APARTMANI – HALKIDIKI LETO 2017
Halkidiki je provereno najtraženija letnja destinacija, kako za mladju tako i za stariju populaciju. U našoj ponudi su bogato opremljeni apartmani koji će zadovoljiti vaše potrebe za letovanje. Za leto 2017 u Grčkoj za Vas smo pripremili proverene i najbolje destinacije, a najbolji hoteli i apartmani su ono što možete naći u našoj ponudi. Pogledajte naš katalog  turističkih ponuda za leto 2017 i rezervišite vaš aražman na vreme.
Halkidiki
Pored izuzetno lepe prirode koju sačinjavaju preko 500 km peščanih plaža i uvala, Halkidiki je takodje i veoma pošumljen deo Grčke. osim borovih šuma, najčešća vegetacija koja se uzgaja na Halkidikiju su masline, vinogradi i naravno žito. Pretpostavlja se da zbog toga što Halkidikijem ne teče ni jedna reka, pa tako nema ni ušća u more, gde bi se stvorio mulj, učinila da je ovde morska voda azurno plava i kristalno čista. Na obali postoji 41 plaža koja je označena “plavom zastavicom” – oznakom koju dodeljuje EU za postignuti stepen čistoće i uredjenosti plaže. U delu koji se pruža ka jugu, obrazuju se još 3 manja poluostrva koji zbog izduženog oblika podsećaju na “3 prsta” (ili kako to grci kažu “3 noge”), kada se posmatra sa zapada prema istoku imena su im: Kasandra (Kassandra), Sitonija (Sithonia) i Sveta Gora – Atos (Athos).

Populacija poluostrva koje je administrativno podeljeno na 14 opština, iznosi oko 80.000 stanovnika, a u samom središtu poluostrva se nalazi glavni grad Poligiros. Najvažnije privredne grane kojima se bave stanovnici poluostrva su ribolov i poljoprivreda, dok je leti jedna od osnovnih delatnost turizam. Slično ostatku Grčke, i na Halkidikiju glavni proizvodi su maslinovo ulje, med, masline i vina.
HALKIDIKI 2017 – PEFKOHORI
U Pefkohoriju ćete biti u mogućnosti da imate vrlo prijatan odmor, jer se njegova ponuda sastoji od svega što jedno letovalište treba da ima i što je potrebno jednom gostu. Pefkohori poseduje mnoštvo većih i manjih, bogato snabdevenih prodavnica, a za vreme šetnje pored obale uz samo more ćete naći mnogobrojne barove, kafiće, restorane i različite manje i veće prodavnice.
HALKIDIKI 2017 – HANIOTI
Hanioti je lepo malo mesto sa lepom plažom i šetalištem. Celo područje je sa mnoštvom bujnog zelenila i mnogo izvorišta. Hanioti privlači na hiljade posetilaca svakodnevno, a lepo sredjen centralni trg je prepun šetača i raznih dogadjanja u večernjim časovima. Ima puno beba, male dece i svuda se čuje samo srpski, ruski, grčki i tek ponekad makedonski ili engleski.
HALKIDIKI 2017 – SARTI
Sarti je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija. Mesto gleda ka Svetoj Gori i planini Atos Od Soluna je udaljeno oko 140 kilometara. Mesto obiluje mnoštvom novih vila sa lepim apartmanima, a takodje i mnogobrojni restorani, taverne i kafei. Veći broj restorana i taverni nalazi se nadomak plaže, uvek sveži morski specijaliteti se nalaze na obilnom i bogatom meniju u ponudi su svakako i vanredno ukusni domaći specijaliteti po stvarno izrazito povoljnim cenama.
HALKIDIKI 2017 – POLIHRONO
U Polihronu postoji puno velikih i malih marketa, i u njima se nalazi izuzetno velika ponuda iz koje možete izabrati sve što vam treba. Ovo je mesto kao stvoreno za odmor i jedno od omiljenih letovališta srpskih turista. Nalazi se na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Gradić je jako lep i ima prijatnu atmosferu. Odmah pored plaže nalazi se glavno šetalište, pa tako dok šetate oči su vam usmerene ka moru, a na drugoj strani je niz prelepih restorančića. Plaže su prekrivene peskom, a uredjenost je na visokom nivou. Na nekim mestima pesak je krupniji, a na nekim je sitan.

Halkidiki ima uglavnom blagu mediteransku klimu, sa kišnim zimama i često veoma toplim letima – 300 sunčanih dana, ili čak 3.000 sunčanih sati godišnje. Na severnom, kopnenom delu koji je brdovit je nešto hladnija klima. Prosečna zimska temperatura kreće se od 3,5° do 19° u decembru i februaru – najhladnijim mesecima, do najviših od 23° do 34° tokom jula i avgusta. Temperature ispod nule su veoma retke i moguće su samo u kopnenom delu Halkidikija.

Halkidiki, leto 2017, divno kristalno čisto more i veličanstvene plaže neki su samo od mnogobrojnih razloga da Vaša predstojeća destinacija za letovanje 2017 bude Grčka. Naš najaktuelniji program za Halkidiki i leto 2017 nudi Vam to po krajnje pristupačnim uslovima. Letovanje u Grčkojapartmani, hoteli i najvažnije informacije po pitanju svega vezanog za leto 2017 možete pogledati na našem sajtu ili nas kontaktirati putem telefona za više informacija.

LETOVANJE U GRČKOJ 2017

Za leto 2017, agencija Hellena Travel je uvrstila u svoju ponudu pre svega trenutno najpopularnija i najaktuelnija mesta za letovanje u Grčkoj. Raznovrsni i mnogobrojni aranžmani naše turističke agencije mogu svakome od vas ponuditi savršeno rešenje za letnji odmor. Dugogodišnje …

HALKIDIKI 2017 APARTMANI

Polihrono Leto 2017 Pefkohori Leto 2017 Hanioti Leto 2017 Sarti Leto 2017 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 15 noći Dinarski deo: za 1/2 i 1/3 studije i apartmane je 11.990 dinara i za 1/3+1, 1/4 i 1/5 apartmane i duplexe …

APARTMANI HALKIDIKI 2017

Polihrono Leto 2017 Pefkohori Leto 2017 Hanioti Leto 2017 Sarti Leto 2017 Cenovnik Halkidiki – Kasandra – 10 noći Dinarski deo: za 1/2, 1/2+K i 1/3 studije i apartmane je 7.990 dinara i za 1/3+1, 1/4, 1/4+1 i 1/5 studije, …