HANIOTI 2017

Program “Hanioti 2017” je kao stvoren za Vas ukoliko želite letovanje provedete u Grčkoj i da Hanioti bude letovalište u kom ćete provesti leto 2017. Na pravom ste mestu ukoliko Vam trebaju informacije i saveti koji se odnose na stvari vezane za Hanioti ili letovanje 2017 u Grčkoj. Provedite godišnji odmor za pamćenje sa nekim od naših aranžmana u kojima su samo provereno dobri apartmani. Pronadjite sve potrebne informacije o našim aktuelnim popustima za turističko odmaralište Hanioti i rezervišite aražman sa popustom na vreme za letovanje u Grčkoj.

Centar Haniotija je, kao i u svim letovalištima, pretrpan buticima, radnjicama sa raznim sitnicama i prodavnicama suvenira. U slučaju da poželite da prepešačite celo mesto, uvidećete da prvi utisak o veličini mesta vara i da ono i nije tako malo. I severno i južno duž mora je mnoštvo vila za izdavanje i hotela, a ako nastavite dalje, bilo prema Polihronu ili prema Pefkohoriju, videćete prelepe privatne kuće sa ogromnim, divno uredjenim vrtovima i izlazom na plažu i more.

U Haniotiju, što se autobuskog prevoza tiče, postoje stanice na magistrali, i odatle možete eventualno da odete do nekog obližnjeg mesta. Ako se odlučite za razgledanje Haniotija i okoline za svoj račun, na trgu u Haniotiju imate mogućnost da iznajmite bicikl ili moped. Ako vas budu interesovale i druge plaže u okolini, čuvena plaža Xenia, nalazi se na nekih 12 km južno od Haniotija. Plaža se nalazi u velikoj potkovičastoj uvali, sa finim peskom i bistrom morskom vodom.

U Haniotiju, ukoliko želite da uživate u krstarenju zalivom, upravo sa plaže Xenia polazi brod, a tu se i vraća. Pod krstarenjem se podrazumeva lagana i prijatna vožnja turističkim jedrenjakom do Neos Marmarasa na suprotnoj strani zaliva i nazad. Kada se vraća nazad brod u nekoj od uvala pravi pauzu prilikom koje možete da skačete sa broda u more. Za one koji vole vožnju brodom ovo predstavlja pravo uživanje, posada su šarmantni likovi za pamćenje.

Hanioti 2017Što se tiče supermarketa u Haniotiju postoji jedan veliki u samom mestu, a na 10 km u pravcu Soluna je LIDL. Takodje treba otići i do Soluna, da li u varijanti obilaska sa vodičem ili pak u varijanti “šoping ture”. Solun poseduje specifičnu atmosferu, a na čuvenoj pijaci naći ćete masline “crne kao noć”, a velike kao šljive.

 

Pronadjite na našem sajtu atraktivne ponude za Hanioti i o svim našim popustima informišite se na vreme. Provedite leto u Haniotiju po izuzetno povoljnoj ceni i neka letovanje 2017 u Grčkoj ostane Vam trajno u najlepšem sećenju. U našoj ponudi “Hanioti 2017” su samo najbolji apartmani i provereno dobre vile. Pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte mejlom i ne propustite šansu da letujete i uštedite.

Hanioti leto 2017

Hanioti Leto 2017 Vila Leontis leto 2017 Vila Golden Beach leto 2017 Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim …

HANIOTI

HANIOTI 2017 Hanioti – Vila Leontis Hanioti – Vila Golden Beach Na poluostrvu Halkidiki, Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi.Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim …

HANIOTI LETO 2017 – VILA LEONTIS

Vila Leontis se nalazi u mirnom delu Haniotija na oko 80 m od plaže. Vila poseduje prostrane i lepo uređene četvorokrevetne i petokrevetne apartmane, kao i petokrevetne dupleks apartmane, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. U svakom apartmanu …