APARTMANI – PARALIJA, LEPTOKARIJA I NEI PORI

PARALIA 2019

vila valentina
Paralia – Vila Valentina

LEPTOKARIA 2019

hotel ahilion
Leptokaria – Hotel Ahilion
vila dimitris
Leptokaria – Vila Dimitris
vila jorgos
Leptokaria – Vila Jorgos
vila nikos
Leptokaria – Vila Nikos
vila vasiliki
Leptokaria – Vila Vasiliki

NEI PORI 2019

vila atos
Nei Pori – Vila Atos
vila dionisos
Nei Pori – Vila Dionisos
vila fotini
Nei Pori – Vila Fotini
vila giromania
Nei Pori – Vila Giromania
vila lica
Nei Pori – Vila Lica
vila mikes apartmans
Nei Pori – Mike's Apartmans

Paralia 2019

Paralia je letovalište koje je kao stvoreno za letovanje u Grčkoj. Verovatno ste već dosta puta slušali o ljubaznosti i gostoprimstvu grčkih domaćina. E pa, Paralia je mesto za odmor gde i sami možete to doživeti i uveriti se da su te priče tačne. Paralia je mesto gde se oseća grčka dobrodušnost i srdačnost zaista na svakom koraku. Zbog ovoga, ali i zbog svega sto ovo mesto za letovanje ima da pruži, Paralia je izuzetno popularna destinacija za letnji odmor koju posećuju mnogobrojni turisti iz Srbije, ali takodje i iz Evrope.

Po pitanju cena, one su iste ili nisu daleko veće od uobičajenih cena u Srbiji. Ipak, kao i u Srbiji, i ovde cene u tavernama, kafićima i klubovima su veoma različite. Cene se kreću od vrlo prikladnih i povoljnih, pa sve do izuzetno visokih, a nivo cena predodredjen je uglavnom kvalitetom lokala. U restoranima cena hrane su relativno niske, a ovde su restorani čak i jeftiniji od nekih restorana u većim gradovima u Srbiji. Snabdevanje hranom u prodavnicama je odlično, ima nekolicina većih i manjih marketa, a tu je veliki LIDL supermarket u koji odlazi barem 80% turista. Ponuda za letovanje i odmor je u Paraliji stvarno vrhunska i raznovrsna, a cene su stvarno povoljne.

Naša ponuda “Paralia 2019” pruža Vam šansu da Grčka bude sve ono što Vam treba za prijatno provedeno letovanje 2019. Provedite leto u Paraliji, pronadjite sebi smeštaj u apartmanima po najboljim uslovima i priuštite sebi leto 2019 za pamćenje. Paralija je odmaralište koje će Vam zasigurno obezbediti sve potrebne preduslove da provedete prijatno leto 2019 u Grčkoj. Letujte ove godine u Grčkoj i provedite letovanje koje će vam ostati dugo u najprijatnijem sećanju.

Leptokarija 2019

Leptokarija je poznato letovalište smešteno na oko 90-tak kilometara jugozapadno od Soluna. Nalazi se u podnožju planine Olimp i uistinu se nalazi na najlepšem delu grčke obale. Ovo poznato i mnogima vrlo omiljeno letovalište je uz novi autoput koji vodi ka Atini.  Leptokarija je takodje na samo 30 kilometara južno od Paralije, takodje vrlo popularnog i atraktivnog grčkog letovališta. Ova grčka letnja destinacija za odmor pruža turistima svih generacija fantastične uslove za nezaboravan letnji odmor.

Leptokarija poseduje zaista divnu plažu, prelepo more i uvek dobro raspoložene i ljubazne grčke domaćine. Ovo je letovalište koje odiše mirom, i u ovom mestu nema mnogo diskoteka i noćnih lokala, tako da ukoliko neko traži dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama ovo nije mesto za letovanje te vrste. Ovo mesto za letovanje je kao stvoreno za porodično letovanje, za letnji odmor roditelja sa malom decom, ali svakako i mladima koji traže mesto za miran letnji odmor. Celokupna turistička ponuda koju pruža Leptokarija je vrlo interesantna, tako da ovde svako će uvek naći nešto njemu zanimljivo.

Leptokarija je fenomenalno odmaralište i ukoliko želite da provedete leto 2019 u Grčkoj i da Leptokarija bude Vaša sledeća destinacija za letovanje, naša ponuda pod nazivom “Leptokarija 2019” je ono što vam treba. Provedite leto 2019 u Leptokariji i priuštite sebi nezaboravan odmor u zasigurno najboljim apartmanima koje ovo letovalište i naši aranžmani mogu da Vam ponude.

Nei Pori 2019

Nei Pori predstavlja idealno mesto za letovanje za sve one koji žude za prelepim morem i besprekorno uredjenim plažama. Ovo je izvrsno mesto za letovanje za porodice sa malom decom. Nei Pori je malo mirno mesto u bez buke i vreve. Svi meštani su posebno blagonakloni prema Srbima, a turista iz naše zemlje zaista svake godine ima jako mnogo. Prilikom sporazumevanja sa meštanima definitivno nećete imati problema, jer ovde se uvek nadje neko ko će vam pomoći s obzirom da puno žitelja Nei Poria govori naš jezik.

Ovo grčko mesto za letovanje ima puno restorančića, prodavnica, poslastičarnica, a svakako tu je i mnoštvo kuća i vila sa apartmanima za privatni smeštaj. Sve kuće i vile su izvanredno uredjene i pružaju potpuni komfor. Vodu iz gradskog vodovoda je upotrebljiva i možete je slobodno piti. To je čista prirodna voda koja dolazi direktno sa Olimpa i izuzetno je osvežavajuća i lepa.

Nei Pori je prelepo grčko odmaralište koje će Vam omogućiti da provedete fantastično i nezaboravno leto 2019 u Grčkoj. Naša ponuda pod nazivom “Nei Pori 2019” omogućiće da ova letnja destinacija bude sve što Vam treba za prijatno letovanje. Provedite leto 2019 u Nei Poriu, rezervišite sebi privatni smeštaj u najboljim apartmanima po najboljim uslovima i priuštite sebi odmor za pamćenje.

, , , , , , , , , , , , , , ,