LEPTOKARIJA 2019

Program “Leptokarija 2019” nudi odlične aranžmane i najbolje apartmane koje ovo letovalište trenutno može da ponudi. Na pravom ste mestu ako Vas zanima Leptokarija i ukoliko želite da saznate sve neophodne informacije za letovanje 2019 u Grčkoj.

Leptokarija 2019Na 90 km jugozapadno od Soluna nalazi se letovalište Leptokaria u podnožju planine Olimp, a na svakako najlepšem delu obale. Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, udaljeno 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, još lepšim morem, uvek dobro raspoloženim i srdačnim ljudima. Leptokarija je zaista mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema. Ovo mesto je kao stvoreno za roditelje koji imaju malu decu, za porodično letovanje, ali i kao destinacija za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža mesto je svakako vrlo interesantna i ovde svako će uvek naći nešto njemu zanimljivo.

Turisti koji dodju na letovanje u Leptokariju često budu iznenadjeni svojom prostodušnošću i kristalnim morem. Priča se da u moru pored Leptokarije ima nečistoća. To je potpuno netačno i neistinito. U popodnevnim satima se dešava da se more zamuti kada se zbog talasa pokrene pesak i morska trava. U Leptokariji su dešavanja svakodnevna pojava i gde u ponudi ima veliki broj raznoraznih aktivnosti. Naravno ovo je tiho i mirno mesto, gde nema suvišne buke i vreve, i sa izuzetno mirnim i gostoljubivim ljudima.

U Leptokariji na plaži nikada nema velikog meteža, cene nisu ništa veće u odnosu na sva grčka letovališta, većina onoga što vam je potrebno može se pronaći u samom mestu. Iznad mesta se izdiže čuveni Olimp pa su večeri uz pirkanje vetrića veoma prijatne. U ovom mestu voda iz česme je pitka i lepa pa za piće ne morate kupovati flaširanu vodu.

Program za letovanjeLeptokarija 2019” nudi po povoljnijim cenama mogućnost da priuštite sebi uživanje u letu i danima odmora. Pozovite nas odmah i rezervišite po krajnje povoljnim cenama neki od izvanrednih aranžmana. Uživajte u predivnim plažama i prekrasnom moru u Grčkoj i provedite odmor za pamćenje.