ASPROVALTA 2019
Naš program “Asprovalta 2019” i Grčka su preduslovi za lepo provedeni odmor sa porodicom ili prijateljima. Pobude za vile i apartmane, kao i najvažnije informacije po pitanju svega vezanog za letovanje 2019, možete pronaći na našem sajtu. Letovanje u Grčkoj – sjajni apartmani i hotelski smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Asprovalta je gradić koji se nalazi u severnoj Grčkoj, Nalazi se u zalivu Strimonikos, na udaljenosti od oko 80 km od Kavale. U bukvalnom prevodu naziv mesta znači “Bela dolina”. Kavala, Solun, Drame i Serres su gradovi koji se nalaze na manje od sat vremena udaljenosti od Asprovalte. Aerodromi u Solunu i Kavali, kao i luka Strava olakšavaju putovanje i turističke posete ovoj letnjoj turističkoj destinaciji.

Plaža u Asprovalti je široka sa finim peskom. Mnogi kafići imaju svoje terase na plaži, osim toga tu su tuševi, svlačionice, igrališta i mnoštvo terena za odbojku na pesku. Asprovalta je okružena i drugim lepim plažama, ali i druga poznata odmarališta kao što je na primer Nea Vrasna. Halkidiki i Sveta Gora su poluostrva na jugu koje takodje možete posetiti.

Asprovalta je često odabirana letnja destinacija od strane mnogobrojnih turista, izmedju ostalog i zbog zlatne peščane plaže i kristalno plavog mora. Ovo letovalište je osvojilo i priznanje Plava zastava zbog lepote i prirodnih raznolikosti – jezera, planine, arheoloških nalazišta i privlačnih predela. U mestu se nalazi prostrano šetalište sa klupama kao i park sa fontanama, a svuda u krugu nalaze se grupisani restorani, kafići i taverne.

Asprovalta je popularno mesto za one sa decom i koji žele miran odmor. Sve cene su ovde značajno niže nego na većini grčkih ostrva kao i na Halkidikiju. Bugari su glavni turisti zbog blizine granice, razgovori koji se vode na bugarskom jeziku su u Asprovalti postali uobičajena pojava. Nema mnogo meštana koji govore engleski jezik, iako ga neki mladi ljudi ipak znaju.

Da li biste želeli da uživate u letu po izuzetno povoljnim uslovima? Želite li da nadjete najveći izbor cena za godišnji odmor u Grčkoj? Naš program “Asprovalta 2019” je idelna prilika za Vas. Uradite rezervaciju na vreme i ostvarite velike popuste.  Letovanje u Grčkoj 2019 – informišite se za najbolji apartmanski i hotelski smeštaj putem sajta ili za više informacija kontaktirajte nas telefonom.