GRČKA 2019

Tasos 2019
Tasos 2019

Sarti 2019
Sarti 2019

Neos Marmaras 2019
Neos Marmaras 2019

Polihrono 2019
Polihrono 2019

Hanioti 2019
Hanioti 2019

Pefkohori 2019
Pefkohori 2019

Asprovalta 2019
Asprovalta 2019

Nea Vrasna 2019
Nea Vrasna 2019

Stavros 2019
Stavros 2019

Nei Pori 2019
Nei Pori 2019

Leptokarija 2019
Leptokaria 2019

Paralija 2019
Paralia 2019

Last Minute 2019 - Grcka Last Minute 2019

LETOVANJE GRČKA 2019

Brojna grčka mesta za letovanje i naši turistički aranžmani iz programa “Grčka Leto 2019” za Vaš letnji odmor i za leto 2019 nude neka uistinu fantastična rešenja.

Grčka je poznata svetska letnja turistička destinacija koja iz godine u godinu privlači sve više posetilaca svojom jedinstvenom letnjom turističkom ponudom. Plaže u Grčkoj su čudesno lepe, privatni smeštaj u vilama i hotelima je doista fenomenalan, a što se cena tiče nisu puno veće ili se čak može reći da su identične kao u gradovima Srbije.

Evropska Zajednica dodeljuje plaketu “Plava Zastavica“, prestižno priznanje, za prvoklasan kvalitet usluga i prvoklasnu turističku ponudu nekog mesta za letnji odmor. Ovo prestižno priznanje nosi veći deo grčkih letovališta iz ponude naše agencije “Grčka Leto 2019”, što Vam pruža šansu da izaberete fantastične letnje aranžmane za najbolja mesta za letovanje u Grčkoj.

PONUDA “GRČKA LETO 2019”

Provedite letnji odmor 2019 i izvanredno leto u Grčkoj, jer u našoj ponudi “Grčka Leto 2019” ćete zasigurno pronaći prvorazredno mesto za Vaš godišnji odmor.

Jedino najatraktivnija letovališta imamo u ponudama naše turističke agencije, i jedino provereno dobre vile i hoteli nalaze se uvršteni u aranžmane za leto 2019.

Izvrsne i neverovatno dobro sredjene plaže su osnovna karakteristika svakog letovališta u našim aranžmanima za predstojeće leto 2019, a turističko priznanje “Plava Zastavica” nosi velika većina grčkih mesta iz aktuelne ponude naše agencije.

POLIHRONO GRČKA LETO 2019

Polihrono se odista može reći da je vrhunska destinacija za letovanje, a naš najaktuelniji program “Polihrono Grčka Leto 2019” može da Vam obezbedi privatni smeštaj i sve što je potrebno za pravo uživanje na odmoru.

Veliku grešku napravi svako ko ode iz Polihrona, a da pre toga nije okusio uzo, samuku, recinu ili Mythos pivo. Radi se o originalnim grčkim pićima izrazito dobrog ukusa i veoma ugodnog dejstva. Kada ste već ovde iskoristite priliku pa probajte grčku kafu kao i razne druge napitke sa kafom.

Grčki sladoled je zacelo, neizbežna poslastica, bez koje se ne može zamisliti dan na plaži niti veče u gradu. opširnije…

PEFKOHORI GRČKA LETO 2019

Pefkohori je grčko letovalište koje Svima uistinu preporučujemo, a naš najaktuelniji turistički program “Pefkohori Grčka Leto 2019” može Vam omogućiti fenomenalno leto 2019 u Grčkoj.

Što se hrane tiče, u Pefkohoriju ima dosta prodavnica, ima jedna prodavnica koja se nalazi u samom centru, a radno vreme joj je neprekidno, od 0 – 24 sata.

