LEPTOKARIA 2015

Leptokaria - Vila Jorgos
Leptokaria - Vila Jorgos
Leptokaria - Vila Elvina
Leptokaria - Vila Elvina
Leptokaria - Vila Vasiliki
Leptokaria - Vila Vasiliki
Leptokaria - Vila Dimitris
Leptokaria - Vila Dimitris
Leptokaria - Hotel Ahilion
Leptokaria - Hotel Ahilion
Leptokaria - Vila Nikos
Leptokaria - Vila Nikos
Leptokaria - Vila Sofia
Leptokaria - Vila Sofia
Leptokaria - Vila Kaliopi
Leptokaria - Vila Kaliopi


LEPTOKARIJA LETO 2015

Leptokarija je letovalište koje se nalazi 90 kilometara jugozapadno od Soluna a nalazi se na najlepšem delu obale ispod same planine Olimp. Mesto je smešteno uz novi autoput za prestonicu Grčke, Atinu, udaljeno 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija najbolje uslove za prijatan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokarija je zaista mirno letovalište, i zato za one koji traže dinamičan odmor sa provodima u diskotekama i ludim noćnim životom bolje da potraže neko drugo mesto. Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za porodično letovanje, svakako je pogodno i za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža mesto je svakako vrlo interesantna i ovde svako će uvek naći nešto njemu zanimljivo.

Leptokarija svoje posetioce koji tu dodju na letovanje, veoma često zna iznenaditi svojom prostodušnošću i kristalnim morem. Priča se da u moru pored Leptokarije ima nečistoća. To je potpuno netačno i neistinito. Desi se ponekad da se more zamuti u popodnevnim satima od peska i trave zbog talasa. U Leptokariji su dešavanja svakodnevna pojava a takodje postoji mnoštvo ponuda za veliki broj različitih aktivnosti. Svakako, ovo je veoma mirno mesto, bez preterane buke i vreve, i sa izuzetno mirnim i gostoljubivim ljudima.

Plaža nikada nije jako pretrpana, cene nisu ništa veće u odnosu na sva grčka letovališta, a u samom mestu uglavnom može da se pronadje sve što vam treba. Leptokarija se nalazi u podnožju Olimpa te svojim vetrom čini večeri izuzetno ugodnim. Voda iz vodovoda je lepa i pitka i nema potrebe za kupovanjem flaširane vode.

, , , , , , , , , ,