GRČKA 2014

Tasos Letovanje - Leto 2014
Tasos Leto 2014

Sarti Letovanje - Leto 2014
Sarti Leto 2014

Polihrono Letovanje - Leto 2014
Polihrono Leto 2014

Hanioti Letovanje - Leto 2014
Hanioti Leto 2014

Pefkohori Letovanje - Leto 2014
Pefkohori Leto 2014

Asprovalta Letovanje - Leto 2014
Asprovalta Leto 2014

Nea Vrasna Letovanje - Leto 2014
Nea Vrasna Leto 2014

Stavros Letovanje - Leto 2014
Stavros Leto 2014

Nei Pori Letovanje - Leto 2014
Nei Pori Leto 2014

Leptokarija Letovanje - Leto 2014
Leptokaria Leto 2014

Paralija Letovanje - Leto 2014
Paralia Leto 2014

Kalamici Letovanje - Leto 2014
Kalamici Leto 2014

Last minute 2014 - Grcka last minute 2014


Letovanje 2014

Letovanje 2014

tasos

Tasos

sarti

Sarti Leto

polihrono

Polihrono

hanioti

Hanioti

pefkohori

Pefkohori

paralija

Paralija

leptokarija

Leptokarija

nei%20pori

Nei Pori

asprovalta

Asprovalta

nea%20vrasna

Nea Vrasna

stavros

Stavros

Grcka First Minute Letovanje 2014letovanje 2013

last minute grcka

Last Minute Grcka Letovanje 2014

LETOVANJE 2014

Čekajući letovanje 2014. turistička agencija Hellena Travel na vreme je spremila program “ Leto 2014 ” u kome se nalaze kako apartmani, tako i hoteli koje nudi severna Grčka. Uz First Minute popust već sada možete rezervisati aranžman za sledeće letovanje. Letovanje 2014 je na samo par meseci od nas…

Za Vaše letovanje u Grčkoj za leto 2014. turistička agencija Hellena Travel uvrstila je u svoju ponudu vile (apartmani, studiji) na severu Grčke: Halkidiki na Kasandri (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) na poluostrvu Sitonija mesto Sarti. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta - Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria) i Nei Pori, u zalivu Strimonikos mesta: Nea Vrasna, Vrasna Paralia i Stavros…Od ostrva Vam predlažemo letovanje na prelepom ostrvu Tasos i mestu Potos.

Letovanje 2014

Letovanje 2014 je pred nama. Pripremili smo ponudu za leto 2014 i ujedno se zahvaljujemo svim našim prošlogodišnjim putnicima. U skladu sa praksom ranijih godina i ovog leta našim klijentima nudimo popuste. Za sve rezervacije napravljene do 01.03.2014. za one koji aranžman isplate u celosti prilikom rezervacije odobravamo popust od 10%!

Grčka leto 2014

Apartmani i hoteli u Grčkoj: Halkidik: Kasandra i Sitonija, Asprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Olimpska rivijera: Paralija, Leptokarija, Nei Pori, ostrvo Tasos.

Polihrono, Hanioti i Pefkohori su sinonim za Halkidiki, tako da se zasluženo nalaze u našoj ponudi za letovanje 2014.

Sarti, jedno od najlepših mesta na poluostrvu Sitonija je uvršteno u program Leto 2014.

Polihrono

U mestu Polihrono, vile Janis Beach, Eleni, Polistilo Spiti, Lemonia, Erodios, Elsa i vila Janis i Rea - Magda, provešćete predivno letovanje uz plavetnilo i kristalno čisto more, kao i poznatu gostoljubivost domaćina.

Hanioti

U biseru Halkidikija mestu Hanioti možete uživati u mnoštvu prodavnica, restorana, barova, taverni, parku punom zelenila, suncu i peščanoj plaži, živom noćnom životu, a boravak u vilama Golden Beach i Leontis samo će upotpuniti Vaš dobar utisak o ovom mestu i Vaše letovanje uz kristalno čisto more učiniti prijatnijim.

Pefkohori

Pefkohori je jedno od najpopularnijih mesta za letovanje, omiljeno mesto za sve generacije. Peskovita plaža uz šetalište i naravno kristalno bistro more samo su neki od razloga zbog kog sve generacije iz godine u godinu biraju Pefkohori za svoje letovanje. Za razliku od drugih mesta, Pefkohori ima bogat noćni život jer sa prvim većernjim satima postaje mesto za zabave i noćne izlaske. Hellena Travel je za Vašu dobru zabavu i ugodan boravak za leto 2014. u svoju ponudu uvrstila vilu Elena koja se nalazi mirnom delu Pefkohorija na samo 60m od plaže, kao i vilu Keti u istom kraju kako bi u miru i tisini mogli da uzivate u zivom mestu.

Sitonija

Sarti

Na poluostrvu Sitonija (Sitonia), za naše turiste odabrali smo mesto Sarti koje privlači svojim mediteranskim šarmom i važi za mesto za porodični odmor uz prelepo more. Sarti ima 3 kilometra dugu plažu, dok cela Sitonija ima lepu prirodu, razne uvale i prelepe plaže. Za Vaše letovanje u Sartiju preporučujemo apartmane Lefterios, Elizabeta, Atina i Trifon.
Olimpska (Olimpijska) rivijera u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, turistička destinacija za odmor i uživanje, koju sa istoka zapljuskuje Egejsko more, a sa zapada štit planinai Olimp, poznata je po mestima koja se nalaze uz peskovitu obalu dužine oko 70km.
Na ovoj rivijeri za leto 2014 nudimo smeštaj u najlepšim mestima rivijere: Paralia (Paralija), Leptokarija (Leptokarija) i Nei pori. U ponudi naše agencije nalaze se brojni apartmani kao i hoteli.

Paralija

Paralija (Paralia) najveće turističko mesto olimpske regije Pieria je jedno od najživljih mesta u severnoj Grčkoj sa brojnim radnjama za šoping, dosta mesta za noćni provod i zabavu. Paralia važi za mesto u koje radi noćnog provoda ne dolaze samo turisti, već cela Olimpska rivijera i čitava severna Grčka. Paralija je centar trgovine i zabave kojoj se turisti iznova vraćaju, te je bila i logičan izbor za leto 2014. Za vaše letovanje u Paraliji, odabrali smo apartmane u vili Valentina.

Leptokarija

Leptokaria (Leprokarija) je mesto koje svim generacijama pruža odlične uslove za dobro letovanje. Široka peščano-šljunkovita plaža i čisto more sa postepenim ulazom idealno je za plivanje i rekreaciju i uživanje na suncu. Za Vaše letovanje 2014 i odmor u ponudu smo uvrstili vile Ahilion, Nikos, Dimitris, Vasiliki i Jorgos. Mesto je idealno za izlete kao što su Olimpa, manastira Platamona i Meteora, uživanje i nezaboravan provod za leto 2014.

Nei Pori

Nei Pori je najmirnije mesto oblasti Pieria. Mnogi restorani, taverne, dosta mogućnosti za šetnju, odmor i zabavu u Grčkom ambijentu uz jako široku peščanu i lepo uređenu plažu, toplo i čisto more omogućiće Vam predivan odmor za letovanje 2014. Turistička agencija Hellena Travel Vam za Leto 2014 predlaže vilu Fotini na oko 100-tak od plaže i Dionisos, Giromania i Atos koja se nalaze na 10-tak m od plaže i koje pružaju odlične mogućnosti za mirno porodićno letovanje.

Tasos

Tasos je najsevernije grčko ostrvo, veoma je popularno među srpskim turistima. Tasos je ostrvo koje krasi prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale. Tasos je mesto kako za porodice tako i za parove koji žele da se odmore daleko od svakodnevne gužve, radske vreve i provedu letovanje 2014 u predivnoj prirodi ostrva Tasos.
Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga sa predivnim maslinjacima, vinogradima, jedno je od najzelenijih i najlepših ostrva u Grčkoj, bogato je borovim šumama koje se spuštaju sve do mnoštva prelepih peščanih plaža i uvala i kristalno čistog mora. Svakog dana svog boravka možete ići na drugu plažu i otkrivati nove uvale i lepote koje nudi ostrvo Tasos.

