Za porodične ljude koji od letovanja očekuju mir, Stavros je pravi izbor. Mesto krase fantastične plaže, besprekorno čistim morem i vrlo prijateljski raspoloženim žiteljima. Gde god da krenete dočekaće vas srdačan osmeh grčkih domaćina.

U Stavrosu, ako se osvrnemo na izlaske, odličnu zabavu nam mogu pružiti barovi na plaži, ali žurke su uglavnom petkom i vikendom. U Stavrosu su zastupljeni svi muzički žanrovi, tu je srpski turbo folk, francuska muzika, komercijalnog hausa, pa sve do elektronske tehno muzike. Najbolje će vam reći mladji meštani ili ugostitelji o tome gde je i kada se održava koja žurka, pa ćete izabrati pravu.

Stavros letovanjeCene u Stavrosu su zaista pristupačne za srazmerno malo novaca možete se prijatno provesti i opušteno odmoriti. Mesto je tiho, a turisti iz zapadne Evrope ne dolaze ovamo, ovde u najvećoj meri letuju Bugari, Česi, Srbi, Madjari, Poljaci i Grci. Svi restorani imaju menije na srpskom jeziku, a i skoro svi govore naš jezik. Budite sigurni da sa sporazumevanjem nećete imati problema.

Razmislite o opciji da uplatite pansionsku hranu čim stignete u Stavros. Pansionska ishrana sa rasporedom, doručak od 9,00 do 11,00 i ručak od 16,00 do 19,00 u nekim restoranima košta samo 100 eura po osobi za 10 dana. Hrana sa menija je veoma ukusna i raznovrsna, jelo se bira jedan dan ranije, ako dodjete u situaciju da vam se ne svidja meni odredjenog dana, tada možete da naručite giros, koji inače košta 1,5 do 2 eura. U svim prodavnicama u Stavrosu voće i povrće je veoma jeftino. U samom gradu postoje dva velika marketa kod kojih je snabdevenost na visokom nivou, Na ulazu u grad postoji supermarket i preporučujemo vam snabdevanje u njemu. Supermarket nije daleko, a u odnosu na prodavnice u mestu, cene su ovde znatno niže.

STAVROS LETO 2019 – VILA STRATOS

Vila Stratos je jedan od lepših objekata koje ima Stavros, novoizgrađena vila sa bazenom koja se nalazi u novom delu Stavrosa na samoj obali mora. Pruža mogućnost smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svaki studio poseduje kupatilo, čajnu kuhinju, …