nas i proverite šta najaktuelniji letnji program “Tasos 2016″ može da ponudi.

SARTI

U slučaju da bi voleli Sarti da bude grčka turistička destinacija za Vaše letovanje 2016 u Grčkoj, najaktuelniji turistički program “Sarti 2016″ ima širok izbor izuzetno dobrog smeštaja.

POLIHRONO

Vidite našu ponudu za letnji odmor 2016 i neka Vaš letnji odmor u Grčkoj uz naše aranžmane iz programa “Polihrono 2016″ postane ono zašto ćete svake godine hteti da se vratite i provedete ponovo baš ovde svaki predstojeći odmor.

HANIOTI

U slučaju da biste želeli Hanioti da bude destinacija za Vaše leto 2016 u Grčkoj, naš najaktuelniji letnji program “Hanioti 2016″ može da vam ponudi velik asortiman izuzetno dobrog smeštaja.

PEFKOHORI

Pozovite nas telefonom, proverite šta aktuelni program “Pefkohori 2016″ može da ponudi i za godišnji odmor u Grčkoj na vreme obezbedite jedan od najpovoljnijih aranžmana.

ASPROVALTA

Asprovalta poseduje posebnu draž, jako srdačne i gostoljubive meštane, lepu plažu, a aktuelni program “Asprovalta 2016″ može vam obezbediti privatan smeštaj i baš sve ostalo što je neophodno za kvalitetno proveden odmor.

NEA VRASNA

Pozovite nas telefonom, proverite šta letnji program “Nea Vrasna 2016″ može da ponudi, obezbedite sebi rezervaciju aranžmana za leto pravovremeno i provedite divan odmor u Grčkoj.

STAVROS

Za one koji bi voleli da Stavros postane njihova nova grčka turistička destinacija za odmor, program “Stavros 2016″ obezbedjuje apsolutno sve što je potrebno za izvrsno leto 2016 u Grčkoj.

NEI PORI

Ukoliko hoćete da provedete izvanredno letovanje 2016 u Grčkoj i da omogućite sebi izvanredan odmor kojeg ćete se rado sećati, kontaktirajte nas i proverite šta naš aktuelni program “Nei Pori 2016″ može da Vam ponudi.

LEPTOKARIA

Leptokarija se stvarno može reći da je letovalište koje nipošto nemojte propustiti da posetite ukoliko se nadjete u ovom delu Grčke, a ukoliko hoćete leto 2016 da provedete ovde, aktuelni program “Leptokaria 2016″ može Vam ponuditi vrhunska rešenja za smeštaj.

PARALIA

Paralija je savremeno letovalište sa jako dobro uredjenim plažama, a privatni smeštaj u veoma pažljivo odabranim apartmanima i hotelima iz najaktuelnijeg programa “Paralia 2016″ ispuniće zahteve i turista sa visokim kriterijumima.

LAST MINUTE GRČKA

LETOVANJE 2019 U GRČKOJ Last minute ponude važe od 25.08.2019. Last minute Grcka 2019 Tasos, Halkidiki, Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Sitonija, Sarti, Olimpska rivijera, Paralia (Paralija), Leptokaria (Leptokarija), Nei Pori, Asprovalta, Nea Vrasna,  Stavros…Poslednji minut za odabir letovanja po najnižim cenama. …