FIRST MINUTE – GRČKA LETO 2019
Želite li da nadjete first minute popuste za Grčku?  Naš program “First minute Grčka” za leto 2019  je idealna prilika da priuštite sebi fantastično letovanje po izuzetno dobrim cenama. Kontaktirajte nas mejlom ili telefonom u vezi first minute popusta i cena. Ukoliko želite da provedete lepo leto u Grčkoj po povoljnim cenama, program “First minute Grčka” je kao stvoren za Vas.
TASOS
Neka Tasos, Grčka, leto 2019 i program “Tasos 2019″ budu Vam najprijatnija uspomena i motiv da se svake sezone ovde vratite ponovo.
SARTI
Sarti je moderno letovalište sa perfektno sredjenim plažama, a privatan smeštaj u pažljivo probranim hotelima i vilama iz letnjeg programa “Sarti 2019″ ispuniće prohteve i najizbirljivijih turista.
POLIHRONO
Polihrono je mesto za letnji odmor kao izmišljeno za prelepo provedeno leto 2019, a sa nekim turističkim aranžmanom iz ponude “Polihrono 2019″ jako ćete lako zaboraviti na gradsku gužvu, buku, vrevu, telefon ili TV .
HANIOTI
Hanioti je divno letovalište, a najaktuelniji program “Hanioti 2019″ je sačinjen samo od provereno dobrih aranžmana koji svima mogu obezbediti izuzetne uslove za letnji odmor.
PEFKOHORI
Pefkohori je izuzetno moderno odmaralište sa perfektno uredjenim plažama, a privatan smeštaj u veoma pažljivo probranim apartmanima i hotelima iz najaktuelnijeg turističkog programa “Pefkohori 2019″ zadovoljiće prohteve i turista sa najvišim kriterijumima.
ASPROVALTA
Asprovalta poseduje specifičan šarm, stvarno izuzetno ljubazne i gostoljubive meštane, fenomenalnu plažu, a aktuelni letnji program “Asprovalta 2019″ je u mogućnosti da vam obezbedi privatni smeštaj i apsolutno sve ostalo što je neophodno za nezaboravno proveden letnji odmor na moru.
NEA VRASNA
Ako hoćete Nea Vrasna da bude grčka turistička destinacija za Vaš letnji odmor 2019 u Grčkoj, naš aktuelni program “Nea Vrasna 2019″ nudi velik izbor stvarno dobrog smeštaja.
STAVROS
Ukoliko je Stavros bilo letovalište gde ste već jednom proveli letovanje i hoćete i ovog leta tamo da provedete letnji odmor na moru, ili sada imate želju po prvi put provesti godišnji odmor baš tamo, aktuelni letnji program “Stavros 2019″ Može da vam obezbedi smeštaj u vrhunskim apartmanima.
NEI PORI
Sa našim aktuelnim programom “Nei Pori 2019″ imajte leto i godišnji odmor 2019 u Grčkoj u najboljim vilama ili hotelima koje Nei Pori može da trenutno ponudi.
LEPTOKARIA
Leptokarija je letnje odmaralište koje uistinu nudi apsolutno sve što bi turistima bilo neophodno i odista sve što letovalište je potrebno i da nudi, a naš najaktuelniji program “Leptokaria 2019″ apsolutno sve obezbedjuje što bi Vam bilo neophodno.
PARALIA
Paralija je zasigurno fenomenalna letnja destinacija za odmor i prvoklasno rešenje da se ode na more, a uz naš najaktuelniji turistički program “Paralia 2019″ bićete u poziciji da sebi priuštite letnji odmor.

Pogledajte našu  first minute ponudu i rezervišite hotelski ili apartmanski aranžman po odličnoj ceni. Učinite leto 2019 još boljim! Program “First minute Grčka” za leto 2019 nudi fantastične popuste za najbolja letovališta u Grčkoj. Režervišite Vaš aranžman po odličnim cenama – pozovite nas odmah!

FIRST MINUTE 2019 GRČKA

FIRST MINUTE 2019 PONUDE – GRČKA LETO 2019 Popust -15% za uplate u celosti prilikom rezervacije Grčka First Minute ponude za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija …