FIRST MINUTE

First minute Grčka” je naš letnji program koji  Vam nudi mogućnost da nadjete povoljan smeštaj i nudi rešenja za pojedince, parove, kao i za porodična letovanja.  Nudimo odličan privatni apartmanski smeštaj, prvoklasni hotelski smeštaj, ali na našem sajtu takodje možete naći i mnogobrojne korisne savete i informacije vezane za first minut ponude. Grčka može biti Vaša destinacija za naredno letovanje, stoga pogledajte našu first  minute ponudu i ugrabite neki naš hotelski ili apartmanski aranžman po najboljoj ceni.

TASOS

Tasos ima posebnu draž, neverovatno ljubazne i gostoljubive meštane, fenomenalnu plažu, a aktuelni program “Tasos 2016″ može da vam obezbedi privatni smeštaj i apsolutno sve ostalo što je neophodno i bez čega se ne može zamisliti divno proveden odmor.

SARTI

Ukoliko želite da provedete Vaš odmor 2016 u Grčkoj, a Sarti da bude Vaša naredna turistička destinacija u Grčkoj, da se odmorite, nadjete sebi rešenje za godišnji odmor i priuštite sebi uživanje u čistom moru i plažama, naš program “Sarti 2016″ predstavlja odlično rešenje za Vas.

POLIHRONO

Da li biste želeli da Polihrono postane mesto za Vaš predstojeći odmor i letovanje 2016? Naš letnji program “Polihrono 2016″ ima da ponudi mnogo najrazličitijih letnjih aranžmana za letnju sezonu 2016.

HANIOTI

Što se tiče ponude privatnog smeštaja za Hanioti i za predstojeće leto 2016, hoteli ili vile u programu “Hanioti 2016″ ni malo ne zaostaju za trenutnim ponudama za bilo koje mesto.

PEFKOHORI

Pozovite nas telefonom, proverite šta aktuelni program “Pefkohori 2016″ može da Vam ponudi i nadjite sebi rešenje za leto i letnji odmor 2016 u Grčkoj za pamćenje.

ASPROVALTA

Za sve one koji hoće da Asprovalta postane njihova nova grčka letnja destinacija za prijatno proveden odmor, aktuelni letnji program “Asprovalta 2016″ apsolutno sve obezbedjuje što je potrebno za lepo letovanje 2016 u Grčkoj.

NEA VRASNA

Nea Vrasna je zaista moderno turističko mesto sa perfektno sredjenim plažama, a smeštaj u pažljivo odabranim apartmanima i hotelima iz turističkog programa “Nea Vrasna 2016″ ispuniće zahteve i najprobirljivijih turista.

STAVROS

Ukoliko vas interesuje godišnji odmor u Grčkoj i planirate da Stavros postane Vaša destinacija za leto 2016, aktuelni program pod nazivom “Stavros 2016″ može Vam obezbediti atraktivne aranžmane za letovanje i izvanredan privatni smeštaj.

NEI PORI

Ako je Nei Pori bilo odmaralište gde ste već jednom proveli letovanje i planirate i predstojeće letnje sezone tamo da provedete Vaš odmor, ili sada hoćete po prvi put provesti Vaš odmor tamo, najaktuelniji turistički program “Nei Pori 2016″ Može vam obezbediti smeštaj u odličnim hotelima ili apartmanima.

LEPTOKARIA

Za sve one koji planiraju da Leptokarija postane njihova predstojeća grčka turistička destinacija za lepo proveden godišnji odmor, naš najaktuelniji program “Leptokaria 2016″ obezbedjuje sve što je potrebno za nezaboravan letnji odmor 2016 u Grčkoj.

PARALIA

Da li želite da Paralija bude mesto za Vaš predstojeći odmor i leto 2016? Naš program “Paralia 2016″ nudi mnogo najraznovrsnijih turističkih aranžmana za leto 2016.

Naš letnji program “First minute Grčka” nudi Vam po krajnje dobrim uslovima da pronadjete najbolji aranžman po najboljoj ceni. Trenutni popusti na hotelski i apartmanski smeštaj omogućiće Vam da letujete i uštedite. Kontaktirajte nas i obezbedite Vaš aražman za leto 2016 na vreme.

FIRST MINUTE 2019 GRČKA

FIRST MINUTE 2019 PONUDE – GRČKA LETO 2019 Popust -15% za uplate u celosti prilikom rezervacije Grčka First Minute ponude za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija …