POTOS LETOVANJE 2017

vila lampiris
Tasos – Vila Lampiris
suzana
Tasos – Vila Suzana
vila marija
Tasos – Vila Maria
vila rena lena
Tasos – Vila Rena Lena

TASOS POTOS 2017

Potos je mesto za letovanje koje je smešteno na jugo-zapadnom delu ostrva Tasos, dragulju koji Grčka nudi kao jednu od najpoznatijih i najtraženijih destinacija za odmor. Sa sigurnošću se može reći da je Potos jedna od najprimamljivijih destinacija za letovanje na ostrvu Tasos i uopšte kada je u pitanju Grčka sa svojom ponudom za leto 2017.

Mesto Potos je ispresecano malenim uskim uličicama u kojima možete naći veliki broj taverni, kafića, raznovrsnih restorana, manjih i većih prodavnica, a sve to može svakom turisti na Tasosu upotpuniti boravak ovde i celokupan doživljaj vezan za letovanje 2017.

PLAŽE U POTOSU

Potos ima nekoliko lepih i atraktivnih plaža, kako onu u samom centru mesta, tako i par drugih nadomak samog letovališta.

Najpoznatija plaža koju Potos ima je peščana plaža koja se nalazi nadomak pešačke zone gde su prelepe bašte za odmor. Ovde možete naći i veliki izbor različitih stvari koje Potos ima u svojoj turističkoj ponudi, a prvenstveno se to odnosi na razne mogućnosti bavljenja zabavnim aktivnostima ili sportovima na vodi.

Potos izlazi na lepu i široku peskovitu plažu, a iz bilo kog dela mesta da krenete, do plaže ćete stići za manje od 5 minuta. Plaža ima mnoštvo zanimljivih sadržaja, kao što su na primer sportovi na vodi, dok za sve turiste koji su željni opuštanja i mirnijeg letovanja, nešto dalje iza crkve San Antonio postoji nekoliko mirnih uvala gde je tiho i gde je manja gužva.

Veliki broj plaža na Tasosu nose Plavu Zastavicu koja je zasigurno garant da je voda čista i da je uređenost plaže po standardima koje ispunjavaju kriterijume EU.

POTOS – OSNOVNI PODACI

Potos je svojevremeno bio maleno ribarsko mesto koje tokom vremena se razvilo u luku, ali takodje i atraktivnu i poznatu turističku destinaciju za letovanje. Potos se nalazi na jugo-zapadnom delu ostrva Tasos, i poznat je kao idealan mesto za letovanje kako za porodični odmor sa decom, tako i destinacija za odmor adekvatna za sve one koji traže dobar noćni život i koji žele izlaske i dobru zabavu do kasno u noć.

Potos je destinacija za letovanje koju već godinama unazad posećuje veliki broj turista iz cele Evrope, ali to nije uticalo da ovo letovalište izgubio svoj specifični šarm i da ne bude i dalje jedna od najatraktivnijih destinacija koje Grčka može da ponudi. Potos zaista nudi mogućnost da se provede nezaboravno leto 2017 i letnji odmor koje će vam ostati dugo u najprijatnijem sećanju.

ŠTA POTOS U PONUDI ZA LETOVANJE IMA

Veliki broj kafića i grčkih taverni nalaze se uz obalu i tu su da vam pruže uživanje tokom dana, ali to je naročito izraženo u večernjim satima kada Potos sa ovog mesta nudi pogled na predivan zalazak sunca. Takodje, u mestu može se naći veliki broj butika i prodavnica, kafića i taverni, pekara, a tu su i rent-a-car agencija, solidno snabdevena apoteka, kao i manji luna park.

Za one koji su skloni šopingu, tu je i juvelirnica gde se prodaje unikatan nakit napravljen na Tasosu i gde se može naći zaista lepih primeraka nakita. U Potosu takodje postoji i  frizerski saloni, odlična pekare sa uvek svežim hlebom i fenomenalnim kolačima, jedan fino uredjen internet kafe, ali i još puno drugih sadržaja u letnjoj ponudi ovog mesta. Spomenimo i to da na glavnoj raskrsnici u Potosu postoji i jedan bankomat ukoliko vam bude zatrebalo novca.

Za svoj program, Tasos – Leto 2017 i za Vaše letovanje na Tasosu, turistička agencija Hellena Travel obezbedila je apartmane u sledećim objektima: vila Lampiris, vila Suzana, vila Maria i vila Rena Lena

Provedite Leto 2017 sa agencijom Hellena Travel na ostrvu Tasos, u letovalištu Potos i neka Vam letovanje na Tasosu ostane u najlepšem sećanju.

 

potos

1 – Suzana, 2 – Suzana 2, 3 – Meandros, 4 – Karidia