Pozovite odmah 018/209-022 011/20-30-353
Autobuski Prevoz Fudeks

Letovanje 2020

Za Vaše leto 2020, mnogobrojna grčka letovališta i naši aranžmani za letovanje 2020 nude savršena rešenja za letnji odmor. Nudimo najkvalitetnija mesta za letovanje, gde plaže su fantastične i lepo uredjene, a privatan smeštaj je zaista samo u vrhunskim vilama i hotelima.

Većina mesta iz naše ponude “Letovanje 2020” nose prestižno turističko priznanje “Plava Zastavica”. Ova plaketa se dodeljuje od strane Evropske Unije zbog vrhunske turističke ponude i zbog kvaliteta usluga nekog letovališta. Ko ne zna šta je raj ili nije do sada proveo letovanje u Grčkoj, preporučujemo da odabere neki od aranžmana iz naše ponude za leto 2020, provede letovanje u Grčkoj i da se uveri sam. Naši letnji aranžmani Vam omogućavaju upravo to!

GRČKA LETO 2020

Program “Grčka Leto 2020” naše turističke agencije omogućava da provedete fantastično leto i odmor i uživate u letnjoj ponudi koju najpopularnija grčka mesta za letovanje mogu da Vam ponude. Ukoliko do sada još niste proveli odmor u Grčkoj, preporučujemo da odaberete neki od aranžmana iz naše ponude za leto 2020. Grčka je letnja destinacija u koju se iz godine u godinu veliki broj turista iznova vraća, a naš program “Grčka Leto 2020” je povoljno rešenje po Vašoj meri i da nadjete turističku destinaciju za godišnji odmor 2020. Pogledajte našu ponudu za leto 2020, odaberite aranžman i pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte mejlom. Ne propustite da rezervišite na vreme, a uz naše popuste možete značajno i uštedeti.

POLIHRONO LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 PolihronoPo pitanju ponude privatnog smeštaja za letovanje 2020, apartmani u Polihronu ni malo ne zaostaju za onima u Pefkohoriju ili Haniotiju, bez obzira što oni predstavljaju vodeće turističke centre na Kasandri. Ukoliko želite Polihrono da bude destinacija za Vaše letovanje 2020 i letnji odmor u Grčkoj, naš program “Polihrono Letovanje 2020” ima da ponudi širok asortiman izuzetno dobrog privatnog smeštaja. Ponuda vila, apartmana i hotela za leto 2020 je izuzetno raznolika. Sadržaji u vilama su u potpunosti prilagodjeni potrebama turista, pa vam je otvorena mogućnost izbora različitih tipova privatnog smeštaja, od smeštaja na plaži, do smeštaja u gradu. Za leto 2020 i letovanje u Grčkoj odaberite neki aranžman iz naše ponude “Polihrono Letovanje 2020

PEFKOHORI LETOVANJE 2020

Letovanje Grcka Pefkohori
Za sve one koji bi želeli da Pefkohori bude njihova predstojeća letnja destinacija za odmor, naš program “Pefkohori Letovanje 2020” obezbedjuje sve što je neophodno za lepo letovanje 2020 i leto u Grčkoj. Pefkohori je mesto za letovanje koje nudi sve što bi turistima bilo potrebno i sve što jedno letovalište treba da ima. Pefkohori poseduje mnoštvo većih i manjih, bogato snabdevenih prodavnica, a nadomak mora naći ćete veliki broj restorana, kafića, barova i raznolikih većih i manjih prodavnica. Za leto 2020 i Vaše letovanje u Grčkoj odaberite aranžman iz naše raznovrsne turističke ponude “Pefkohori Letovanje 2020” i imajte odmor koji ćete dugo pamtiti.

HANIOTI LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 HaniotiUkoliko želite letovanje da provedete u Haniotiju i tražite dobre turističke aranžmane, naš program “Hanioti Letovanje 2020” za leto 2020 Vam može ponuditi odlične apartmane i privatan smeštaj. Hanioti je mesto za letovanje koje Vam takodje toplo preporučujemo. Ovo poznato grčko letovalište nalazi se na Halkidikiju i locirano je na “prvom prstu” poluostrva. Hanioti je udaljeno samo 50 minuta vožnje od Soluna, a ovo mesto za letovanje odlikuje prvenstveno mir i lepota. Takodje je izvanredna destinacija za letovanje za porodice sa decom, ali i za pojedince i parove koji preferiraju mirnije provedeno leto i letnji odmor. Proverite ponudu za leto 2020 i neka Vaše letovanje u Grčkoj uz naše aranžmane iz programa “Hanioti Letovanje 2020” bude nešto zbog čega ćete svaki put želeti da se vratite i ponovo provedete odmor i leto u Grčkoj.

