PARALIA 2019

Paralia - Vila Valentina
Paralia - Vila ValentinaPARALIJA LETO 2019

U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovalista Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa ludim provodom.

Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka. Paralija važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grcka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

Za svoj program Grcka Paralija leto 2019 turisticka agencija Hellena travel obezbedila je u Paraliji studia i apartmane u vili Valentina.

Provedite Leto 2019 sa agencijom Hellena travel, u Grčkoj Olimpskoj regiji i neka Vam letovanje u Grckoj ostane u najlepšem sećanju.