LETOVANJE 2015

Tasos Letovanje - Leto 2015
Tasos Leto 2015

Sarti Letovanje - Leto 2015
Sarti Leto 2015

Polihrono Letovanje - Leto 2015
Polihrono Leto 2015

Hanioti Letovanje - Leto 2015
Hanioti Leto 2015

Pefkohori Letovanje - Leto 2015
Pefkohori Leto 2015

Asprovalta Letovanje - Leto 2015
Asprovalta Leto 2015

Nea Vrasna Letovanje - Leto 2015
Nea Vrasna Leto 2015

Stavros Letovanje - Leto 2015
Stavros Leto 2015

Nei Pori Letovanje - Leto 2015
Nei Pori Leto 2015

Leptokarija Letovanje - Leto 2015
Leptokaria Leto 2015

Paralija Letovanje - Leto 2015
Paralia Leto 2015

Kalamici Letovanje - Leto 2015
Kalamici Leto 2015

Čekajući letovanje 2015. turistička agencija Hellena Travel na vreme je spremila program “Leto 2015 ” u kome se nalaze kako apartmani, tako i hoteli koje nudi severna Grčka. Uz First Minute popust već sada možete rezervisati aranžman za sledeće letovanje. Letovanje 2015 je na samo par meseci od nas…

Za Vaše letovanje u Grčkoj za leto 2015. turistička agencija Hellena Travel uvrstila je u svoju ponudu vile (apartmani, studiji) na severu Grčke: Halkidiki na Kasandri (Polihrono, Hanioti, Pefkohori ) na poluostrvu Sitonija mesto Sarti. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta – Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori, u zalivu Strimonikos mesta: Nea Vrasna, Vrasna Paralia i Stavros …Od ostrva Vam predlažemo letovanje na prelepom ostrvu Tasos i mestu Potos.

LETOVANJE 2015

Letovanje 2015 je pred nama. Pripremili smo ponudu za leto 2015 i ujedno se zahvaljujemo svim našim prošlogodišnjim putnicima. U skladu sa praksom ranijih godina i ovog leta našim klijentima nudimo popuste. Za sve rezervacije napravljene do 01.03.2015. za one koji aranžman isplate u celosti prilikom rezervacije odobravamo popust od 10%!

GRČKA LETO 2015

Apartmani i hoteli u Grčkoj: Halkidik: Kasandra i Sitonija, Asprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Olimpska rivijera: Paralija, Leptokarija, Nei Pori, ostrvo Tasos. Polihrono, Hanioti i Pefkohori su sinonim za Halkidiki, tako da se zasluženo nalaze u našoj ponudi za letovanje 2015. Sarti, jedno od najlepših mesta na poluostrvu Sitonija je uvršteno u program Leto 2015.

LETOVANJE 2015 – POLIHRONO

U mestu Polihrono, vile Janis Beach, Eleni, Polistilo Spiti, Lemonia, Erodios, Elsa i vila Janis i Rea – Magda, provešćete predivno letovanje uz plavetnilo i kristalno čisto more, kao i poznatu gostoljubivost domaćina.

LETOVANJE 2015 – HANIOTI

U biseru Halkidikija mestu Hanioti možete uživati u mnoštvu prodavnica, restorana, barova, taverni, parku punom zelenila, suncu i peščanoj plaži, živom noćnom životu, a boravak u vilama Golden Beach i Leontis samo će upotpuniti Vaš dobar utisak o ovom mestu i Vaše letovanje uz kristalno čisto more učiniti prijatnijim.

LETOVANJE 2015 – PEFKOHORI

Pefkohori je jedno od najpopularnijih mesta za letovanje, omiljeno mesto za sve generacije. Peskovita plaža uz šetalište i naravno kristalno bistro more samo su neki od razloga zbog kog sve generacije iz godine u godinu biraju Pefkohori za svoje letovanje. Za razliku od drugih mesta, Pefkohori ima bogat noćni život jer sa prvim većernjim satima postaje mesto za zabave i noćne izlaske. Hellena Travel je za Vašu dobru zabavu i ugodan boravak za leto 2015. u svoju ponudu uvrstila vilu Elena koja se nalazi mirnom delu Pefkohorija na samo 60m od plaže, kao i vilu Keti u istom kraju kako bi u miru i tisini mogli da uzivate u zivom mestu.

