GRČKA 2019

Tasos 2019
Tasos 2019

Sarti 2019
Sarti 2019

Neos Marmaras 2019
Neos Marmaras 2019

Polihrono 2019
Polihrono 2019

Hanioti 2019
Hanioti 2019

Pefkohori 2019
Pefkohori 2019

Asprovalta 2019
Asprovalta 2019

Nea Vrasna 2019
Nea Vrasna 2019

Stavros 2019
Stavros 2019

Nei Pori 2019
Nei Pori 2019

Leptokarija 2019
Leptokaria 2019

Paralija 2019
Paralia 2019

Last Minute 2019 - Grcka Last Minute 2019

LETOVANJE U GRČKOJ 2019

GRČKA LETO 2019

Turistička agencija „Hellena Travel“ je za letnju sezonu 2019 pripremila je najbogatiju i najraznovrsniju ponudu do sad. Velika većina vila i apartmana su verovatno u vrhu i medju najboljim smeštajnim kapacitetima koje Grčka trenutno ima u najpopularnijim letovalištima kod naših turista.

Ukoliko tražite rešenje za letovanje u Grčkoj, pogledajte našu ponudu za letnju sezonu 2019, i sigurno ćete naći aranžman po svojoj meri za nezaboravni odmor i leto 2019.

PONUDE VILA I APARTMANA ZA LETO 2019

U ponudi se nalaze aranžmani koji mogu biti sa 10 ili 15 noćenja, a što se prevoza tiče, to može biti sopstveni prevoz ili prevoz autobusom preko naše agencije. O cenama aranžmana, popustima i detaljima kao što su informacije vezane za transfer i prevoz putnika, datumima početka smene ili uslovima plaćanja, možete se informisati na svim stranicama našeg sajta gde se nalaze pojedinačni opisi ponuda za leto 2019. Apartmani i studiji mogu biti različitim brojem ležajeva, tako da ćete zasigurno naći neki apartman po vašoj meri koji ispunjava sve vaše zahteve.

PREVOZ AUTOBUSOM

Agencija „Hellena Travel“ organizuje autobuski prevoz do letnjih destinacije iz svoje ponude. Cene transfera i autobuskog prevoza variraju u zavisnosti od mesta polaska i dužine puta, a svi detalji vezani za prevoz autobusom navedeni su u ponudama za svaku vilu. Autobus koji prevozi naše turiste polazi iz različitih gradova i mesta, pa samim tim možete odabrati mesto polaska koje vama najviše odgovara.

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Kada su u pitanju opšti uslovi putovanja, o svim detaljima se možete informisati na stranicama našeg sajta gde se nalaze pojedinačne ponude za vile. Uslovi i program putovanja mogu biti različiti za svaku destinaciju iz naše ponude, i ukoliko želite da se upoznate sa pojedinostima, sve informacije možete pronaći ispod tabela sa cenama za autobuski prevoz.

GRČKA 2019

Agencija „Hellena Travel“ se potrudila da za ovu sezonu pripremi bogatu ponudu za letovanje u Grčkoj, i naši smeštajni kapaciteti su prvenstveno studiji i apartmani.

Leto 2019 po pitanju kvaliteta naših aranžmana je definitivno najbolje do sada, i svim silama smo se potrudili da uspostavimo najbolji odnos kvaliteta i cene. I sami se uverite da smo u tome uspeli!

HALKIDIKI 2019

Grčko poluostrvo Halkidiki sa oko 500 km obale smešteno je u pokrajini Egejska Makedonija jugoistočno od Soluna, na severozapadnoj obali Egejskog mora. Poluostrvo svojim oblikom podseća na tri prsta ili Posejdonov trozubac usmeren ka Egejskom moru, a čine ga Kasandra, Sitonija i Atos. Poluostrvo Halkidiki je poznato po svojim primamljivim letovalištima, šarenolikoj turističkoj ponudi, velikom broju izvrsnih peščanih plaža i neverovatno čistoj vodi. Zbog čistoće vode i vrhunske letnje ponude, ovaj ceo region dobio je „Plavu Zastavicu“, prestižno turističko priznanje koje dobijaju samo najbolje turističke destinacije na celoj planeti.

