HANIOTI 2019

Program “Hanioti 2019” je kao stvoren za Vas ukoliko želite letovanje provedete u Grčkoj i da Hanioti bude letovalište u kom ćete provesti leto 2019. Na pravom ste mestu ukoliko Vam trebaju informacije i saveti koji se odnose na stvari vezane za Hanioti ili letovanje 2019 u Grčkoj. Provedite godišnji odmor za pamćenje sa nekim od naših aranžmana u kojima su samo provereno dobri apartmani. Pronadjite sve potrebne informacije o našim aktuelnim popustima za turističko odmaralište Hanioti i rezervišite aražman sa popustom na vreme za letovanje u Grčkoj.

Centar Haniotija je, kao i u svim letovalištima, pretrpan buticima, radnjicama sa raznim sitnicama i prodavnicama suvenira. U slučaju da poželite da prepešačite celo mesto, uvidećete da prvi utisak o veličini mesta vara i da ono i nije tako malo. I severno i južno duž mora je mnoštvo vila za izdavanje i hotela, a ako nastavite dalje, bilo prema Polihronu ili prema Pefkohoriju, videćete prelepe privatne kuće sa ogromnim, divno uredjenim vrtovima i izlazom na plažu i more.

U Haniotiju, što se autobuskog prevoza tiče, postoje stanice na magistrali, i odatle možete eventualno da odete do nekog obližnjeg mesta. Ako se odlučite za razgledanje Haniotija i okoline za svoj račun, na trgu u Haniotiju imate mogućnost da iznajmite bicikl ili moped. Ako vas budu interesovale i druge plaže u okolini, čuvena plaža Xenia, nalazi se na nekih 12 km južno od Haniotija. Plaža se nalazi u velikoj potkovičastoj uvali, sa finim peskom i bistrom morskom vodom.

U Haniotiju, ukoliko želite da uživate u krstarenju zalivom, upravo sa plaže Xenia polazi brod, a tu se i vraća. Pod krstarenjem se podrazumeva lagana i prijatna vožnja turističkim jedrenjakom do Neos Marmarasa na suprotnoj strani zaliva i nazad. Kada se vraća nazad brod u nekoj od uvala pravi pauzu prilikom koje možete da skačete sa broda u more. Za one koji vole vožnju brodom ovo predstavlja pravo uživanje, posada su šarmantni likovi za pamćenje.

Hanioti 2019Što se tiče supermarketa u Haniotiju postoji jedan veliki u samom mestu, a na 10 km u pravcu Soluna je LIDL. Takodje treba otići i do Soluna, da li u varijanti obilaska sa vodičem ili pak u varijanti “šoping ture”. Solun poseduje specifičnu atmosferu, a na čuvenoj pijaci naći ćete masline “crne kao noć”, a velike kao šljive.

 

Pronadjite na našem sajtu atraktivne ponude za Hanioti i o svim našim popustima informišite se na vreme. Provedite leto u Haniotiju po izuzetno povoljnoj ceni i neka letovanje 2019 u Grčkoj ostane Vam trajno u najlepšem sećenju. U našoj ponudi “Hanioti 2019” su samo najbolji apartmani i provereno dobre vile. Pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte mejlom i ne propustite šansu da letujete i uštedite.

HANIOTI

HANIOTI 2019 Hanioti – Vila Leontis Hanioti – Vila Golden Beach Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim …

HANIOTI LETO 2019 – VILA SIMEON HILL

Vila Simeon Hill se nalazi iznad glavnog puta u Haniotiju, na oko 500 metara udaljenosti od plaže. U ponudi naše agencije su dvospratni objekti, novijeg datuma. U prizemlju vile se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, opremljenom šporetom i velikim frižiderom …