NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA APARTMANI

NEA VRASNA 2019

vila aleksandros
Nea Vrasna – Vila Aleksandros
vila alkis
Nea Vrasna – Vila Alkis
vila dimitris
Nea Vrasna – Vila Dimitris
vila marija despina
Nea Vrasna – Vila Marija Despina

STAVROS 2019

vila cipos
Stavros – Vila Cipos (Tsipos)

ASPROVALTA 2019

vila andrea
Asprovalta – Vila Andrea
vila roula
Asprovalta – Vila Roula
vila stavrula
Asprovalta – Vila Stavrula

Nea Vrasna – Korisne Informacije

Od Nea Vrasne do Stavrosa razdaljina iznosi svega oko 6 km, a razdaljina od Asprovalte do Nea Vrasne je samo oko 500 metara. Nea Vrasna je od Soluna udaljena oko 80 kilometara. Region Grčke gde se Nea Vrasna nalazi ima izuzetno dobro razvijenu mrežu novih i kvalitetnih puteva, tako da su sva letovališta jako lako dostupna svim turistima. Po pitanju samog mesta, ono ne spada u velika mesta. Nea Vrasna je letovalište dužine oko 2 kilometra, a širina mesta se meri brojem ulica, a ima ih 7. S obzirom da je ovo mesto za letovanje malo, može se smatratu da je sve zaista na dohvat ruke.

Stavros – Korisne Informacije

Stavros je odlično letovalište za porodične ljude koji traže mesto za tiho letovanje. Ovo mesto za letovanje ima predivne plaže, izuzetno čisto i bistro more, ali i domaćine nadaleko čuvene po svojoj ljubaznosti, dobrodušnosti i srdačnosti. Tokom celog dana, ili tokom celog vašeg boravka u ovom grčkom letovalištu, gde god da krenete žitelji ovog mesta će vas dočekati sa osmehom. U Stavrosu cene su odista pristupačne, tako da za srazmerno malo potrošenog novaca možete se prijatno i lepo provest. Ovo grčko mesto za letovanje je izuzetno tiho i mirno. Ovde nema turista iz zapadne Evrope, i ovde prvenstveno letuju Česi, Poljaci, Bugari, Madjari, Srbi i Grci.

 Asprovalta – Korisne Informacije

Asprovalta je poznato mesto za letovanje u severnoj Grčkoj. Naziv letovališta Asprovalte u bukvalnom prevodu sa grčkog znači “Bela dolina”. Nalazi se u zalivu Strimonikos i od grada Kavale je udaljen oko 80 kilometara. Recimo i to, da s obzirom na svoju pozicioniranost, veći grčki gradovi Kavala, Solun, Drame i Serres se od Asprovalte nalaze na manje od sat vremena vožnje. Luka Strava i aerodromi u Kavali i Solunu znatno olakšavaju putovanje i posete turista ovoj prelepoj turističkoj destinaciji.

, , , , , , , , , , ,