LETO 2019 – NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA

NEA VRASNA 2019

vila aleksandros
Nea Vrasna – Vila Aleksandros
vila alkis
Nea Vrasna – Vila Alkis
vila dimitris
Nea Vrasna – Vila Dimitris
vila marija despina
Nea Vrasna – Vila Marija Despina

STAVROS 2019

vila cipos
Stavros – Vila Cipos (Tsipos)

ASPROVALTA 2019

vila andrea
Asprovalta – Vila Andrea
vila roula
Asprovalta – Vila Roula
vila stavrula
Asprovalta – Vila Stavrula

NEA VRASNA LETO 2019

Ukoliko želite da leto 2019 provedete u Nea Vrasni, program naše agencije “Nea Vrasna Leto 2019” Vam nudi fantastična rešenja za letovanje u Grčkoj. Popularno letovalište Nea Vrasna nalazi se nadomak plaže čija ukupna dužina je oko 10 km. Plaža u Nea Vrasni je istovremeno najduža plaža Grčke i Evrope. Ova plaža u Nea Vrasni godinama je nagradjivana “Plavom Zastavicom“, eminentnom turističkom nagradom Evropske Unije. Proverite ponude za privatni smeštaj u Grčkoj koji Vam program “Nea Vrasna Leto 2019” može ponuditi. Odaberite aranžman po vašoj meri i priuštite sebi letovanje 2019 i odmor u Grčkoj za pamćenje.

STAVROS LETO 2019

Naša turistička agencija programom “Stavros Leto 2019” je u poziciji da Vam ponudi da leto 2019 i letovanje u Grčkoj provedete u odličnim apartmanima, verovatno i najboljim koje Stavros može da ponudi u ovom trenutku. Stavros je grčko letovalište savršeno mesto za letnji odmor. Ovde ćete biti u mogućnosti da zaboravite na obaveze, posao, telefone, buku i vrevu. U Stavrosu ćete imati priliku da priuštite sebi miran letnji odmor kakav se samo poželeti može. Ovo je malo turističko mesto ima oko 4.000 stanovnika, i zaista se može reći da ovo mesto ima dušu. Aranžmani iz programa “Stavros Leto 2019” su u mogućnosti da leto 2019 provedete u Grčkoj, i da vam letovanje u Stavrosu zauvek ostane u najlepšem mogućem sećanju.

ASPROVALTA LETO 2019

Ukoliko Asprovalta je destinacija o kojoj razmišljate i gde bi želeli da provedete predsojeće letovanje 2019, naš program “Asprovalta Leto 2019” bi Vam mogao ponuditi za leto i letnji odmor možda baš ono što tražite. Asprovalta je grčko letovalište čije obala godinama su nagradjivane Plavom Zastavom, turističkom nagradom Evropske Unije. Savršeno sredjena plaža i vrhunska usluga u samom gradu, zabava i fantastičan privatan smeštaj u veoma pažljivo biranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, primamiće i najprobirljivije goste. Proverite ponude iz našeg programa “Asprovalta Leto 2019” i rezervišite za sebe aranžman po Vašoj meri na vreme.

, , , , , , , , , ,