NEI PORI LETO 2019

vila olympic house
Nei Pori – Olympic House
vila dionisos
Nei Pori – Vila Dionisos
vila giromania
Nei Pori – Vila Giromania
vila atos
Nei Pori – Vila Atos
vila azuro
Nei Pori – Vila Azuro
vila vaso
Nei Pori – Vaso
vila sula
Nei Pori – Vila Sula
vila ocean hills
Nei Pori – Vila Ocean Hills
vila meri
Nei Pori – Vila Meri
vila despina eleni
Nei Pori – Vila Despina Eleni
vila mikes apartmans
Nei Pori – Mike's Apartmans
vila fotini
Nei Pori – Vila Fotini
vila tasos
Nei Pori – Tasos

Nei Pori ima veoma lepu peščanu plažu, i u vodi i na obali je sitan zlatni pesak, dubina vode se povećava postepeno kako ulazite u nju. Voda je prelepa, prozirna i čista, kakva se retko može videti čak i u Grčkoj. More je toliko čisto da se može roniti i bez maske. Plažu krasi njena dužina, a naročito širina, tako da nikada nema gužve i možete sasvim lepo da se osećate na njoj.

Nei Pori je izuzetan za letovanje, i kao takav idealan za porodični odmor sa decom. U njemu postoji mnogo kafića i restorana koji lepo izgledaju i dobro su opremljeni. Ulice u mestu su prostrane, a parking mesta ima sasvim dovoljno. U Nei Poriju se nalazi zabavni park za najmladje, kao i luna park. Uveče je mesto prijatno za šetnju, bučni kafići i diskoteke se ne nalaze u ovom mestu, tako da ovo nije najbolji izbor za one koji traže letovalište sa bogatim noćnim životom.

Nei Pori ima odličnu klimu, jer duva vetrić sa Olimpa i ne oseća se sparina. Ovo je letovalište gde dolaze Srbi, Makedonci, Poljaci, Česi, Madjari, takodje ovde na odmor dolaze i Rusi i Bugari. Nedeljom ume po nekada da bude gužva, jer dolaze i Grci kojima je takodje ovo jedno od najomiljenijih mesta za odmor tokom leta.

U ovom letovalištu se nalazi veći broj manjih i većih marketa, tako da sve što bi vam eventualno zatrebalo tokom odmora možete to naći u samom mestu. Pijačni dan je petak, kada se organizuje pijaca, koja je veoma živopisna i odlično snabdevena voćem i povrćem po povoljnim cenama. Možete po želji otići i do megamarketa LIDL, koji se nalazi u Leptokariji, na samom putu koji vodi ka Platamonu.

, , , , , , ,