GRČKA 2019

Tasos Letovanje - Leto 2019
Tasos Leto 2019

Sarti Letovanje - Leto 2019
Sarti Leto 2019

Neos Marmaras Letovanje - Leto 2019
Neos Marmaras Leto 2019

Polihrono Letovanje - Leto 2019
Polihrono Leto 2019

Hanioti Letovanje - Leto 2019
Hanioti Leto 2019

Pefkohori Letovanje - Leto 2019
Pefkohori Leto 2019

Asprovalta Letovanje - Leto 2019
Asprovalta Leto 2019

Nea Vrasna Letovanje - Leto 2019
Nea Vrasna Leto 2019

Stavros Letovanje - Leto 2019
Stavros Leto 2019

Nei Pori Letovanje - Leto 2019
Nei Pori Leto 2019

Leptokarija Letovanje - Leto 2019
Leptokaria Leto 2019

Paralija Letovanje - Leto 2019
Paralia Leto 2019

Last Minute 2019 - Grcka Last Minute 2019LETO 2019: GRČKA

Želite da odete na letovanje i leto 2019 provedete u Grčkoj? Turistička agencija "Hellena Travel" Vam nudi mogućnost da odaberete neki od aranžmana u raznovrsnoj ponudi vila i apartmana. Za letnju sezonu 2019 imamo veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta, kao i smeštaj u verovatno najboljim vilama u tim grčkim mestima za letovanje.

Pogledajte našu ponudu “Leto 2019 Grčka” i nadjite privatni smeštaj u nekom od grčkih odmarališta koji ispunjava sve Vaše zahteve. Apartmani i vile iz naše ponude se u većini slučajeva nalaze u neposrednoj blizini plaže i mora. Vile su pažljivo birane, i apartmani i studiji u našim aranžmanima verovatno su najbolji koji se trenutno mogu naći na ostrvu Tasos, kao i u ponudama za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori. Takodje u zalivu Strimonikos u ponudi imamo mesta Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros.

LETO 2019 FIRST MINUTE

Za leto 2019 već od novembra biće spreman program "Grčka Leto 2019". Za verne klijente koji su posredstvom naše agencije ove godine proveli letovanje u Grčkoj omogućeni su specijalni popusti za letovanje 2019.

Ukoliko bi želeli da uštedite, a ipak se dobro provedete, iskoristitete povoljnosti koje nude First Minute popusti. Aktuelni letnji program naše agencije “Letovanje Grčka 2019” nudi Vam priliku da provedete fantastično leto 2019 u Grčkoj po povoljnim cenama i izuzetno dobrim uslovima plaćanja.

LETO 2019 LAST MINUTE

Last Minute za leto 2019 Vam može pružiti mogućnost da uz veliko sniženje cena letujete u nekom od najboljih destinacija za odmor koje nudi Grčka. Ne propustite šansu, i redovno proveravajte našu stranicu na kojima su izlistane naše Last Minute ponude.

Halkidiki sa svojim poluostrvima Kasandra, Sitonija i Atos, kao i kompletna Olimpska rivijera, omiljene su letnje destinacije za mnoge turista iz Srbije zbog svojih lepih i slikovitih mesta i prelepe prirode. Pored toga, ove letnje destinacije su svakako popularne i zbog pobogatog noćnog života, prelepih plaža i toplog mora zbog čega se veliki broj naših turista vraća svake godine baš u Grčku kako bi svoj odmor proveli baš ovde.

LETOVANJE 2019 – PONUDE I ARANŽMANI

Grčku mnogi širom sveta svrstavaju medju najomiljenije turističke letnje destinacije na planeti. Zbog neverovatne druželjubivosti i opuštenosti grčkog naroda, zbog smeha i muzike koji se mogu čuti na svakom koraku, Grčka je kao stvorena za sve one koji žele nezaboravan godišnji odmor da provedu na moru.

Gostoljubivost grčkog naroda, njihova srdačnost i toplina definitivno su bili razlog na izuzetno brz razvoj turizma u ovoj zemlji. Osim toga, neverovatno bogato kulturno-istorijsko blago davali su i daju turistima iz celog sveta razlog za dolazak i želju za upoznavenjem i uživanjem u svemu što ova predivna zemlja ima da ponudi.

Takodje, tu je i neizostavna Grčka nacionalna kuhinja i raznovrsni ukusni specijaliteti kao što su kalamarakia, xtapodi, tzaziki, giros, baklava, ouzo i buzuki. Ove specijalitete možete probati i uživati u autentičnosti ukusa, samo ako su spremljeni na tradicioonalan način od svežih namernica sa ovih podneblja, tako da je i ovo specifičan vid uživanja koji nudi samo Grčka.

PONUDE ZA LETO 2019

Za predstojecu letnju sezonu, u aktuelni program "Letovanje Grčka 2019" uvrstili smo pored svih dosadašnjih aranžmana za smeštaj i potpuno nove apartmane i vile. Pozovite nas i proverite sve neophodne informacije vezane za ponudu privatnog smeštaja za godišnji odmor na moru u Grčkoj.

Grčka 2019 i još jedno prijatno provedeno letovanje predstoji, a u našoj ponudi Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria), Nei Pori, Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros

, , , ,