HANIOTI LETO

Interesuje Vas Hanioti? Leto bi da provedete u Grčkoj, ali i da eventualno uštedite? Pogledate ponudu iz našeg turističkog programa pod nazivom “Hanioti Leto 2016” sa ponudama za vile i privatan smeštaj za predstojeće leto 2016. Pročitajte preporuke i savete, kao i najvažnije informacije vezane za Hanioti i leto 2016 u Grčkoj. Za sve detalje vezane za naše aranžmane pozovite nas telefonom ili nam pošaljite email.

Na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra nalazi se poznato grčko letovalište Hanioti i skriveno je kao u raju pod obroncima brda prekrivenih četinarima. Nalazi se na oko 100 km od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta na “prvom prstu” Halkidikija.

Hanioti letoHanioti se nalazi na Kasandri, koja je najgušće naseljen “prst” Halkidikija, uz kilometrima dugu, lepu i razudjenu obalu, kristalno čiste vode mora i živopisne prirode, ovaj letnji biser turizma nudi mnoštvo drugih zanimljivih turističkih sadržaja. I najprobirljiviji turisti ovde mogu naći aranžman koji će zadovoljiti sve njihove kriterijume i ispuniti sve želje vezane za letnji odmor.

Naš aktuelni program pod imenom  “Hanioti Leto 2016”  nudi Vam mogućnost da uz popust rezervišete aranžmane za letnji odmor i uštedite novac za predstojeće leto 2016. Pogledajte na našem sajtu ponude za Hanioti i rezervišite aranžman po vašoj meri za leto 2016. Pozovite nas i ne propustite priliku da provedete letovanje u Grčkoj i uštedite uz naše popuste u programu “Hanioti Leto 2016“.

HANIOTI

HANIOTI 2019 Hanioti – Vila Leontis Hanioti – Vila Golden Beach Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim …

HANIOTI LETO 2019 – VILA SIMEON HILL

Vila Simeon Hill se nalazi iznad glavnog puta u Haniotiju, na oko 500 metara udaljenosti od plaže. U ponudi naše agencije su dvospratni objekti, novijeg datuma. U prizemlju vile se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, opremljenom šporetom i velikim frižiderom …