LEPTOKARIJA LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 LeptokariaAko ste već proveli leto u Leptokariji, ili sada želite po prvi put provesti letovanje tamo, program “Leptokarija Letovanje 2020” Vam može obezbediti privatan smeštaj u najboljim apartmanima i hotelima. Leptokarija je prelepo mesto za letovanje smešteno podno Olimpa koje vam može pružiti fantastične uslove za letnji odmor i letovanje 2020. Ovde, uprkos tome što bi u toku dana moglo biti veoma toplo, kada padne veče izuzetno je prijatno s obzirom da sa Olimpa uvek duva lagani osvežavajući vetar. Ukoliko želite provesti leto 2020 u Leptokariji, verovatno će Vas prijatno iznenaditi veliki broj lepo uredjenih parkova. Ovi parkovi su prosto kao stvoreni za sve roditelje koji letuju sa decom, jer to je izvanredna mogućnost da svoje mališane odvedu na igranje. Program “Leptokarija Letovanje 2020” Vam može ponuditi različita rešenja za nezaboravno provedeno letovanje 2020, more, odmor i leto u Grčkoj koje će Vam ostati u najprijatnijem sećanju.

NEI PORI LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 Nei PoriAko želite da letovanje 2020 provedete u Nei Poriju, da se odmorite, priuštite sebi prijatno leto i uživate u čistom moru i prelepim plažama Grčke, naš program “Nei Pori Letovanje 2020” je idealno rešenje za Vaše predstojeće leto. Za porodice sa malom decom nema lepšeg mesta. Radi se o malom mestu u kome red, mir i harmonija. Meštani su posebno blagonakloni prema Srbima koji dolaze na letovanje ovde i kojih svakog leta ima mnogo, pa nije problem ni za ljude koji ne znaju engleski niti grčki da se sporazumeju sa meštanima. S obzirom da mnogo meštana govori Srpski ovde se uvek nadje neko ko će vam pomoći. Nei Pori je fantastična letnja destinacija za letnji odmor i rešenje da se ode na more, a uz naš program “Nei Pori Letovanje 2020” u poziciji ste da sebi priuštite letovanje iz snova. Neka Grčka, leto 2020 i letovanje u Nei Poriju budu Vam draga uspomena i razlog da se svaki put ovde vraćate ponovo.

PARALIJA LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 ParaliaZa sve one koji traže dobre aranžmane za letovanje u odmaralištu Paralia i koji žele leto 2020 provesti u Grkoj, naš program “Paralija Letovanje 2020” je nešto kao stvoreno za njih. Ovo je mesto koje svakako ne bi trebali zaobići ako se slučajno ili namerno nalazite u ovom delu Grčke. Gostoprimstvo i ljubaznost grčkih domaćina ovde se oseća na svakom koraku. Bez obzira na sve turističke ponude koje Paralia pruža, ovo je još jedan od bitnih razloga zbog čega je Paralia jedna od najčešćih destinacija koju posećuju turisti iz Srbije, a takodje i iz cele Evrope. Ukoliko tražite dobro rešenje za leto i more 2020, možda bi Vam nešto iz programa “Paralija Letovanje 2020” moglo poslužiti kao najbolji izbor za letovanje 2020.

TASOS LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 TasosProgram “Tasos Letovanje 2020” nudi fantastične opcije za sve one koji traže rešenje za mirno letovanje 2020. Tasos je pravo odredište za Vaše letovanje u Grčkoj ukoliko želite da posao i probleme prepustite zaboravu, i da u kupanju i opuštanju provedete leto 2020. Mesta za letovanje na Tasosu kao što su Pefkari, Pahis, Rahoni, Astris i Marijes su kao stvoreni za ovakav tip odmora. Pozovite nas, proverite šta program “Tasos Letovanje 2020” nudi i za leto u Grčkoj obezbedite jedan od aranžmana za letovanje 2020 na vreme.

