TASOS

Pogledajte najaktuelniji program “Tasos 2016″ i pronadjite primeren termin i aranžman koji će sigurno zadovoljiti apsolutno sve Vaše zahteve i pruža mogućnost da najlepše provedete leto i godišnji odmor 2016 u Grčkoj.

SARTI

Naš najaktuelniji turistički program “Sarti 2016″ može da ponudi vrhunske aranžmane za letnji odmor za sve one koji traže stvarno dobro rešenje za fantastično leto 2016.

POLIHRONO

Polihrono definitivno je naša iskrena preporuka za Vaš odmor 2016, i stoga slobodno kontaktirajte nas i proverite šta imamo u najnovijim ponudama za odmor 2016 u akcijskoj ponudi “Polihrono 2016″.

HANIOTI

Ako je Hanioti bilo mesto gde ste već jednom letovali i hoćete i predstojeće letnje sezone tamo da provedete letnji odmor, ili sada biste želeli prvi put provesti letovanje baš tamo, turistički program “Hanioti 2016″ Vam može obezbediti smeštaj u sjajnim apartmanima i hotelima.

PEFKOHORI

Pefkohori je moderno letovalište sa stvarno lepo sredjenim plažama, a privatni smeštaj u veoma pažljivo biranim hotelima ili vilama iz najaktuelnijeg programa “Pefkohori 2016″ ispuniće prohteve i turista sa stvarno visokim kriterijumima.

ASPROVALTA

Asprovalta ima specifičan šarm, izuzetno gostoljubive meštane, perfektnu plažu, a turistički program “Asprovalta 2016″ je u mogućnosti da vam obezbedi privatan smeštaj i apsolutno sve ostalo potrebno i bez čega se ne može zamisliti izvrsno proveden godišnji odmor na moru.

NEA VRASNA

Izdvojite malo vremena da pogledate naš najaktuelniji program “Nea Vrasna 2016″, da nas pozovete telefonom i pronadjete sebi na vreme jedan od najpovoljnijih aranžmana za predstojeće leto koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

STAVROS

Za sve koji traže dobre aranžmane za letnji odmor u letovalištu Stavros i koji žele leto 2016 provesti u Grčkoj, naš najaktuelniji letnji program “Stavros 2016″ se stvarno može reći da je nešto kao izmišljeno za njih.

NEI PORI

Ako vas interesuje letovanje u Grčkoj i planirate da Nei Pori bude Vaša turistička destinacija za leto 2016, naš turistički program pod imenom “Nei Pori 2016″ može Vam obezbediti prelepe aranžmane za letnji odmor i izvanredan smeštaj.

LEPTOKARIA

Vidite našu ponudu 2016 i neka Vaše leto u Grčkoj uz naše aranžmane iz programa “Leptokaria 2016″ postane nešto zbog čega biste svaki put hteti da se vratite i provedete iznova baš ovde svaki predstojeći odmor.

PARALIA

Ukoliko je Paralija bilo mesto za letnji odmor gde ste već jednom letovali i imate želju i ovog leta tamo da provedete odmor, ili sada imate želju prvi put provesti letnji odmor tamo, program “Paralia 2016″ Vam može obezbediti privatni smeštaj u prelepim hotelima i vilama.

CENE ZA LETO 2019 – PARALIA, LEPTOKARIA I NEI PORI