LETOVANJE 2015 – SARTI

Na poluostrvu Sitonija (Sitonia), za naše turiste odabrali smo mesto Sarti koje privlači svojim mediteranskim šarmom i važi za mesto za porodični odmor uz prelepo more. Sarti ima 3 kilometra dugu plažu, dok cela Sitonija ima lepu prirodu, razne uvale i prelepe plaže. Za Vaše letovanje u Sartiju preporučujemo apartmane Lefterios, Elizabeta, Atina i Trifon.

OLIMPSKA RIVIJERA

Olimpska (Olimpijska) rivijera u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, turistička destinacija za odmor i uživanje, koju sa istoka zapljuskuje Egejsko more, a sa zapada štit planinai Olimp, poznata je po mestima koja se nalaze uz peskovitu obalu dužine oko 70km.

Na ovoj rivijeri za leto 2015 nudimo smeštaj u najlepšim mestima rivijere: Paralia (Paralija), Leptokarija (Leptokarija) i Nei pori. U ponudi naše agencije nalaze se brojni apartmani kao i hoteli.

LETOVANJE 2015 – PARALIJA

Paralija (Paralia) najveće turističko mesto olimpske regije Pieria je jedno od najživljih mesta u severnoj Grčkoj sa brojnim radnjama za šoping, dosta mesta za noćni provod i zabavu. Paralia važi za mesto u koje radi noćnog provoda ne dolaze samo turisti, već cela Olimpska rivijera i čitava severna Grčka. Paralija je centar trgovine i zabave kojoj se turisti iznova vraćaju, te je bila i logičan izbor za leto 2015. Za vaše letovanje u Paraliji, odabrali smo apartmane u vili Valentina.

LETOVANJE 2015 – LEPTOKARIJA

Leptokaria (Leprokarija) je mesto koje svim generacijama pruža odlične uslove za dobro letovanje. Široka peščano-šljunkovita plaža i čisto more sa postepenim ulazom idealno je za plivanje i rekreaciju i uživanje na suncu. Za Vaše letovanje 2015 i odmor u ponudu smo uvrstili vile Ahilion, Nikos, Dimitris, Vasiliki i Jorgos. Mesto je idealno za izlete kao što su Olimpa, manastira Platamona i Meteora, uživanje i nezaboravan provod za leto 2015.

LETOVANJE 2015 – NEI PORI

Nei Pori je najmirnije mesto oblasti Pieria. Mnogi restorani, taverne, dosta mogućnosti za šetnju, odmor i zabavu u Grčkom ambijentu uz jako široku peščanu i lepo uređenu plažu, toplo i čisto more omogućiće Vam predivan odmor za letovanje 2015. Turistička agencija Hellena Travel Vam za Leto 2015 predlaže vilu Fotini na oko 100-tak od plaže i Dionisos, Giromania i Atos koja se nalaze na 10-tak m od plaže i koje pružaju odlične mogućnosti za mirno porodićno letovanje.

LETOVANJE 2015 – TASOS

Tasos je najsevernije grčko ostrvo, veoma je popularno među srpskim turistima. Tasos je ostrvo koje krasi prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale. Tasos je mesto kako za porodice tako i za parove koji žele da se odmore daleko od svakodnevne gužve, radske vreve i provedu letovanje 2015 u predivnoj prirodi ostrva Tasos.

Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga sa predivnim maslinjacima, vinogradima, jedno je od najzelenijih i najlepših ostrva u Grčkoj, bogato je borovim šumama koje se spuštaju sve do mnoštva prelepih peščanih plaža i uvala i kristalno čistog mora. Svakog dana svog boravka možete ići na drugu plažu i otkrivati nove uvale i lepote koje nudi ostrvo Tasos.

