POLIHRONO LETO 2015

vila eleni
Polihrono – Vila Eleni
vila elsa
Polihrono – Vila Elsa
vila erodios
Polihrono – Vila Erodios
vila janis beach
Polihrono – Vila Janis Beach
vila janis
Polihrono – Vila Janis
vila lemonia
Polihrono – Vila Lemonia
vila polistilo
Polihrono – Vila Polistilo
vila rea magda
Polihrono – Vila Rea Magda
vila vasilis
Polihrono – Vila Vasilis

POLIHRONO

Polihrono ima puno velikih i malih marketa, i u njima se nalazi izuzetno velika ponuda iz koje možete izabrati sve što vam treba. Radi se o idealnom mestu za letnji odmor i turisti iz Srbije ga ističu kao jedno od najomiljenijih grčkih letovališta za odmor. Polihrono je mesto za letovanje smešteno na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Letovalište je izuzetno lepo sa veoma prijatnom atmosferom. Glavno šetalište je odmah do plaže, pa prilikom šetnje pogled vam se gubi u plavoj daljini morske pučine, a sa druge strane vas privlače mirisi iz mnogobrojnih restorančića. Plaže su prekrivene peskom, a uredjenost je na visokom nivou. Pesak je malo krupniji, ali ima mesta na kojima je i sitan.

U Polihronu je plaža veća i lepša u odnosu na Hanioti i Pefkohori. Dugačka je, veoma čista, uredna i fantastično održavana. More je kristalno čisto, nema meduza, nema algi i sličnih nečistoća. O tome koliko se trude oko plaže, govori način kako je čiste, oko pola jedan ujutru plažom ide jedan traktor koji za sobom vuče veliki “usisivač”. Tačnije on usisava pesak i sve što je bilo na njemu (opušci od cigareta, čaše, flaše, papuče itd), iza njega ostaje čist pesak idealno poravnat. Na plaži postoji iznajmljivanje pedalina i ostalih vodenih vozila i rekvizita, kao i nekoliko kabina za presvlačenje.

Polihrono je malo mesto za letovanje, kao stvoreno za pravi porodični odmor, ali kao i iz ostalih mesta na Halkidikiju, takodje i iz Polihrona se do svih plaža u okolini stiže veoma brzo. Obratićemo pažnju samo na one koje su smeštene na prstu Kasandra. Sani 2, Kriopigi 2, Sani 3 i Kriopigi 4 su samo neke koje treba posetiti. Sve su dobile priznanje za kvalitet, Plavu zastavicu Evropske Unije, a što se tiče opremljenosti tu su besprekorne.

Na plažama Polihrona najveću atrakciju predstavlja ronjenje. Čista voda ove oblasti je idealna za otkrivanje lepota podvodnog sveta i njegovih čudnih stvorenja. Iznajmljivanje opreme za boravak pod vodom je zaista jeftino.

, , , , , , , , , , ,