HANIOTI

Zanimaju Vas ponude za Hanioti? Želite da nadjete informacije o ponudi smeštaja za letnji odmor u Grčkoj? Hanioti je sjajno letnje odmaralište, a najaktuelniji program “Hanioti 2016” sačinjen je od samo provereno dobrih letnjih aranžmana koji Vam mogu pružiti fantastične uslove za letnji odmor. Provereno dobre aranžmane za Hanioti pogledajte na sajtu ili nas kontaktirajte pitem mejla ili telefonom. Ne propustite najpovoljnije ponude i rezervišite svoj aranžman na vreme i neka Hanioti bude Vaša letnja destinacija za odmor u Grčkoj 2016.

Isto kao i u drugim letovalištima centar Haniotija je, pretrpan buticima, radnjicama sa raznim sitnicama i prodavnicama suvenira. Ukoliko budete poželeli da prepešačite celo mesto, shvatićete da ono uopšte nije tako malo kako vam se možda na prvi pogled činilo. I na severnoj i na južnoj strani duž mora nalazi se veliki broj hotela i vila za iznajmljivanje, a ako krenete dalje bilo ka Pefkohoriju ili Polihronu, naići ćete na prelepe privatne kuće, sa divno sredjenim ogromnim vrtovima i sa izlazom na more i plažu.

HaniotiU Haniotiju, što se autobuskog prevoza tiče, postoje stanice na magistrali, i odatle možete eventualno da odete do nekog obližnjeg mesta. Za razgledanje Haniotija i okoline u sopstvenoj režiji, na trgu u Haniotiju imate mogućnost da iznajmite bicikl ili moped. Za slučaj da želite videti i druge plaže u okolini, čuvena plaža Xenia, nalazi se na nekih 12 km južno od Haniotija. To je velika potkovičasta uvala, sa sitnim peskom i izuzetno čistom i prozirnom vodom mora.

U Haniotiju, ako ste raspoloženi za avanturu krstarenja zalivom, polazak broda je sa plaže Xenia, gde se nakon krstarenja i vraća. Pod krstarenjem se podrazumeva lagana i prijatna vožnja turističkim jedrenjakom do Neos Marmarasa na suprotnoj strani zaliva i nazad. Prilikom povratka, brod pravi pauzu u nekoj uvali, i tu možete da skačete s broda u more. Za one koji vole vožnju brodom ovo predstavlja pravo uživanje, posada se sastoji od privlačnih likova koje ćete pamtiti.

Što se tiče supermarketa u Haniotiju postoji jedan veliki u samom mestu, a na 10 km u pravcu Soluna je LIDL. Bilo da ćete otići u “šoping turu” ili ga obići pod vodjstvom vodiča, u svakom slučaju obilazak Soluna se nameće kao obaveza”. Solun poseduje specifičnu atmosferu, a na čuvenoj pijaci naći ćete masline “crne kao noć”, a velike kao šljive.

Tražite li informacije o našim trenutnim ponudama za Hanioti? Pogledajte trenutno najaktuelniju ponuda hotelskog ili apartmanskog smeštaja za letovanje u našem programu “Hanioti 2016“. Odlični apartmani, Hanioti i Grčka su savršena kombinacija za Vaš godišnji odmor. Sve informacije vezane za Hanioti i letovanje možete naći na našem sajtu, ali nas takodje možete kontaktirati i mejlom ili telefonom. Priuštite sebi letovanje iz snova uz najpovoljnije cene i popuste za Hanioti.

HANIOTI

HANIOTI 2019 Hanioti – Vila Leontis Hanioti – Vila Golden Beach Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim …

HANIOTI LETO 2019 – VILA SIMEON HILL

Vila Simeon Hill se nalazi iznad glavnog puta u Haniotiju, na oko 500 metara udaljenosti od plaže. U ponudi naše agencije su dvospratni objekti, novijeg datuma. U prizemlju vile se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, opremljenom šporetom i velikim frižiderom …