U slučaju da vam ovo nešto znači, ako pušači nemaju nameru da ostave pušenje na odmoru, onda neka ponesu iz Srbije dovoljne količine cigareta, jer su u Grčkoj duplo skuplje. opširnije…

HANIOTI GRČKA LETO 2019

Neka Hanioti, Grčka i najaktuelniji letnji program “Hanioti Grčka Leto 2019” postanu Vam prelepa uspomena i motiv da se iz godine u godinu ovde vratite iznova. Vezano za izlaske i provode u Haniotiju, postoje mesta za dnevne izlaske, ali i za noćne.

Što se tiče dnevnog provoda tu su barovi uz plažu i na samoj plaži, a za noćni provod tu je nekoliko klubova i lokala koji rade do duboko u noć.

Mladi koji obožavaju lude noćne provode i diskoteke, biće razočarani, jer toga nema u Haniotiju. Takvu zabavu i provode naći će u Pefkohoriju i Kalitei. opširnije…

LEPTOKARIJA GRČKA LETO 2019

U slučaju da ste zainteresovani za Leptokarija i u slučaju da planirate da letovanje i leto 2019 provedete u Grčkoj, letnji program naše turističke agencije “Leptokaria Grčka Leto 2019” može Vam to ponuditi.

U Leptokariji uveče kruže 2 vozića iz kojih možete lepo razgledati mesto. Postoji mnoštvo ponuda za izlete na Olimp, Solun, Skiatos itd..

Na izlete možete ići po prihvatljivim cenama, samo se treba na vreme prijaviti. Hrana je veoma dobra i ukusna, a cene nisu visoke. Prodavnice su solidno snabdevene za sve ono što vam je potrebno u toku letovanja, a utorkom je pijaca, koja je takodje dobro snabdevena.

Kvalitet ponudjenog voća i povrća je dobar, izbor je obiman, cene povoljne, a sve je uvek sveže. opširnije…

NEI PORI GRČKA LETO 2019

Ukoliko za predstojeće leto 2019 želite da nadjete hotele i vile, a Nei Pori želite da postane turistička destinacija za predstojeći odmor, aktuelni program “Nei Pori Grčka Leto 2019” za leto 2019 ima mogućnost da ponudi uistinu veliki broj dobrih aranžmana.

U Nei Poriu nema puno prodavnica za šoping, ali za tako nešto se može otići u Katerini ili Larissu, udaljenost ovih mesta od Nei Porija iznosi oko 40 km, a postoje direktne autobuske linije koje saobraćaju do ovih mesta.

Veliki izbor i niže cene suvenira se nude u Paraliji, obzirom da ovo letovalište nije daleko, možete ga lako obići. opširnije…

PARALIJA GRČKA LETO 2019

Ako tražite stvarno dobro rešenje za leto i more 2019, nemojte nipošto se iznenaditi ako bi Vam nešto baš iz ponude za letovanje “Paralia Grčka Leto 2019” moglo poslužiti kao rešenje za godišnji odmor 2019.

Ukoliko vas u Paraliji letnji provod ne ispunjava do kraja i želite dobar šoping onda ste na pravom mestu. Paralia ima obilje prodavnica, krznara, zlatara i prodavnica kožne galanterije. Sve to se prodaje po veoma niskim cenama.

U svakoj prodavnici barem jedan od zaposlenih je Srbin ili se radi o osobi koja govori srpski, pa komuniciranje u prodavnici nikada ne predstavlja problem. Kad su u pitanju koža i krzno, cene nisu konačno utvrdjene, postoji mogućnost cenjakanja, pa vrlo lako možete postiži cenu koja vam odgovara. opširnije…

TASOS GRČKA LETO 2019

Tasos je zasigurno provereno dobra turistička destinacija za Vaš odmor i rešenje da se ode na letovanje, a uz naš turistički program “Tasos Grčka Leto 2019” imaćete šansu da sebi priuštite letnji odmor.

Na Tasosu prosečne letnje temperature vazduha kreću se u intervalu od 24,5°C u junu, 27°C u julu, 26,5°C u avgustu i 25°C u septembru.

