Grcka 2016 >> Pefkohori 2016 >> PEFKOHORI

PEFKOHORI

vila philoxenia village
Pefkohori – Vila Philoxenia Village
vila golden bay
Pefkohori – Vila Golden Bay
vila hrisa
Pefkohori – Vila Hrisa
vila maria
Pefkohori – Vila Maria
vila eleni beach
Pefkohori – Vila Eleni Beach
vila ioannis paradise
Pefkohori – Vila Ioannis Paradis
vila elena
Pefkohori – Vila Elena
vila keti
Pefkohori – Vila Keti
vila halkias
Pefkohori – Vila Halkias
vila chris
Pefkohori – Vila Chris
vila aris
Pefkohori – Vila Aris
vila artos
Pefkohori – Vila Artos

Pefkohori je jedno od najpopularnijih grčkih letovališta kod turista iz Srbije. Smešten je na poluostrvu Halkidiki sa unutrašnje strane “prvog prsta” Kasandre a udaljen je od Soluna, odnosno solunskog aerodroma oko 100 kilometara.

More u Pefkohoriju je predivno, upadljivo plave boje i besprekorno čisto. kilometarski duge plaže su predivne, peskovite i spajaju Pefkohori sa Haniotijem. Ako ne volite kamenje i stenje pod vodom, izbegavajte plaže koje se nalaze na potezu od mola ka Paluriju, i podjite na plaže koje se nalaze u pravcu Haniotija. U neposrednoj blizini Pefkohorija smeštene su i najpoznatije plaže ovog dela Grčke, Xenia i Golden Beach, i ovo je takodje nešto što bi eventualno trebali da posetite. Na svim plažama u Pefkohoriju cena iznajmljivanja suncobrana, dve ležaljke i stočića iznosi oko 3-5 eura. Postoje i neke plaže gde se najam suncobrana i ležaljki ne naplaćuje, već se to dobije prilikom naručivanja pića.

Svi bolji kafići i restorani u Pefkohoriju su u glavnoj ulici a ona se pruža pored same plaže. Nalaze se tu i raznovrsne radnjice, što je uobičajena pojava u svakom karakterističnom turističkom mestu, a u ponudi se nalaze obuća, odeća, peškiri, kupaći kostimi, nakit, bižuterija i tome slično. Cene u ovim prodavnicama su, reklo bi se niske, čak u toj meri da je dosta stvari koje se nude jeftinije nego kod nas.

U Pefkohoriju veliki deo stanovništva razume srpski, a većinom skoro svi mladji govore engleski jezik. Što se tiče menija na plažama, u tavernama i restoranima većina je napisana na srpskom, engleskom i ruskom jeziku, pa se nećete nikada suočiti sa problemom kada budete naručivali bilo čega što se nalazi u meniju u velikoj većini kafića ili restorana.

Pefkohori je malo letovalište koje se nalazi na jugoistočnoj strani poluostrva Kasandra izmedju mesta Hanioti i Paliouri. Pefkohori je od Soluna i solunskog aerodroma udaljen oko 100 km autobusu na redovnoj liniji je potrebno oko 1,5 do 2 sata da predje ovu udaljenost. Mesto je više nego ljupko, bogato je zanimljivim i simpatičnim mestima za provode i izlaske, a svakako je i kao stvoreno za ležeran odmor u krugu porodice.

Pefkohori važi za jedno od najpopularnijih letnjih odmarališta na poluostrvu Halkidiki i mesto koje svojom izuzetnom ponudom može da zadovolji ukus i potrebe i najizbirljivijih turista. U večernjim satima epicentar svih dešavanja u Pefkohoriju je dugačko šetalište pored plaže, tu se nalaze najbolji i najzanimljiviji kafići, tako da je svake večeri ovde izuzetno zanimljivo i sve je ispunjeno nekim dešavanjima.

Pefkohori je letovalište sa izuzetno čistom vodom, a to je svakako karakteristika za more duž čitave obale poluostrva Halkidiki. Ljubaznost i gostoprimstvo grčkih domaćina, fantastični apartmani, široka peščana plaža, izuzetno velik broj kafića i barova. Neki su od razloga zašto je turistima iz Srbije već godinama je Pefkohori najomiljenija destinacija za letovanje.

U Pefkohoriju postoji jako veliki broj opcija za bavljenje sportovima na vodi, a tu je i mogućnost za uzimanje u najam ležaljki i suncobrana za plažu. Na samo 2 km udaljeno od mesta nalazi se sportsko naselje “Galisov kamp”, a osnovao ga je nekadašnja zvezda grčke košarke i kapiten njihove reprezentacije, Nikos Galis. Nešto dalje je marina Glaros, a za lepog vremena iz Pefkohorija se vidi Sveta Gora i njen najviši vrh Atos.

 

POPUSTI
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa, prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa, prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa, prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

word40x40Cenovnik - Pefkohori Leto 2016 - 10 Noci (Word Dokument)
pdf40x40Cenovnik - Pefkohori Leto 2016 - 10 Noci (PDF Dokument)

word40x40Cenovnik - Pefkohori Leto 2016 - 15 Noci (Word Dokument)
pdf40x40Cenovnik - Pefkohori Leto 2016 - 15 Noci (PDF Dokument)

prevoz halkidiki

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 10. dan: Polihrono – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11. dan: Pefkohori – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga. 

 

Uslovi plaćanja:
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Banca Intesa).
U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, usluge predstavnika agencije.
U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Program HALKIDIKI SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.


Uslovi za decu do 10 godina:
– jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.


NAPOMENA:

  • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h, a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu.
  • Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
  • Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
  • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Organizator ovog putovanja je T. A. Hellena travel , Niš
Licenca OTP 387/2010. od 23.02.2010.
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Hellena travel, Niš
Katalog „Leto 2016.“ kao i Opšti Uslovi Putovanja T.A. Hellena travel su sastavni deo ovog cenovnika.

, , , , , , , , , , ,