LETOVANJE 2015 – ASPROVALTA

Asprovalta je letovalište na severu Grčke, u zalivu Strimonikos i nalazi se na 80 km od Soluna i 8 km od mesta Stavros i Nea Vrasna. Asprovalta je gradić sa lepim kućama i sređenim ulicama i ima samo 3.640 stanovnika, nalazi se u centralnoj Makedoniji. Obala Asprovalte nagrađivana je plavom zastavom Evropske unije. Asprovalta može da se pohvali lepim kućama i uređenim ulicama lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, brojnim tavernama, kafeima i prodavnicama.

Za svoj program, Letovanje 2015 i za Vaše letovanje u Asprovalti, turistička agencija Hellena Travel obezbedila je apartmane u vilama: Andrea i Stavrula Provedite Leto 2015 sa agencijom Hellena Travel, u Asprovalti i neka Vam letovanje ostanu u najlepšem sećanju.

LETOVANJE 2015 – NEA VRASNA

Nea Vrasna (Vrasna) nalazi se u zalivu Strimonikos 6 km od Stavrosa i samo 500m od Asprovalte do koje se možete prošetati, i na oko 80km od Soluna. Grčka predusretljivost, uredjene ulice, prelepo šetalište, široka peščana plaža, kao i grčko gostoprimstvo samo su neki od razloga zbog kojih je Vrasna mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje. Nea Vrasna poseduje plažu dugačku oko 7km i široku i do 100m. Nea Vrasna je upravo zbog mira i tišine, prelepe morske vode i mirne plaže omiljeno mesto srpskih turista za letovanje. Za letovanje 2015 za Vas smo izabrali apartmane – vila Anastasia na oko 100m od plaže i vila Alkis na oko 5m od plaže.

LETOVANJE 2015 – STAVROS

Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga još nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen je oko 80 km od Soluna i samo 4 km od Asprovalte što Vam pruža mogućnost prelepe šetnje. Jedno letovanje za drugim Srpski turisti dolaze ovde na odmor zbog čega je upravo Stavros destinacija Srpskih turista i za letovanje 2015. Stavros predstavlja idealno mesto za porodičo letovanje jer je mirno mesto bez mnogo buke. Stavros je polazna tačka za plaže, uvale i izletišta, zbog čega je baš Stavros naša topla preporuka za leto 2015. Za vaše letovanje u mestu Stavros Hellena Travel je u svoj program “Stavros Leto 2015” uvrstila apart hotel Stavros Beach, apart hotel Rendina Beach i vilu Stratos na plazi. Svaki od ovih objekata ima bazen i nalaze se na par koraka od predivne plaže.

LETOVANJE 2015

Grčka, kolevka civilizacije je zemlja u kojoj se spajaju legende, mitovi, istorija, antika, duh olimpijskih igara sa prelepom prirodom, plavetnilom mora, dugačkim peščanim plažama i modernim letovalištima, idealna je destinacija za letovanje 2015.

Predusretljivost grčkog naroda, njihova toplina i gostoljubivost utical sui na brz razvoj turizma i želju turista za ponovnim dolaskom i daljem uživanju u ovoj predivnoj zemlji. Gastronomski specijaliteti giros, tzaziki, kalamarakia, xtapodi, baklava, ouzo samo su neke od specifičnosti koje pruža Grčka, dok druželjubivost i opuštenost, muzika i igra svrstavaju Grčku među najpoželjnije turističke destinacije na svetu.

Od mnogobrojnih ostrva i poluostrva na kojima se može uživati, za naše turiste su najznačajnija ostrva Tasos, Zakintos, Lefkada, Krf, Rodos, Krit, Skiatos sa predivnim peskovitim plažama koje zapljuskuju Egejsko, Jonsko i Mediteransko more.