Asprovalta

Asprovalta je letovalište na severu Grčke, u zalivu Strimonikos i nalazi se na 80 km od Soluna i 8 km od mesta Stavros i Nea Vrasna. Asprovalta je gradić sa lepim kućama i sređenim ulicama i ima samo 3.640 stanovnika, nalazi se u centralnoj Makedoniji. Obala Asprovalte nagrađivana je plavom zastavom Evropske unije. Asprovalta može da se pohvali lepim kućama i uređenim ulicama lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, brojnim tavernama, kafeima i prodavnicama.
Za svoj program, Letovanje 2014 i za Vaše letovanje u Asprovalti, turistička agencija Hellena Travel obezbedila je apartmane u vilama: Andrea i Stavrula
Provedite Leto 2014 sa agencijom Hellena Travel , u Asprovalti i neka Vam letovanje ostanu u najlepšem sećanju.

Nea Vrasna

Nea Vrasna (Vrasna) nalazi se u zalivu Strimonikos 6 km od Stavrosa i samo 500m od Asprovalte do koje se možete prošetati, i na oko 80km od Soluna. Grčka predusretljivost, uredjene ulice, prelepo šetalište, široka peščana plaža, kao i grčko gostoprimstvo samo su neki od razloga zbog kojih je Vrasna mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje. Nea Vrasna poseduje plažu dugačku oko 7km i široku i do 100m. Nea Vrasna je upravo zbog mira i tišine, prelepe morske vode i mirne plaže omiljeno mesto srpskih turista za letovanje. Za letovanje 2014 za Vas smo izabrali apartmane – vila Anastasia na oko 100m od plaže i vila Alkis na oko 5m od plaže.

Stavros

Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga još nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen je oko 80 km od Soluna i samo 4 km od Asprovalte što Vam pruža mogućnost prelepe šetnje. Jedno letovanje za drugim Srpski turisti dolaze ovde na odmor zbog čega je upravo Stavros destinacija Srpskih turista i za letovanje 2014. Stavros predstavlja idealno mesto za porodičo letovanje jer je mirno mesto bez mnogo buke. Stavros je polazna tačka za plaže, uvale i izletišta, zbog čega je baš Stavros naša topla preporuka za leto 2014. Za vaše letovanje u mestu Stavros Hellena Travel je u svoj program “Stavros Leto 2014” uvrstila apart hotel Stavros Beach, apart hotel Rendina Beach i vilu Stratos na plazi. Svaki od ovih objekata ima bazen i nalaze se na par koraka od predivne plaže.

Letovanje 2014

Grčka, kolevka civilizacije je zemlja u kojoj se spajaju legende, mitovi, istorija, antika, duh olimpijskih igara sa prelepom prirodom, plavetnilom mora, dugačkim peščanim plažama i modernim letovalištima, idealna je destinacija za letovanje 2014.
Predusretljivost grčkog naroda, njihova toplina i gostoljubivost utical sui na brz razvoj turizma i želju turista za ponovnim dolaskom i daljem uživanju u ovoj predivnoj zemlji. Gastronomski specijaliteti giros, tzaziki, kalamarakia, xtapodi, baklava, ouzo samo su neke od specifičnosti koje pruža Grčka, dok druželjubivost i opuštenost, muzika i igra svrstavaju Grčku među najpoželjnije turističke destinacije na svetu.
Od mnogobrojnih ostrva i poluostrva na kojima se može uživati, za naše turiste su najznačajnija ostrva Tasos, Zakintos, Lefkada, Krf, Rodos, Krit, Skiatos sa predivnim peskovitim plažama koje zapljuskuju Egejsko, Jonsko i Mediteransko more.
Poluostrvo Halkidiki sa Kasandrom, Sitonijom i Atosom, Olimpska rivijera i mesta Paralija, Leptokarija, Nei Pori, zaliv Strimonikos sa mestima Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros, ostrvo Tasos, odredišta su mnogih turista iz Srbije za leto 2014 koji se zbog uvek izazovnih i slikovitih mesta i predela, bogatog noćnog života, prelepih plaža i toplog mora vraćaju u Grčku kako bi svoje leto 2014 i odmor proveli uživajući okruženi lepotom.

Leto 2014

Za letovanje 2014, već će decembra ove godine biti aktuelne cene za program “ leto 2014 ”.  Za leto 2014 do nove godine primenjivaće se posebni uslovi plaćanja za ovogodišnje klijente. U ponudi za letovanje 2014 opet će se naći Tasos, Sarti, Pefkohori, Hanioti, Polihrono. Leptokarija, Nei Pori, Paralija, Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros.

Posetite Grčku (opet) i uživajte sa nama.
Vaš

Hellena Travel Tim

Hellena Travel, Turististička agencija Niš, Beograd