FIRST MINUTE – GRČKA

Specijalni program ‘‘First Minut Grčka’‘ je specijalni deo bogate i raznovrsne ponude koju možemo da Vam ponudimo za leto 2016. Za više informacija pogledajte ponude na našem sajtu ili nas pozovite telefonom. Ukoliko želite najbolje i najpovoljnije cene za letovanje 2016, program ‘‘First Minute Grčka’‘ je pravo rešenje za Vas.

TASOS

Tasos je grčko odmaralište koje Svima toplo preporučujemo, a naš najaktuelniji program “Tasos 2016″ može Vam obezbediti odlično letovanje 2016 u Grčkoj.

SARTI

Sarti se uistinu može reći da je neverovatno dobra turistička destinacija u Grčkoj za godišnji odmor, a najaktuelniji turistički program “Sarti 2016″ može Vam obezbediti privatan smeštaj i uistinu sve što je neophodno za pravo uživanje na letovanju.

POLIHRONO

Po pitanju ponude privatnog smeštaja za Polihrono i za letovanje 2016, apartmani ili hoteli u programu “Polihrono 2016″ ni najmanje ne zaostaju za našim aktuelnim ponudama za bilo koje mesto.

HANIOTI

U slučaju da želite da provedete lepo letovanje 2016 u Grčkoj i da omogućite sebi nezaboravan odmor kojeg ćete se sećati rado, pozovite nas telefonom i proverite šta aktuelni letnji program “Hanioti 2016″ može da Vam trenutno ponudi.

PEFKOHORI

Neka Pefkohori, Grčka i program “Pefkohori 2016″ Vam postanu najprijatnija uspomena i podsticaj da se iz godine u godinu ovde vratite iznova.

ASPROVALTA

Za sve koji traže dobre aranžmane u letovalištu Asprovalta i koji bi hteli leto 2016 da provedu u Grčkoj, naš najaktuelniji program “Asprovalta 2016″ je definitivno nešto kao izmišljeno za njih.

NEA VRASNA

Ponude za letovanje u programu “Nea Vrasna 2016″ doista su u potpunosti prilagodjeni zahtevima turista, pa Vam je otvorena mogućnost izbora najraznoraznijih tipova privatnih smeštaja.

STAVROS

Izdvojite malo vremena da pogledate naš najaktuelniji turistički program “Stavros 2016″, da nas pozovete i obezbedite sebi na vreme neki od mnogobrojnih aranžmana za dane letnjeg odmora baš po Vašoj meri.

NEI PORI

Nadjite malo vremena da vidite naš aktuelni letnji program “Nei Pori 2016″, da nas pozovete i uplatite na vreme jedan od letnjih aranžmana za leto koji će ispunjavati sve Vaše zahteve.

LEPTOKARIA

Ukoliko hoćete da provedete predivno leto 2016 u Grčkoj, a Leptokarija da postane Vaša predstojeća turistička destinacija, da se odmorite, nadjete sebi rešenje za odmor i priuštite sebi uživanje u prekrasnim plažama i čistom moru, naš najaktuelniji letnji program “Leptokaria 2016″ je idealno rešenje za Vas.

PARALIA

Paralija je mesto za letovanje koje Svima preporučujemo, a aktuelni program “Paralia 2016″ Vam može obezbediti fenomenalno letovanje 2016 u Grčkoj.

Da li biste želeli da uživate u odmoru po vrlo pristupačnim uslovima?  Naš letnji program pod nazivom “First minute Grčka” može Vam omogućiti nezaboravno leto 2016 u nekom od najpopularnijih odmarališta koje Grčka nudi. Ne propustite šansu – kontaktirajte nas i rezervišite Vaš first minute aražman na vreme.

FIRST MINUTE 2019 GRČKA

FIRST MINUTE 2019 PONUDE – GRČKA LETO 2019 Popust -15% za uplate u celosti prilikom rezervacije Grčka First Minute ponude za Halkidiki (Polihrono, Hanioti, Pefkohori) i Sarti na poluostrvu Sitonija. Na Olimpskoj rivijeri u ponudi imamo mesta Paralija (Paralia), Leptokarija …