U delu dana kada su najviše temperature tokom meseci kada je letnja sezona pokazivač na termometru pokazuje izmedju 30. i 35. podeoka. Srednja temperatura mora u letnjim mesecima je oko 25°C što plivanje čini istinskim uživanjem. opširnije…

ASPROVALTA GRČKA LETO 2019

Asprovalta je mesto za letovanje sa u većini slučajeva novim kućama i vilama, kao i fino sredjenom plažom, a najaktuelniji turistički program “Asprovalta Grčka Leto 2019” Vam može ponuditi najbolji privatan smeštaj koji Asprovalta u ovom trenu ima.

Pravac kojim stižete u Asprovaltu od Soluna vam diktira novi autoput Egnatia, putem kojim se stiže do ostrva Tasos, preko Kavale i Keramotija.

Nemojte propustiti isključenje 26, na autoputu označeno kao Rentina. Na istom mestu je i isključenje za Stavros. Nakon isključenja sa autoputa do Asprovalte vam je ostalo još oko desetak kilometara. opširnije…

NEA VRASNA GRČKA LETO 2019

Pozovite nas, proverite šta najaktuelniji letnji program “Nea Vrasna Grčka Leto 2019” može da ponudi i za predstojeće leto u Grčkoj obezbedite sebi neki od turističkih aranžmana.

Nea Vrasna je stvarno izrazito mirno i tiho letovalište, pa ako ste od onih koji traže nešto dinamičniji provod, dobra večernja zabava i razonoda može se lako pronaći u obližnjoj Asprovalti.

Asprovalta je letovalište koje je svega 500 metara udaljeno od Nea Vrasne i u ovom delu Grčke to je najveća i najpoznatija turistička destinacija. Mnoštvo prodavnica suvenira možete naći u Asprovalti, fantastično uredjena šetališta, mnogobrojni noćni lokali, diskoteke, kafići i restorani. opširnije…

STAVROS GRČKA LETO 2019

Pogledajte našu ponudu za leto 2019 i neka Vaše leto u Grčkoj uz naš program “Stavros Grčka Leto 2019” postane ono zbog čega biste svake godine hteti da se vraćate i provedete iznova baš ovde svaki Vaš predstojeći odmor.

Ko god je u Stavros doputovao svojim kolima, može posetiti i Kavalu i Solun, dva grada koji su najveći u ovom delu Grčke. Isto tako ako budete u prilici, nemojte propustiti mogućnost da posetite plažu Amolifi koja se nalazi izmedju Stavrosa i Kavale, preciznije na skretanju za Nea Peramos.

U prevodu Amolifi znači “Peščani breg”, kada pridjete plaži kao da ste ušli u pustinju, a prosto je nemoguće opisati kako je more ovde prozirno, koje je ujedno i toplo i čisto, što će reći fantastično. opširnije…

SARTI GRČKA LETO 2019

Neka leto 2019, Grčka, Sarti i aktuelni program “Sarti Grčka Leto 2019” budu Vam najprijatnija uspomena i motiv da se svake sezone baš ovde vratite ponovo. Sarti u svojoj okolini ima nekoliko uredjenih plaža, ali i nekoliko poludivljih ili divljih.

Plaža Kavurotripes (Orange Beach) – poluuredjena plaža sa predivnim belim stenama. Ovde se nalazi jedna velika peskovita plaža, a tu je i još par manjih sa mešanom podlogom od kamena i šljunka. Dubina vode je srazmerno mala, a voda je izuzetno topla.

Na ovoj plaži ima jedan bar, medjutim nema nijednog restorana, a ni tuša. Čak ni put koji vodi ka njoj nije obeležen, ipak jako je lako naći je, kada se krene iz Sartija prema Vourvourou, kada se predje prvi mostić, nakon oko dva kilometra sa desne strane puta su postavljeni kontejneri, kod njih se skrene na neasfaltirani put kojim se kroz šumu stiže do plaže. opširnije…

Ukoliko u Grčkoj niste nikada proveli letovanje do sad, možemo Vam toplo preporučiti neke od najaktuelnijih aranžmana naše turističke agencije za predstojeću letnju sezonu 2019 u programu “Grčka Leto 2019”.