KASANDRA LETO 2019

Za leto 2019, pripremili smo aranžmane u najpopularnijim destinacijama za letovanje kod naših turista. To su Polihrono, Hanioti i Pefkohori, a ponuda obuhvata verovatno najbolje vile i apartmane koje trenutno Kasandra nudi.

SITONIJA LETO 2019

Ukoliko Sitonija želite da bude vaša sledeća destinacija za letovanje u Grčkoj, pripremili smo vrlo raznovrsnu i dobru ponudu koja može zadovoljiti i najprobirljivije turiste. Za leto 2019 u ponudi imamo apartmane i studije u letovalištima Neos Marmaras i Sarti. Pored najboljih vila iz prošlih sezona, za ovo leto smo uvrstili i neke sasvim nove apartmane.

OLIMPSKA REGIJA LETO 2019

Olimpska regija ili Pieria smeštena je u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, i nalazi se sa zapadne strane planine Olimp. Za leto 2019 pripremili smo aranžmane u leotovalištima Paralia, Leptokaria i Nei Pori. Fenomenalan smeštaj po povoljnoj ceni, kao i nebrojeni spomenici, arheološka nalazišta i bogata kulturno-istorijska zaostavština učiniće vaše letovanje nezaboravnim doživljajem koji ćete pamtiti.

STRIMONIKOS LETO 2019

Zaliv Strimonikos ili Orfanski zaliv je zasigurno najpopularniji region za letovanje u severnoj Grčkoj i Solunskoj oblasti. Turistička agencijam Hellena Travel ja za leto 2019 spremila odličnu ponudu u najpopularnijim mestima za letovanje kao što su Stavros, Nea Vrasna i Asprovalta. Očuvana priroda i bujno zelenilo, čisto i kristalno bistro Egejsko more i vrhunske vile i apartmani iz naše bogate ponude su razlozi zbog kojih letovanje u Grčkoj može vam biti nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti.

TASOS LETO 2019

Ostrvo Tasos se slobodno može reći da je idealna destinacija za sve one koji žele miran letnji odmor. Kao dokaz kvaliteta turističke ponude na Tasosu, čak 4 plaže su dobile prestižnu turističku nagradu „Plava Zastava“ s obzirom da ispunjavaju najstrožije ekološke standarde. Za letovanje 2019 na Tasosu, pripremili smo odlične aranžmane u mestu Potos u vilama u neposrednoj blizini mora.

SPECIJALNE PONUDE

Specijalne ponude agencije Hellena Travel kao što su „First Minute 2019“ i „Last Minute 2019“ sa značajnim popustom mogu vam obezbediti vrhunski odmor po vrlo povoljnim cenama. Sa pred-sezonskim „First Minute 2019“ uplatama za letovanje u Grčkoj za predstojeću letnju sezonu, naša agencija vam nudi popust i do 15%.

Takodje, naša kompletna ponuda „Last Minute 2019“ je sjajan način da uštedite mnogo novca i da letujete u vrhunskim apartmanima u najpoznatijim letovalištima Grčke po neverovatno niskim cenama. Ukoliko planirate da leto 2019 provedete u Grčkoj, svakodnevno proveravajte naše ponuda „Last Minute 2019“ i pronadjite neki od aranžmana po vašoj meri.

KONTAKT

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja vezanih za naše aranžmane, uslove putovanja, načine plaćanja i slično, obratite se nekoj od naših poslovnica telefonom ili putem mejla. Tu smo da vam pružimo sve neophodne informacije i da vam uvek izadjemo u susret koliko je to u našoj moći.

Grčka je jedna najpopularnijih destinacija za letovanje na svetu, a sa turističkom agencijom „Hellena Travel“ i vama se ukazuje prilika da se i sami uverite zašto je to tako. Veliki broj lepo uredjenih plaža, vile nadomak mora i sjajni apartmani u našoj ponudi su siguran način da provedete prelepo letovanje u Grčkoj.

Uverite se i sami zašto je nekim našim klijentima već nekoliko godina unazad leto, Grčka i agencija Hellena Travel proverena kombinacija za dobar letnji odmor. Posetite Grčku (opet) i uživajte u nezaboravnim danima odmora.

Vaš Hellena Travel Tim – “Hellena Travel” Turististicka Agencija Niš, Beograd, Novi Sad

perla tours turs travel