Za porodične ljude koji od letovanja očekuju mir, Stavros je pravi izbor. Mesto krase fantastične plaže, besprekorno čistim morem i vrlo prijateljski raspoloženim žiteljima. Gde god da krenete dočekaće vas srdačan osmeh grčkih domaćina.

U Stavrosu, ako se osvrnemo na izlaske, odličnu zabavu nam mogu pružiti barovi na plaži, ali žurke su uglavnom petkom i vikendom. U Stavrosu su zastupljeni svi muzički žanrovi, tu je srpski turbo folk, francuska muzika, komercijalnog hausa, pa sve do elektronske tehno muzike. Najbolje će vam reći mladji meštani ili ugostitelji o tome gde je i kada se održava koja žurka, pa ćete izabrati pravu.

Stavros letovanjeCene u Stavrosu su zaista pristupačne za srazmerno malo novaca možete se prijatno provesti i opušteno odmoriti. Mesto je tiho, a turisti iz zapadne Evrope ne dolaze ovamo, ovde u najvećoj meri letuju Bugari, Česi, Srbi, Madjari, Poljaci i Grci. Svi restorani imaju menije na srpskom jeziku, a i skoro svi govore naš jezik. Budite sigurni da sa sporazumevanjem nećete imati problema.

Razmislite o opciji da uplatite pansionsku hranu čim stignete u Stavros. Pansionska ishrana sa rasporedom, doručak od 9,00 do 11,00 i ručak od 16,00 do 19,00 u nekim restoranima košta samo 100 eura po osobi za 10 dana. Hrana sa menija je veoma ukusna i raznovrsna, jelo se bira jedan dan ranije, ako dodjete u situaciju da vam se ne svidja meni odredjenog dana, tada možete da naručite giros, koji inače košta 1,5 do 2 eura. U svim prodavnicama u Stavrosu voće i povrće je veoma jeftino. U samom gradu postoje dva velika marketa kod kojih je snabdevenost na visokom nivou, Na ulazu u grad postoji supermarket i preporučujemo vam snabdevanje u njemu. Supermarket nije daleko, a u odnosu na prodavnice u mestu, cene su ovde znatno niže.

Stavros

Stavros 2017 Letovanje Hotel Rendina Leto 2017 Hotel Stavros Beach Leto 2017 Vila Stratos Leto 2017 Stavros se nalazi oko 80 km od Soluna. Kilometri besprekorne obale, očuvana priroda, kristalno čisto more i peščane plaže nekoliko puta su nagrađivane priznanjem …

STAVROS LETO 2017 – VILA STRATOS

Vila Stratos je jedan od lepših objekata koje ima Stavros, novoizgrađena vila sa bazenom koja se nalazi u novom delu Stavrosa na samoj obali mora. Pruža mogućnost smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svaki studio poseduje kupatilo, čajnu kuhinju, …