APARTMANI – PEFKOHORI 2019
Saznajte sve važne turističke informacije koje se odnose na sve vezano za Pefkohori 2019. Apartmani za letnji odmor u Grčkoj – pronadjite sve potrebne turističke informacije koje se odnose na stvari vezane za Pefkohori.

Apartmani i katalog turističkih ponuda sa popustima za godišnji odmor u Grčkoj? Želite li dobre informacije o ponudi smeštaja za leto 2019?

Pefkohori je malo mesto koje krase stari trg, prelepa crkva, uzane uličice, atraktivno i veoma interesantno šetalište pored mora kao i dugačka peskovita plaža. Mnoštvo grčkih taverni je razmešteno uzduž šetališta, ribljih restorana, kafića i barova. Što se tiče objekata za smeštaj turista, ima ih u velikom broju, a radi se o odličnim vilama i hotelima. Ovo mesto takoreći ima po nešto za svačiji ukus i svačiji džep.

Pefkohori ima osnovnu školu, kao i crkva koja je posvećena svetom Nikoli, a nalazi se u središnjem delu mesta. U neposrednoj blizini mesta smeštena je interesantna marina Glaros, koja ima pravilan geometrijski oblik. Za lepog i vedrog vremena sa obale možete videti Svetu goru – Atos. Izmedju mnogobrojnih i raznovrsnih turističkih ponuda ovog mesta spomenućemo i Galisov kamp, to je sportska kolonija sa mnogobrojnim terenima, a od Pefkohorija je udaljena oko 2 km. Osnivač je bivši kapiten košarkaške reprezentacije Grčke – Nikos Galis.

Sam Pefkohori spada u srazmerno mala mesta, ali je zato veliki broj dobrih ljudi. Meštani su uistinu izuzetno plemeniti i predusretljivi domaćini, a to je većinom karakteristika svih ljudi u Grčkoj. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, a kafići se nalaze većinom uz plažu. Pojas izmedju magistrale i plaže zauzima nekoliko poprečnih ulica u kojima je smešteno nekoliko prodavnica. Stari deo grada iznad glavne ulice u okolini crkve je vrlo lep ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji.

Ako vam je internet i na odmoru nužan, te da bez njega ne možete zamisliti dan, recimo da u Pefkohoriju postoje 2 internet kafea. Nikako nemojte računati na to da neće biti gužve, jer u večernjim satima tu se okuplja jako veliki broj dece pa ćete se za dolazak na red dobro načekati, pa se naoružajte dobrim živcima ili otidjite ranije tokom dana.

Naš letnji program pod imenom “Pefkohori 2019” Vam nudi najpopularnija letovališta sa velikim brojem fantastičnih plaža i kristalno bistrim morem. Saznajte sve potrebne informacije koje se odnose na stvari vezane za letovanje u Grčkoj. Apartmani i hotelski smeštaj, kao i najpotpunije informacije u vezi svega vezanog letovanje 2019.

PEFKOHORI LETO 2019 – VILA KRIS (CHRIS)

Vila Kris nalazi se na oko 220 metara udaljenosti od plaže u samom centru Pefkohorija. Vila raspolaže 1/3+1 i 1/4 apartmanima koji su smešteni na visokom prizemlju. Svaki od ovih apartmana poseduju izdvojenu spavaću sobu i kuhinjski deo sa odgovarajućim …