Sada je pravi trenutak da osigurate sebi smeštaj za leto u Grčkoj. Svake godine iznova veliki broj turista se ponovo vraća da leto i godišnji odmor provede u Grčkoj, a ako za lepo leto 2019 hoćete da nadjete destinaciju za sebe – Grčka je ono što Vam toplo preporučujemo.

ASPROVALTA LETO 2019 – VILA MAJA

Vila Maja se nalazi u širem centru Asprovalte, na glavnoj ulici i na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Sastoji se od dva objekta, jednog bliže ulici u kome su smeštajne jedinice na drugom spratu i drugog koji je dublje …

ASPROVALTA LETO 2019 – VILA ELKON

Vila Elkon se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na glavnoj ulici i na oko 150 metara udaljenosti od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani novijeg datuma kao i novosagrađeni trokrevetni studiji koji će prve goste …

ASPROVALTA LETO 2019 – VILA DIONISOS

Vila Dionisos se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 600 metara od početka šetališta a na 80-ak metara udaljenosti od plaže. Raspolaže lepo uređenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim dupleks apartmanima. Sve smeštajne jedinice koje se nalaze …

PEFKOHORI LETO 2019 – VILA KRIS (CHRIS)

Vila Kris nalazi se na oko 220 metara udaljenosti od plaže u samom centru Pefkohorija. Vila raspolaže 1/3+1 i 1/4 apartmanima koji su smešteni na visokom prizemlju. Svaki od ovih apartmana poseduju izdvojenu spavaću sobu i kuhinjski deo sa odgovarajućim …

PEFKOHORI LETO 2019 – VILA ELENI BEACH

Vila Eleni Beach je smeštena na samoj plaži u centru Pefkohorija. Studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu i svi imaju direktan ili bočni pogled na more. Apartman sa oznakom 1/2+2 sadrži spavaću sobu, u kojoj se nalazi francuski …

LETO 2019

Program “Leto 2019” je u mogućnosti da Vam obezbedi privatan smeštaj i sigurno sve neophodno za uživanje na letnjem odmoru. Grčka je vrhunska turistička destinacija za odmor i leto 2019 i dealno rešenje da se ode na more. Uz naš …

NEA VRASNA, STAVROS I ASPROVALTA APARTMANI

NEA VRASNA 2019 Nea Vrasna – Vila Aleksandros Nea Vrasna – Vila Alkis Nea Vrasna – Vila Dimitris Nea Vrasna – Vila Marija Despina STAVROS 2019 Stavros – Vila Cipos (Tsipos) ASPROVALTA 2019 Asprovalta – Vila Andrea Asprovalta – Vila …

LETO 2019: GRČKA

Želite da odete na letovanje i leto 2019 provedete u Grčkoj? Turistička agencija "Hellena Travel" Vam nudi mogućnost da odaberete neki od aranžmana u raznovrsnoj ponudi vila i apartmana. Za letnju sezonu 2019 imamo veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta, kao …

PARALIA, LEPTOKARIA I NEI PORI

PARALIA 2019 Paralia – Vila Valentina LEPTOKARIA 2019 Leptokaria – Hotel Ahilion Leptokaria – Vila Dimitris Leptokaria – Vila Jorgos Leptokaria – Vila Nikos Leptokaria – Vila Vasiliki NEI PORI 2019 Nei Pori – Vila Atos Nei Pori – Vila …

VRASNA APARTMANI LETO 2019

Nea Vrasna je grčko letovalište nedaleko od gradića Vrasna. Udaljeno je od Soluna oko 80 km, teritorijalno spada u opštinu Sveti Djordje. Mesto se pruža duž obale Egejskog mora preciznije Strumičkog zaliva (Strimoni), izmedju gradića Stavros i Asprovalte, najvećeg letovališta …