APARTMANI – HALKIDIKI LETO 2019
Halkidiki je provereno najtraženija letnja destinacija, kako za mladju tako i za stariju populaciju. U našoj ponudi su bogato opremljeni apartmani koji će zadovoljiti vaše potrebe za letovanje. Za leto 2019 u Grčkoj za Vas smo pripremili proverene i najbolje destinacije, a najbolji hoteli i apartmani su ono što možete naći u našoj ponudi. Pogledajte naš katalog  turističkih ponuda za leto 2019 i rezervišite vaš aražman na vreme.
Halkidiki
Pored izuzetno lepe prirode koju sačinjavaju preko 500 km peščanih plaža i uvala, Halkidiki je takodje i veoma pošumljen deo Grčke. osim borovih šuma, najčešća vegetacija koja se uzgaja na Halkidikiju su masline, vinogradi i naravno žito. Pretpostavlja se da zbog toga što Halkidikijem ne teče ni jedna reka, pa tako nema ni ušća u more, gde bi se stvorio mulj, učinila da je ovde morska voda azurno plava i kristalno čista. Na obali postoji 41 plaža koja je označena “plavom zastavicom” – oznakom koju dodeljuje EU za postignuti stepen čistoće i uredjenosti plaže. U delu koji se pruža ka jugu, obrazuju se još 3 manja poluostrva koji zbog izduženog oblika podsećaju na “3 prsta” (ili kako to grci kažu “3 noge”), kada se posmatra sa zapada prema istoku imena su im: Kasandra (Kassandra), Sitonija (Sithonia) i Sveta Gora – Atos (Athos).

Populacija poluostrva koje je administrativno podeljeno na 14 opština, iznosi oko 80.000 stanovnika, a u samom središtu poluostrva se nalazi glavni grad Poligiros. Najvažnije privredne grane kojima se bave stanovnici poluostrva su ribolov i poljoprivreda, dok je leti jedna od osnovnih delatnost turizam. Slično ostatku Grčke, i na Halkidikiju glavni proizvodi su maslinovo ulje, med, masline i vina.
HALKIDIKI 2019 – PEFKOHORI
U Pefkohoriju ćete biti u mogućnosti da imate vrlo prijatan odmor, jer se njegova ponuda sastoji od svega što jedno letovalište treba da ima i što je potrebno jednom gostu. Pefkohori poseduje mnoštvo većih i manjih, bogato snabdevenih prodavnica, a za vreme šetnje pored obale uz samo more ćete naći mnogobrojne barove, kafiće, restorane i različite manje i veće prodavnice.
HALKIDIKI 2019 – HANIOTI
Hanioti je lepo malo mesto sa lepom plažom i šetalištem. Celo područje je sa mnoštvom bujnog zelenila i mnogo izvorišta. Hanioti privlači na hiljade posetilaca svakodnevno, a lepo sredjen centralni trg je prepun šetača i raznih dogadjanja u večernjim časovima. Ima puno beba, male dece i svuda se čuje samo srpski, ruski, grčki i tek ponekad makedonski ili engleski.
HALKIDIKI 2019 – SARTI
Sarti je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija. Mesto gleda ka Svetoj Gori i planini Atos Od Soluna je udaljeno oko 140 kilometara. Mesto obiluje mnoštvom novih vila sa lepim apartmanima, a takodje i mnogobrojni restorani, taverne i kafei. Veći broj restorana i taverni nalazi se nadomak plaže, uvek sveži morski specijaliteti se nalaze na obilnom i bogatom meniju u ponudi su svakako i vanredno ukusni domaći specijaliteti po stvarno izrazito povoljnim cenama.
HALKIDIKI 2019 – POLIHRONO
U Polihronu postoji puno velikih i malih marketa, i u njima se nalazi izuzetno velika ponuda iz koje možete izabrati sve što vam treba. Ovo je mesto kao stvoreno za odmor i jedno od omiljenih letovališta srpskih turista. Nalazi se na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Gradić je jako lep i ima prijatnu atmosferu. Odmah pored plaže nalazi se glavno šetalište, pa tako dok šetate oči su vam usmerene ka moru, a na drugoj strani je niz prelepih restorančića. Plaže su prekrivene peskom, a uredjenost je na visokom nivou. Na nekim mestima pesak je krupniji, a na nekim je sitan.

Halkidiki ima uglavnom blagu mediteransku klimu, sa kišnim zimama i često veoma toplim letima – 300 sunčanih dana, ili čak 3.000 sunčanih sati godišnje. Na severnom, kopnenom delu koji je brdovit je nešto hladnija klima. Prosečna zimska temperatura kreće se od 3,5° do 19° u decembru i februaru – najhladnijim mesecima, do najviših od 23° do 34° tokom jula i avgusta. Temperature ispod nule su veoma retke i moguće su samo u kopnenom delu Halkidikija.

Halkidiki, leto 2019, divno kristalno čisto more i veličanstvene plaže neki su samo od mnogobrojnih razloga da Vaša predstojeća destinacija za letovanje 2019 bude Grčka. Naš najaktuelniji program za Halkidiki i leto 2019 nudi Vam to po krajnje pristupačnim uslovima. Letovanje u Grčkojapartmani, hoteli i najvažnije informacije po pitanju svega vezanog za leto 2019 možete pogledati na našem sajtu ili nas kontaktirati putem telefona za više informacija.

HALKIDIKI 2019 APARTMANI

Polihrono Leto 2019 Pefkohori Leto 2019 Hanioti Leto 2019 Sarti Leto 2019 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 15 noći Dinarski deo: za 1/2 i 1/3 studije i apartmane je 11.990 dinara i za 1/3+1, 1/4 i 1/5 apartmane i duplexe …

APARTMANI HALKIDIKI 2019

Polihrono Leto 2019 Pefkohori Leto 2019 Hanioti Leto 2019 Sarti Leto 2019 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 10 noći Dinarski deo: za 1/2, 1/2+K i 1/3 studije i apartmane je 7.990 dinara i za 1/3+1, 1/4, 1/4+1 i 1/5 studije, …

LETOVANJE GRČKA 2019

Ukoliko letovanje želite da provedete u nekom od najpopularnijih letovališta u Grčkoj – na pravom ste mestu. Turistička agencija Hellena Travel je u svom programu „Letovanje Grčka 2019“ pripremila najbogatiju i najraznovrsniju ponudu ikad. Leto 2019 po pitanju kvaliteta naših …