Poluostrvo Halkidiki sa Kasandrom, Sitonijom i Atosom, Olimpska rivijera i mesta Paralija, Leptokarija, Nei Pori, zaliv Strimonikos sa mestima Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros, ostrvo Tasos, odredišta su mnogih turista iz Srbije za leto 2015 koji se zbog uvek izazovnih i slikovitih mesta i predela, bogatog noćnog života, prelepih plaža i toplog mora vraćaju u Grčku kako bi svoje leto 2015 i odmor proveli uživajući okruženi lepotom.

LETO 2015

Za letovanje 2015, već će decembra ove godine biti aktuelne cene za program “leto 2015″. Za leto 2015 do nove godine primenjivaće se posebni uslovi plaćanja za ovogodišnje klijente. U ponudi za letovanje 2015 opet će se naći Tasos, Sarti, Pefkohori, Hanioti, Polihrono. Leptokarija, Nei Pori, Paralija, Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros.

LETOVANJE 2015 – TASOS LETO 2015 – VILA RENA LENA

LETOVANJE 2015 – STAVROS LETO 2015 – VILA CIPOS (TSIPOS)

LETOVANJE 2015 – NEI PORI LETO 2015 – VILA MIKE’S APARTMENTS

LETOVANJE 2015 – VRASNA PARALIA – VILA DIMITRIS

LETOVANJE 2015 – NEA VRASNA LETO 2015 – VILA MARIA DESPINA

LETOVANJE 2015 – NEA VRASNA LETO 2015 – VILA ALEKSANDROS (ALEXANDROS)

LETOVANJE 2015 – TASOS LETO 2015 – VILA MARIA (MARIJA)

LETOVANJE 2015 – TASOS LETO 2015 – VILA LAMPIRIS

LETOVANJE 2015 – HOTELI HALKIDIKI

LETOVANJE 2015 – NEI PORI LETO 2015 – VILA LICA

LETOVANJE 2015 – PEFKOHORI LETO 2015 – VILA ARIS

LETOVANJE 2015 – PEFKOHORI LETO 2015 – VILA CHRIS (HRIS)

LETOVANJE 2015 – PEFKOHORI LETO 2015 – VILA ILIOS

LETOVANJE 2015 – PEFKOHORI LETO 2015 – VILA ELENI BEACH

LETOVANJE 2015 – POLIHRONO LETO 2015 – VILA VASILIS

LETOVANJE 2015 – LEPTOKARIJA LETO 2015 – VILA ATRIUM

LETOVANJE 2015 – NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA APARTMANI

LETOVANJE 2015

LETOVANJE 2015 – TASOS LETO 2015 – POTOS LETOVANJE 2015

LETOVANJE 2015 – PARALIA, LEPTOKARIA I NEI PORI

LETOVANJE 2015 – VRASNA APARTMANI LETO 2015

LETOVANJE 2015 – LETO 2015 – NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA

LETOVANJE 2015 – HALKIDIKI – LETO 2015

LETOVANJE 2015 – ZAKINTOS LETO 2015 – LAGANAS 2015

LETOVANJE 2015 – ZAKINTOS APARTMANI 2015

Grčka Leto 2015

Čekajući letovanje 2015. turistička agencija Hellena Travel na vreme je spremila program “Grcka 2015” u kome se nalaze kako apartmani, tako i hoteli koje nudi severna Grčka. Uz First Minute popust već sada možete rezervisati aranžman sa popustom za letovanje …

Grčka Leto 2015

Grčka Leto 2015 Tasos Leto 2015 Sarti Leto 2015 Polihrono Leto 2015 Hanioti Leto 2015 Pefkohori Leto 2015

PEFKOHORI LETO 2015 – VILA ILIOS

Vila Ilios je noviji, kvalitetan objekat, sa bazenom koji se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, 100 metara od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima i dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Studiji se nalaze na visokom …

LETO 2015

Program “Leto 2015” je u mogućnosti da Vam obezbedi privatan smeštaj i sigurno sve neophodno za uživanje na letnjem odmoru. Grčka je vrhunska turistička destinacija za odmor i leto 2015 i dealno rešenje da se ode na more. Uz naš …