APARTMANI – HALKIDIKI

Odlični apartmani, Halkidiki i Grčka su stvari koje su preduslov za lepo provedeni odmor. Interesuju Vas najbolji apartmani za leto u Grčkoj? Pogledajte naše ponude i provedite nezaboravno leto u Grčkoj.

Najpovoljniji apartmaniHalkidiki. Cenovnici i popusti na raniju uplatu za leto u Grčkoj. Sve aktuelne potrebne turističke informacije vezane za letovanje i najpovoljniji apartmani. Halkidiki i leto u Grčkoj omogućiće Vam nezaboravno letovanje 2016. Pronadjite ovde najatraktivnije destinacije i najbolje informacije po pitanju svega vezanog za leto 2016.

Halkidiki

Na Halkidikiju je klima uglavnom blaga, mediteranska, sa kišnim zimama i često veoma toplim letima – 300 sunčanih dana, ili 3.000 sunčanih sati godišnje. Klima je nešto hladnija idući ka severnom, kopnenom delu, koji je brdovit. Prosečna zimska temperatura kreće se od 3,5° do 19° u mesecima kada je najhladnije – decembru i februaru, do najviših od 23° do 34° tokom jula i avgusta. Temperature ispod nule su veoma retke i moguće su samo u kopnenom delu Halkidikija.

HALKIDIKI 2016 – HANIOTI

Glavna magistrala iz Haniotija u jednom smeru vodi ka Pefkohoriju, a u drugom smeru ka Polihronu. Širina od magistrale do plaže iznosi oko 500 metara. Teren se od magistrale prema moru blago spušta, a u pojasu izmedju magistrale i mora su smešteni svi restorani, taverne, butici, prodavnice i vile. Pa su svi apartmani koji se nalaze u vilama u neposrednoj blizini mora.

HALKIDIKI 2016 – PEFKOHORI

Pefkohori je jedno od najpopularnijih grčkih letovališta kod turista iz Srbije. Smešten je na poluostrvu Halkidiki sa unutrašnje strane “prvog prsta” Kasandre udaljenost od Soluna i solunskog aerodroma iznosi oko 100 kilometara.

HALKIDIKI 2016 – POLIHRONO

U Polihronu na zabavu možete izaći uveče, ali fajront uglavnom u svim objektima je oko 23h nešto duže objekti rade samo petkom i subotom. Grčka narodna muzika je zastupljena u najvećem broju restorana i kafića, ali svakako da postoje i restorani i kafići koji puštaju i stranu muziku.

HALKIDIKI 2016 – SARTI

U okolini Sartija ima nekoliko sredjenih plaža, isto tako tu se nalazi i nekoliko poludivljih i divljih. Plaža Banana – plaža koja ima beach bar gde DJ uvek pušta mixove uglavnom elektronske muzike.

Administrativna podela poluostrva je izvršena u obliku 14 opština u kojima živi oko 80.000 stanovnika, glavni grad je Poligiros, koji se nalazi u središnjem delu poluostrva. Najvažnije privredne grane kojima se bave stanovnici poluostrva su ribolov i poljoprivreda, dok je leti jedna od osnovnih delatnost turizam. Baš kao i u ostalim delovima Grčke, najvažniji proizvodi i na Halkidikiju su vina, maslinovo ulje, masline i med.

Pored izuzetno lepe prirode koju sačinjavaju preko 500 km peščanih plaža i uvala, Halkidiki spada u pošumljenije delove Grčke. Izuzev borovih šuma, najčešće kulture zasadjene na Halkidikiju su masline, a tu su i vinogradi, kao i žito. Navodno da baš zbog činjenice da Halkidikijem ne teče ni jedna reka, pa nema ušća u more koje bi stvorilo mulj, učinila da je ovde morska voda azurno plava i kristalno čista. Na obali postoji 41 plaža koja je označena “plavom zastavicom” – etiketom koju dodeljuje EU, za dostignuti stepen čistoće i uredjenosti plaža.

Fantastični apartmani i Halkidiki su idealna letnja destinacija za Vas i Vašu porodicu. Ukoliko želite da pobegnite od svakodnevne gužve i vreve  tu su idealni apartmani. Halkidiki  je ujedno i najtraženija turistička destinacija koja će vam pružiti nezaboravno letovanje. Možete pogledati  sve aktuelne ponude koje se odnose na stvari vezane za leto u Grčkoj, očekuju Vas  udobni apartmani! Halkidiki je pravo rešenje za Vas, zato iskoristite priliku i pogledajte naše ponude.

Ekskluzivni apartmani, Halkidiki i Grčka su savršen izbor za Vaš godišnji odmor sa porodicom ili prijateljima. Jedna od najtraženijih naših ponuda oduvek je bila Halkidiki. Apartmani iz naše letnje ponude su komforni i veoma povoljni. Sve informacije po pitanju svega vezanog za letovanje možete proveriti na našem sajtu ili nas kontaktirati. Priuštite sebi letovanje iz snova uz najpovoljnije cene. Očekuju Vas naši najbolji apartmani i aražmani u najtraženijem turističkom mestu Halkidiki.

HALKIDIKI 2019 APARTMANI

Polihrono Leto 2019 Pefkohori Leto 2019 Hanioti Leto 2019 Sarti Leto 2019 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 15 noći Dinarski deo: za 1/2 i 1/3 studije i apartmane je 11.990 dinara i za 1/3+1, 1/4 i 1/5 apartmane i duplexe …

APARTMANI HALKIDIKI 2019

Polihrono Leto 2019 Pefkohori Leto 2019 Hanioti Leto 2019 Sarti Leto 2019 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 10 noći Dinarski deo: za 1/2, 1/2+K i 1/3 studije i apartmane je 7.990 dinara i za 1/3+1, 1/4, 1/4+1 i 1/5 studije, …

LETOVANJE GRČKA 2019

Ukoliko letovanje želite da provedete u nekom od najpopularnijih letovališta u Grčkoj – na pravom ste mestu. Turistička agencija Hellena Travel je u svom programu „Letovanje Grčka 2019“ pripremila najbogatiju i najraznovrsniju ponudu ikad. Leto 2019 po pitanju kvaliteta naših …