STAVROS 2019

Stavros - Vila Cipos Tsipos
Stavros - Vila Cipos (Tsipos)


STAVROS LETOVANJE – 2019

Stavros je mesto kao stvoreno za odmor, i tu ćete lako zaboraviti na telefon, TV, buku, vrevu i gradsku gužvu. U ovom mestu bićete okruženi prirodnim ambijentom, koji odiše mirom i prijatnošću. Ako ste poželeli da se odmorite daleko od gužve i bučnih mesta za letovanje – Stavros je pravo mesto za to. Ovo je malo mesto sa oko 4.000 stanovnika, i prosto se može reći da mesto ima dušu.

Stavros je sedište opštine Rentina u Solunskoj regiji, a od Soluna je udaljen oko 80 km. U ovom mestu živi oko 4.000 stanovnika i smešten je vrlo blizu čuvenih letovališta Nea Vrasne i Asprovalte. klima u Stavrosu je izrazito blaga, malu luku, divne kuće i izvanredno uredjen park, a u blizini gradića se nalaze bregovi pod gustim šumama.

Osnovne privredne delatnosti Stavrosa su turizam i trgovina na malo. Kilometri besprekorne obale, očuvana priroda, riblji restorani,taverne, kafići, klubovi i prodavnice samo su delić svega što ovo letovalište ima da ponudi. Kada letujete u Stavrosu u prilici ste da se bavite mnogobrojnim sportovima na vodi, fantastičan odmor i odličnu zabavu, ali i šoping po izuzetno povoljnim cenama.

U Stavrosu postoje dva velika supermarketa – Dia i Zoe. U supermarketu Dia imate mogućnost da dobijete karticu za popust, market Zoe je povoljniji po cenama, a i bolje je snabdeven. Prodavnica sa suvenirima, jeftinom garderobom i opremom za plažu ima priličan broj. Ovde je lokalna hrana izuzetno jeftina, u restoranima cene su prikladne, a kreću se za porciju od 4 do 8 eura, obrok za 4 osobe sa pićem je oko 20 eura, razne vrste salata su oko 2 eura, giros košta oko 1,5 do 2 eura, pizza je oko 2 eura i tako dalje.

, , , , , , ,