Hanioti leto 2019Hanioti je seoce smešteno na poluostrvu Halkidiki, i to na “prvom prstu” poluostrva, od Soluna je udaljeno samo 50 minuta vožnje. Svaki posetilac će već prilikom dolaska biti obuzet lepotom ovog živopisnog dela Grčke, koji može da ugodi čak i najistančanijem ukusu putnika, i koji garantuje nezaboravno provedeno letovanje i odmor.

Hanioti je tiho i lepo turističko mesto, kao stvoreno je za porodičan odmor. Plaže su prekrivene peskom ili vrlo sitnim šljunkom, a more prelepe tirkizno plave boje, čisto i toplo. Lepo uredjeni park se nalazi neposredno uz samu plažu. Lepo održavano zelenilo i palme u parku ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Kada su velike vrućine na plaži, prirodna hladovina ovog parka pruža izvanredan zaklon od sunca.

Veliki broj hotela i vila sa apartmanima pruža usluge u Haniotiju. Ovo letovalište može da ponudi raznovrsne i vrlo zanimljive turističke sadržaje. Postoji mnoštvo restorana i tradicionalnih taverni, ali pored toga ima i mnoštvo modernih barova i noćnih lokala. Postoji mnoštvo raznih ugostiteljskih objekata, pa nije teško odabrati pravi lokal kako za dnevnu zabavu uz kafu, ili pak onaj koji je namenjen izlasku za večernju zabavu. Turisti svih starosnih grupa, i sa najrazličitijim kriterijumima po pitanju provoda ili odmora, uvek će biti zadovoljni pronadjenim.

Hanioti je mesto koje nudi pogodnosti kosmopolitskog centra, a uz to i predivnu prirodu sa bujnim zelenilom i kristalno čistim morem što je svojstveno Halkidikiju. Osim toga ljubazni grčki domaćini su nadaleko poznati po svojoj srdačnosti i toplini, kao i mogućnost za nezaboravan odmor koji će vam ostati dugo u pamćenju.

HANIOTI

HANIOTI 2019 Hanioti – Vila Leontis Hanioti – Vila Golden Beach Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim …

HANIOTI LETO 2019 – VILA SIMEON HILL

Vila Simeon Hill se nalazi iznad glavnog puta u Haniotiju, na oko 500 metara udaljenosti od plaže. U ponudi naše agencije su dvospratni objekti, novijeg datuma. U prizemlju vile se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, opremljenom šporetom i velikim frižiderom …