ASPROVALTA LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 AsprovaltaUkoliko ste zainteresovani za Asprovaltu i želite leto 2020 da provedete tamo, naša ponuda pod nazivom “Asprovalta Letovanje 2020” može Vam obezbediti fantastične aranžmane i odličan privatan smeštaj za letovanje u Grčkoj. Asprovalta je savremeno turističko mesto koje je godinama za svoje obale nagradjivano Plavom Zastavom, prestižnim turističkim priznanjem Evropske Unije. Savršeno sredjena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u veoma pažljivo biranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, zadovoljiće prohteve i najprobirljivijih. Pozovite nas, proverite šta program “Asprovalta Letovanje 2020” može da Vam ponudi i priuštite sebi leto 2020 u Grčkoj za pamćenje.

NEA VRASNA LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 Nea VrasnaUkoliko za letovanje 2020 tražite apartmane i privatni smeštaj u Nea Vrasni, naš program “Nea Vrasna Letovanje 2020” za leto 2020 je u mogućnosti da ponudi veliki broj izuzetno dobrih opcija u najboljim apartmanima. Nea Vrasna je lepo malo mesto za mirno letovanje sa uglavnom novim kućama i vilama, širokim ulicama i lepo sredjenim kejom. Celo mesto se može reći da je podredjeno odmoru i relaksaciji, pa je to razlog da Nea Vrasna nosi epitet idealnog mesta za mirno porodično letovanje. Ukoliko želite da provedete mirno leto 2020 u Grčkoj i imate letnji odmor koji ćete dugo pamtiti, pozovite nas i proverite šta program “Nea Vrasna Letovanje 2020” može da Vam ponudi. Obezbedite rezervaciju smeštaja na vreme i provedite nezaboravno leto u Grčkoj.

STAVROS LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 StavrosŽelite da letovanje 2020 provedete u Stavrosu? Naš program “Stavros Letovanje 2020” ima da ponudi pregršt raznovrsnih aranžmana za leto 2020. Stavros je mesto kao stvoreno za prijatno provedeno leto 2020 i letuvanje. Ovde ćete lako zaboraviti na telefon, TV, gradsku gužvu, buku i vrevu. Takodje, ako ste poželeli da se odmorite daleko od gužve i bučnih mesta za letovanje – Stavros predstavlja savršeno mesto za to. Ne propustite šansu da pogledate naš program “Stavros Letovanje 2020“, da nas pozovete i rezervišete na vreme neki od aranžmana za letovanje baš po Vašoj meri. Provedete prelepo leto 2020 i priuštite sebi letovanje 2020 u Grčkoj u najboljim apartmanima koje Stavros može da ponudi.

SARTI LETOVANJE 2020

Letovanje 2020 SartiUkoliko bi želeli da letovanje i leto 2020 provedete u Grčkoj u Sartiju, program naše turističke agencije “Sarti Letovanje 2020” Vam to može omogućiti. Sarti je idealna destinacija za letovanje i pravo uživanje na letnjem odmoru. Mesto poseduje posebnu draž, veoma gostoljubive meštane, divnu plažu kao i sve ostalo što je potrebno i bez čega se ne može zamisliti kvalitetno proveden odmor na moru. Mnoštvo je restorana i taverni, usluga je brza i kvalitetna, a cene su izuzetno povoljne. Pozovite nas i proverite šta imamo u ponudi za leto 2020 u programu “Sarti Letovanje 2020“. Pronadjite Vama odgovarajući termin i aranžman koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i omogućiti da prelepo provedete letovanje 2020 u Grčkoj.

Svake godine bezbroj turista se iznova vraća da provede letovanje u Grčkoj, a ako tražite destinaciju za leto 2020 – Grčka je ono što vam definitivno preporučujemo. Ova turistička destinacija uvek uspe svakoga da oduševi svojom lepotom i ljubaznošću domaćina. Plaže su prelepe, privatan smeštaj u vilama i hotelima je vrhunski, hrana je raznovrsna i jako ukusna, a cene nisu mnogo veće ili su iste kao u gradovima Srbije. Provedite letovanje 2020 i leto u Grčkoj, jer ako postoji idealno mesto za Vaš letnji odmor – onda ovde ćete ga pronaći!

Scroll to Top