NEA VRASNA 2019

Nea Vrasna - Vila Aleksandros
Nea Vrasna - Vila Aleksandros
Nea Vrasna - Vila Alkis
Nea Vrasna - Vila Alkis
Nea Vrasna - Vila Dimitris
Nea Vrasna - Vila Dimitris
Nea Vrasna - Vila Marija Despina
Nea Vrasna - Vila Marija Despina


VRASNA APARTMANI LETO 2019

Nea Vrasna je grčko letovalište nedaleko od gradića Vrasna. Udaljeno je od Soluna oko 80 km, teritorijalno spada u opštinu Sveti Djordje. Mesto se pruža duž obale Egejskog mora preciznije Strumičkog zaliva (Strimoni), izmedju gradića Stavros i Asprovalte, najvećeg letovališta ove regije. Udaljenost Nea Vrasne od Stavrosa je oko 6 km, a od Asprovalte svega nekih 500 metara.

Za Nea Vrasnu se tvrdi da je idealna letnja destinacija za porodice sa većom decom i penzionere, a to podržava i većina turističkih agencija. Ovo je malo i izvanredno mirno turističko mesto, koje je veoma prijatno za miran i opuštajući odmor bez suvišnog meteža, vreve i galame. Uprkos tome što je mirno i tiho mesto, idealno za porodični odmor, zbog toga što nema postepen ulaz u more, ne može se savetovati za letovanje roditeljima sa malom decom.

Nea Vrasna je jedno čisto i mirno mesto, u kome se može istinski uživati i odmarati. Ovde nema prekomerno glasne muzike, vreve, meteža i haosa. Ovde uglavnom je sve podredjeno mirnom porodičnom odmoru, te se takav profil ljudi u Nea Vrasni uglavnom i sreće, kako na ulicama, tako i na plaži. Plaža je izvanredno čista i uredna, a svakako veoma široka. Na plaži postoje mesta gde se nalazi sitan šljunak, kao i peščana mesta. Postoje delovi plaže sa suncobranima i ležaljkama za iznajmljivanje, medjutim takodje ima i mesta gde vi sami postavljate vaše prostirke za plažu.

Nea Vrasna je stvarno izuzetno malo mesto, a zato što se nalazi na samoj morskoj obali jedina privredna delatnost kojom se bave domaćini je turizam. Mesto ima prelepu peščanu plažu, lepo uredjen kej, sve su kuće uglavnom novijeg datuma, a ulice su prostrane i veoma čiste. U mestu se nalazi prilično lepo uredjeno šetalište, prilično veliki broj restorančića i kafića, ali je zato broj radnji i butika minimalan, ima ih svega par.

U odnosu na kupovinu svakodnevnih potrepština, najbolje je snabdevati se u supermarketima. Oba koja postoje u mestu, nalaze se na magistrali. Dobro su opremljeni, a pošto se nalaze u neposrednoj blizini mesta odlazak do njih peške može da predstavlja zadovoljstvo.

, , , , , , , , , , ,